:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: TOUR DE FRANCE, FILMPAKKERS, 21 JUMP STREET
PERSBERICHT: TOUR DE FRANCE, FILMPAKKERS, 21 JUMP STREET
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2006-06-07 - Geplaatst door: Werner
HOUSE OF KNOWLEDGE GAAT FIETSEN

Door alle voetbalgekte zouden we bijna vergeten dat op 1 juli alweer de start van Tour de France is. In de aanloop naar het meest prestigieuze wielerevenement ter wereld, komt House of Knowledge met een aantal Tour-gerelateerde releases.

Als eerste verschijnen tussen 6 juni en 13 juli vijf magazines onder de naam Men & Moments - Ronde van Frankrijk over de Ronde van Frankrijk. Iedere uitgave is rijk geïllustreerd en bevat een bonus DVD met de spectaculairste momenten uit de rijke historie van de Tour. De DVD van het allereerste nummer bevat maar liefst 100 minuten officiële Tour de France-beelden van vijfvoudig Tourwinnaar Eddy Merckx. De vijf magazines worden ingeleid door wielerjournalist Michel Wuyts.

Naast de magazines verschijnen er op 27 juni ook nog drie DVD's over de helden van de Tour de France. Deel 1 vertelt het unieke verhaal van zevenvoudig Tourwinnaar Lance Armstrong. Deel 2 gaat in op 'De Kanibaal', vijfvoudig Tourwinnaar Eddy Merckx, terwijl het laatste deel de touroverwinning in 1980 van Joop Zoetemelk belicht.FILMPAKKER SUMMERSALE

27 juni start de Filmpakker Summersale bij DFW! Maar liefst 14 titels liggen vanaf die dag tijdelijk voor slechts € 5,00 in de winkels.. Het gaat om Blast, Tamara, Cake, Man Thing, A Sound Of Thunder, Alone In The Dark, Godsend, Open Water, Twisted, The Whole Ten Yards, Exorcist the Beginning, The Grudge, The Final Cut en Laws Of Attraction.

Filmpakker is een uniek en zeer succesvol concept van Dutch FilmWorks, waarin grote titels worden aangeboden voor een kleine prijs. Nieuwe titels zijn tijdelijk verkrijgbaar voor € 7,50 of € 5,00. De DVD's bevatten geen extra's. Twee keer per jaar vindt er respectievelijk een Summer- en Winter sale plaats, waarbij titels voor € 5,00 verkrijgbaar zijn. Speciaal voor de Summersale start DFW een uitgebreide marketing en PR-campagne.
JOHNNY DEPP IN 21 JUMP STREET

Deze zomer is Johnny Depp te zien in het vervolg op de hitfilm Pirates Of The Caribbean. Maar zijn carrière startte met de rol van rechercheur Tom Hansen in de tv-serie 21 Jump Street, dé hitserie eind jaren tachtig. Depp was één van de rechercheurs die bij een geheim politiebureau werkte. Iedere aflevering gingen de rechercheurs undercover naar school om daar criminele activeiten van de jeugd te voorkomen of aan te pakken. Naast Depp zijn er rollen weggelegd voor Steven Williams (The X-Files), Peter DeLuise (Stargate SG-1) en Richard Grieco als Dennis Booker, die later zijn eigen serie Booker zou krijgen.

In augustus brengt Dutch FilmWorks het eerste seizoen van 21 Jump Street uit op DVD. De box bevat 11 afleveringen en duurt in totaal meer dan acht-en-half uur. In totaal werden er 103 afleveringen gemaakt in vijf seizoenen.