:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> NIEUWSBERICHT: DIVERSE
NIEUWSBERICHT: DIVERSE
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2006-09-09 - Geplaatst door: Werner
PAKKEN DIE FILMPAKKERS!

26 oktober is het weer tijd voor een nieuwe Filmpakkerworp. Deze keer verschijnen <16 Blocks, Slither, Running Scared, Merchant Of Venice, Minotaur en Beowulf & Grendel weer op het label. Natuurlijk blijven de zes titels ook gewoon beschikbaar als Special Edition.

16 Blocks is succesvolle nieuwe thriller van Bruce Willis. De film haalde in de zomer de Nederlandse bioscoop top tien. De horrorfilm Slither gooide begin dit jaar hoge ogen op het AFFF en kreeg fantastische recensies. Daarnaast is de film een enorme hype op internet. In Running Scared rent Paul 'Fast And The Furious' Walker voor zijn leven, terwijl Minotaur en Beowulf & Grendel de klassieke monsters op de nietsvermoedende kijkers loslaat. In The Merchant Of Venice tenslotte mag Al Pacino zijn kunsten vertonen in de Shakespeareklassieker.DUTCH FILMWORKS WORDT RELIGIEUS

Een maand voor kerstmis brengt DFW een aantal religieuze boxen uit waaronder De Bijbel Verhalen Uit Het Nieuwe Testament, Bijbel Mysteries Box en De Geboorte Van Jezus. Daarnaast brengt BFD op 7 december de speelfilm The Nativity Story uit in de bioscoop. De film laat het kerstverhaal zien, de zware reis van Maria en Jozef, haar wonderbaarlijke zwangerschap en de historische geboorte van Jezus.

In De Bijbel Verhalen Uit Het Nieuwe Testament zijn vier speelfilms verzameld over de personen die een allesbepalende rol hebben gespeeld in het leven van Jezus, zoals Maria Magdalena, Judas, Thomas en Jezus zelf. In Bijbel Mysteries worden belangrijke gebeurtenissen uit het leven van Jezus onderzocht. In De Geboorte Van Jezus wordt gezocht naar de feiten achter het verhaal van de geboorte van Jezus. Op de geboorte van Jezus wordt later ook ingegaan, in The Nativity Story. De boxen verschijnen 21 november.VERDIEP JE VERDER IN DE DA VINCI FILES

The Da Vinci Code staat al maanden in de Nederlandse en Belgische bioscoop top 20. Geheel in stijl brengt House of Knowledge The Da Vinci Files uit, een prachtige box met daarin drie documentaires, te weten Beyond The Da Vinci Code, waarin de waarheid achter de bestseller van Dan Brown wordt achterhaald, Opus Dei & The Da Vinci Code biedt een exclusieve kijk achter de schermen van de religieuze organisatie en Leonardo Da Vinci, de docu van The Biography Channel, waarin duidelijk wordt gemaakt dat de kunstenaar/ uitvinder/wetenschapper zijn tijd ver vooruit was.

In totaal bevat de box meer dan drie uur aan informatie over Leonardo Da Vinci, The Da Vinci Code en Opus Dei. De box verschijnt op 24 oktober.