:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> NIEUWSBERICHT: FC DE KAMPIOENEN GOED VOOR GOUD
NIEUWSBERICHT: FC DE KAMPIOENEN GOED VOOR GOUD
Bron: Universal - Datum: 2005-12-14 - Geplaatst door: Werner
FC DE KAMPIOENEN BOXSET NU AL GOED VOOR GOUD
Het is niet zonder trots dat Universal Pictures (Benelux) en Eén u heden kunnen meedelen dat van de boxset van FC De Kampioenen (met àlle 15 seizoenen) al TIENDUIZEND exemplaren werden uitgeleverd. 10.000 boxsets. 150.000 seizoenen, 300.000 dvd's... Het gouden team van de populaire Eén-reeks behaalt daarmee uiteraard ook écht edelmetaal.

Bernd Thien, Sales Director van Universal Pictures (Benelux), reageert: "Wij zijn zeer blij met dit fenomenale resultaat. Dat de FC De Kampioenen-box zo snel een gouden status zou bereiken overtreft alle verwachtingen. Wij willen VRT en Var graag bedanken voor de prettige en inspirerende samenwerking. We hopen dat de serie zijn huidige succes nog lang zal voortzetten, zodat we onze box uit kunnen breiden met vele nieuwe seizoenen."

En met de feestdagen in aantocht zullen ongetwijfeld nog heel wat meer boxen een ereplaatsje onder de kerstboom inpalmen.

Kampioen zijn is plezant...
Een fenomeen. Een monument. Een begrip. De gelijknamige voetbalploeg mag dan al een pottenstampend en o zo typisch Vlaams caféteam zijn, als komische tv-serie speelt F.C. De Kampioenen al 15 jaar lang ongenaakbaar in de hoogste klasse van de Comedy League. De Eén-productie blijft met verschillende voetbalvelden voorsprong de populairste Vlaamse sitcom aller tijden. De belevenissen van een stel hechte vrienden op en – vooral – rond het veld, blijft seizoen na seizoen tot de verbeelding van het Vlaamse kijkerspubliek spreken. De situaties zijn herkenbaar, de volkse humor mikt op de warme, gulle lach en van het soepele samenspel tussen de acteurs kunnen Aimé Antheunis en de bondscoach in spe voorlopig alleen maar dromen. Dat F.C. De Kampioenen met zo'n veldbezetting aan de lopende band scoort, heeft het, naast zichzelf, ook voor een groot stuk aan de mensen in de dugout te danken: de schrijvers en scenaristen, producers en regisseurs en de voltallige crew die van elke aflevering opnieuw een spetterend lachfestijn maakten.

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron