:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2006
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2006
Bron: Paradiso - Datum: 2006-02-03 - Geplaatst door: Werner
MONSTER IN LAW

Het liefdesleven van Charlotte is een ramp. Tot ze op een feestje de knappe dokter Kevin Fields ontmoet. Hij lijkt de man van haar dromen en het stel besluit zo snel mogelijk te trouwen. Maar dat is buiten Kevins moeder Viola gerekend. Zij verloor net haar job als televisiepresentatrice en heeft dus alle tijd om de trouwpartij op alle mogelijke manieren te dwarsbomen. Samen met haar assistente Ruby ontpopt ze zich tot een ware nachtmerrie voor de jonge bruid. Maar Charlotte is niet van plan om Kevin zomaar op te geven...

Genre: komedie
Cast: Jennifer Lopez (Shall We Dance?, Jersey Girl, Maid In Manhattan, The Wedding Planner), Jane Fonda (Agnes Of God, Nine To Five, The China Syndrome), Michael Vartan (One Hour Photo, The Next Best Thing, Never Been Kissed, Alias), Wanda Sykes (Pootie Tang, Down To Earth, The Nutty Professor II :The Klumps)
Regisseur: Robert Luketic (Win A Date With Tad Hamilton!, Legally Blonde)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Engels Dolby Surround 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9 (2.35:1)
DVDtype: DVD 5
Speelduur: 97 min.

Ook verkrijgbaar als Special Edition (SE) met bijkomend volgende extra's:
• Audiocommentaar
• Verwijderde scčnes
• Bloopers
• Ruby's Make-up Bag
• Welcome Back, Jane Fonda
• Keeping it Real with Jennifer
• Robert Luketic, the Man Behind the Monster
• Vartan, the Man!
• Trendsetters: Lifestyles & Fahsion



BORN TO FIGHT

Tijdens een drugraid verliest special agent Deaw zijn overste en beste vriend major Puntakarn. Het brein achter de drugdeal, de beruchte drugsbaron Generaal Yang, belandt achter tralies. De getraumatiseerde Deaw neemt noodgedwongen vrij van het politiecorps. Samen met zijn zus Nui en een team olympische atleten bezoekt hij een dorpje dichtbij de Thaise - Birmese grens. Maar kort na hun aankomst wordt het dorpje overspoeld door guerrilla's. Gewapend met een nucleaire raket, houden zij de inwoners gegijzeld en eisen de onmiddellijke vrijlating van Generaal Yang. Met een nucleaire dreiging gericht op Bangkok en de minuten die stevig wegtikken, is het aan Deaw, diens zus en de elite atleten om met hun unieke vaardigheden terug te vechten tegen deze huurlingen voordat het voor iedereen te laat is.

Genre: actie
Cast: Dan Chupong (Ong-Bak), Piyapong Piw-on (Thai Soccer legende), Somrak Kumsing (Olympische Gouden Medaille: Boksen), Nantawat Wongwanichsil (Asiatische Rugby kampioen), Rattanaporn Khemtong (Gymnastiek kampioene), Kesarin Ekatawatkul (Zwarte Gordel Tae Kwon Do kampioen), Amorntep Waewsaeng (Olympische Medaille: Gymnastiek), Suebsak Phunsueb (Wereldkampioen Sepak Takrao), REGISSEUR: Panna Rittikrai (scčnarioschrijver Ong-Bak)
Geluid: Thais Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9 (1.85) anamorphic
DVDtype: DVD 5
Speelduur: 96 min.

Extra's:
• Trailer
• Ook Verkrijgbaar



PRODUCING ADULTS

Venla en Antero zijn al een hele tijd samen en hun relatie is stilletjes aan in een impasse geraakt. Venla is namelijk klaar om een gezinnetje te stichten. Haar vriend, bang dat het vaderschap in de weg van zijn carričre als speedskater zal staan, laat stiekem een vasectomie uitvoeren. Venla raakt maar niet zwanger. Vastbesloten om toch een kind te verwekken, zoekt ze hulp bij een vruchtbaarheidspecialiste. Wanneer Venla op haar verliefd wordt, opent een nieuwe wereld van mogelijkheden voor de toekomstige moeder.

Genre: tragikomedie
Cast: Minna Haapkylä, Kari-Pekka Toivonen, Minttu Mustakallio, Tommi Eronen
Regisseur: Aleksi Salmenperä
Geluid: Fins Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9 (1.85)
DVDtype: DVD 5
Speelduur: 96 min.

Extra's:
• Trailer
• Ook Verkrijgbaar



WALK ON WATER

Eyal is een topagent van de Israëlische geheime dienst. Voor z'n nieuwe opdracht - het lokaliseren van Alfred Himmelman, een bejaard nazi-kopstuk – moet hij vriendschap sluiten met Pia en Axel, de 2 Duitse kleinkinderen van de oorlogsmisdadiger. Eyals dekmantel is even eenvoudig als ingenieus; Als reisgids zal hij Axel begeleiden op een trip naar Pia die in Israël in een commune leeft. Zo wil hij achter de verblijfplaats van Himmelman komen. Maar de undercoveropdracht blijkt voor Eyal, die net z'n vrouw verloor, moeilijker dan verwacht.

Genre: thriller
Cast: Lior Ashkenazi, Knut Berger, Caroline Peters, Gideon Shemer
Regisseur: Eytan Fox
Geluid: Hebreeuws / Engels / Duits Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9 (1.78:1)
DVDtype: DVD 5
Speelduur: 104 min,

Extra's:
• Trailer
• Ook Verkrijgbaar