:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: 2500STE REVIEW
NIEUWSBERICHT: 2500STE REVIEW
Bron: DVD Info - Datum: 2005-12-07 - Geplaatst door: Werner
Beste lezer,

U bent intussen misschien de tel kwijt, maar wij niet! De review van de special edition van The Sting die vandaag gepubliceerd is, was voor ons de 2500ste keer dat we op het knopje "review activeren" moesten drukken. Feitelijk zitten we dus aan review nummer 2501!

Dat we dit niet met grote toeters en bellen weken op voorhand hebben aangekondigd, heeft uiteraard alles te maken met het feit dat we voor de eindejaarsfeesten zitten, en nog druk bezig zijn enkele reviews erdoor te krijgen vooraleer U, gewapend met uw kerstlijstjes, de winkels kan gaan bestormen.

Maar we laten deze gelegenheid - zij het in uitgesteld relais - niet voorbijgaan. Trouwe bezoekers hebben al gemerkt dat we de laatste weken nogal gul zijn geweest met prijsvragen, en we gaan op die ingeslagen weg zeker door tot het einde van het jaar; dus U heeft ng een reden, naast de steengoede (hm hm...) reviews die we schrijven, om onze site regelmatig te blijven bezoeken. Daarnaast zijn we nog enkele dingen van plan; we gaan nog niet alle kaarten op tafel gooien, maar om toch een tipje van de sluier op te lichten: we vonden dat we na 2500 reviews al onze redactieleden eens uitgebreid aan U mochten voorstellen. Maar daar leest U later nog meer over.

En op het gevaar af te pretentieus te klinken, mag het toch voor n keertje: hoera voor onszelf!

EDIT: En eigenlijk is het dubbel feest, want uitgerekend op dezelfde dag hebben we ook onze twee miljoenste bezoeker mogen verwelkomen!


Recent nieuws van dezelfde bron