:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: NACHT VAN DE WANSMAAK 2
PERSBERICHT: NACHT VAN DE WANSMAAK 2
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2006-09-27 - Geplaatst door: Werner
NACHT VAN DE WANSMAAK
(Wan)smakelijk!
DVD release: 03/10/2006

Fans van de slechte smaak aller landen, Juicht! De Hemellichamen staan opnieuw in de juiste Volgorde aan de Sterrenhemel, de Maan is elke avond Vol en de steegjes zijn altijd Donker! In het geheim bereiden Krankzinnige Wetenschappers hun nieuwe Geheime Experimenten voor, maken Weerwolven en Vampiers zich klaar voor de zoveelste Veldslag in hun Goddeloze Oorlog en kruipen Gemuteerde Monsters uit hun met groen Slijm gevulde Vaten! De monden van Aziaten bewegen niet meer synchroon met wat ze zeggen, ketchup spat vrolijk in het rond vanuit afgehakte ledematen en bluescreen is nog nooit zo duidelijk blauw geweest... of is dat groen?

Het moge duidelijk zijn: de Nacht Van De Wansmaak is weer gearriveerd, en dat kan maar een ding betekenen: de gedegenereerde figuren Max Rockatansky (Jan Verheyen) en Mr. Horror (Jan Doense) bewandelen voor het zoveelste jaar op rij tijdelijk onze nachtelijke straten! Of, tenminste, de vloeren van onze bioscopen! Net wanneer hun volledig op hol geslagen fans leken te gaan sterven aan ondervoeding, gooien zij enkele rauwe stukken uit elkaar gereten mensenvlees tussen hun smekende aanbidders, in de vorm van maar liefst vijf nieuwe uitgaven en drie heruitgaven! Ondertussen trekt dit kwaadaardige duo ook nog eens op tournee doorheen België en Nederland!

In de reeks die Dutch Filmworks op de nietsvermoedende mensenmassa loslaat, vinden we twee compilatie-DVD's, met daarin een selectie van de allerslechtste filmmomenten uit een aantal wansmakelijke films:

The Very Best Of Nacht Van De Wansmaak
Zie! Tientallen Wansmakelijke Filmfragmenten (of wat had je gedacht)!!

De Nacht Van De Wansmaak 2: More Of The Very Best
Zie! Nog meer Wansmakelijke Filmfragmenten (duh)!

Natuurlijk mocht ook een schotel vol met wormen vergeven ingewanden niet ontbreken:

2000 Maniacs
Zie! Hoe een dorpje Zuiderse Amerikanen een barbecue willen organiseren met zes jonge Noorderlingen! En dan bedoelen we niet dat deze boerenkinkels van plan zijn hen te laten mee-eten!

Blood Feast
Zie! Egyptenaar Fuad Ramses Lichaamsdelen opdienen tijdens een Feestmaal terwijl hij een Oude Godin probeert tot Leven te wekken!

Deadly Weapons
Zie! Hoe Doris Wishman haar Vijanden Verplettert met haar Gigantische Boezem!

Double Agent 73
Zie! Doris Wishman... uuuuhm... nog Meer Vijanden Verpletteren met haar Enorme Borsten!

Intensive Care
Aanschouw! Het Acteer'talent' van Koen Wauters in de grootste vaderlandse Cultfilm sinds The Afterman!

The Mighty Peking Man
Kijk toe! Hoe King K... eh... we bedoelen, een reusachtige aap die verlekkerd is op schaars geklede blondjes Hong Kong verwoest! Komaan, Mighty Peking Man!
THE VERY BEST OF NACHT VAN DE WANSMAAK

Synopsis
Op deze Exclusieve DVD-Presentatie van het Beste uit 10 jaar Nacht Van De Wansmaak is het Vlaamse Wereldwonder Jan Verheyen, alias Max Rockatansky, uw gids bij een Ontdekkingstocht door de Riolen van de Filmische Wansmaak! Jarenlang doorzocht Verheyen, Cult-Specialist en Actief Vertegenwoordiger van de Slechte Smaak in al zijn verschijningsvormen, geholpen door zijn Nederlandse Partner in Crime Jan Doense, alias Mr. Horror, de Zompige Kelders van talloze Filmarchieven in heel Europa! Deze noeste speurtocht resulteerde in een selectie van de meest Obscure en Gênante Trailers uit de recente Filmgeschiedenis! Bent u de voorspelbare Hollywood-blockbusters meer dan beu, hebt u uw buik vol van alle verantwoorde arthouse-films en vindt u ook geen troost meer in de lokale videotheek, bekijk dan The Best Of De Nacht Van De Wansmaak - en ontdek een Filmische Beerput waarvan u zelfs in uw Stoutste Dromen het bestaan niet kon vermoeden!

Features
Genre: Cult
Speelduur: ca. 100 minuten
Geluid: Dolby Digital 1.0 & 2.0 Meertalig gesproken
Nederlands ondertiteld
Beeld: 4:3 fullframe/16:9 Widescreen
Leeftijd: 16, angst, geweld, grof taal gebruik, seks, racisme, drugs (alles dus! - ndvr)

Extra's:
• Special Feature: Nacht Van De Wansmaak Live At The Bellevue CinemaDE NACHT VAN DE WANSMAAK 2: MORE OF THE VERY BEST
Een hallucinante zoektocht naar de meest tenenkrommende momenten uit de filmgeschiedenis!!

Synopsis
Hoewel je zou denken dat Booswichten Max Rockatansky (Jan Verheyen) en Mr. Horror (Jan Doense) hun Argeloze Kijkers langer dan drie jaar zouden gunnen om te herstellen van hun vorige ontmoeting met dit Duistere Duo, aarzelde geen van beiden om de geestelijke gezondheid van de fans opnieuw op de proef te stellen met een tweede DVD vol Absolute Dieptepunten uit de schandalige geschiedenis van De Nacht Van De Wansmaak. Max Rockatansky en Mr. Horror doorzochten weerom donkere ruimtes en de kleinste zolderhoeken om voldoende wansmakelijk materiaal op te diepen uit talrijke filmarchieven en privé-collecties doorheen Europa. Hun macabere oogst: tientallen grensverleggende trailers en filmfragmenten die - samengevoegd in één hallucinant programma - uw zintuigen zullen teisteren. U kunt uw verblijf in het Arkham Asylum en exemplaar van de Necronomicon nu reeds boeken!

Extra's:
• Special features:
- The Night of Bad Taste live in Transylvania 2006!
- The Night of Bad Taste live in Zuid-Korea 2004!
- De Basic Tirolers live in Rotterdam 2003 !
• Trailers Uit De Wansmaak Hall Of Shame:
- Deadly Weapons
- Double Agent 73
- Blood Feast
- 2000 Maniacs
- Intensive Care
- The Mighty Peking Man!

Features
Beeld: 4:3 Full Frame & 16:9 Widescreen
Geluid: Dolby Digital 2.0 Engels Gesproken, Meertalig Gesproken
Genre: Cult
Speelduur: ca. 100 minuten
Leeftijd: 16, angst, geweld, grof taal gebruik, seks, racisme, drugs2000 MANIACS

Synopsis
Zie! Hoe een groepje van Zes Onwetende Noorderlingen het dorpje Pleasantville in het Zuiden van de Verenigde Staten wordt ingelokt! In het Jaar des Heren 1865 werd daar de volledige bevolking Afgeslacht door de Blauwjassen van de Verenigde States (goed gedaan, Yankees!) en nu zijn de bewoners teruggekeerd om een Bloederig Eeuwfeest te vieren! Zij laten elk van onze Naïeve Protagonisten particeren aan een Evenement, waarop een Gruwelijke Dood volgt! Onthoofdingen, Vierendelingen en Verpletteringen luisteren de festiviteiten op! Een van de Ongelukkige Noorderlingen wordt zelfs in een Ton vol Spijkers een heuvel afgerold! Jammer genoeg (voor de dorpelingen, dan) begint een koppeltje onraad te ruiken en dreigen zij het Plezierige Feest van deze Olijke Bende te vergallen! Tssssssssssssssssssssss! Two Thousand Maniacs! (ook wel bekend als 2,000 Maniacs) is de eerste film die het succesrijke duo Herschell Gordon Lewis en David Friedman na Blood Feast maakte. Lewis staat bekend als de Godfather of Gore en wist zowat op zijn eentje een kleine Copernicaanse revolutie binnen de horrorfilmwereld te ontketenen. Hij vond de griezelfilms van het verleden namelijk te braaf en introduceerde veel meer schokkende effecten, bloederige scènes en inventieve moorden. Zelfs recente films als Final Destination zijn schatplichtig aan deze man. Zijn Two Thousand Maniacs! is tegelijkertijd satire, maatschappijkritiek, horror en komedie. Recentelijk volgde er een remake, 2,001 Maniacs, met onder andere Robert 'Freddy Krueger' Englund, die nog eens duidelijk maakte dat Lewis en Friedman nog steeds niet vergeten zijn. Let overigens ook op de geweldige 'Zuiderse boerenkinkel' muziek, die een belangrijke rol speelt in deze film.

Features:
Regisseur: Herschell Gordon Lewis (Santa Visits The Magic Land Of Mother Goose, She-Devils On Wheels, Alley Tramp)
Cast: Jeff Allen (Something Weird, The Devil Wears Clodhoppers), Jerome Eden
(The Defilers, Coler Me Blood Red), William Kerwin (A Taste For Blood, Scum Of The Earth)
Beeld: 4:3 Full Frame
Geluid: Dolby Digital 2.0 Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Horror
Speelduur: 84 Minuten
Leeftijd: 16, geweld en angst

Extra's:
• Trailer selection Wansmakelijke films
• Behind the scenes
Speelduur extra's: 26 min.

Wat de pers schrijft:
"Hoewel heftige Italiaanse horrorfans wijlen Lucio Fulci altijd de godfather of gore hebben genoemd, is de hele bloederige film industrie eigenlijk dank verschuldigd aan schlock auteur Herschell Gordon en zijn misdaadpartner David Friedman... Two Thousand Maniacs is een cultfilm, een kitscherig prentje, gemaakt door een van de koningen van de kunstvorm... Lewis levert achter de camera solide werk af." - Mike Bracken, Epionions.com
"Het zou onvriendelijk zijn van mij om u toe te vertrouwen dat de grappige wraakfantasie van Herschell Gordon Lewis een documentaire is, maar ik kan niet anders dan daar enige waarheid in te zien." - Matt Bailey, Not Coming to a Theater Near YouBLOOD FEAST
Zie! Hoe Eqyptenaar Fuad Ramses een tong met zijn Blote Handen uitrukt! Blood Feast!
Van de Godfather of Gore, Herschell Gordon Lewis

Synopsis
Mal Arnold IS de Egyptische Caterer Fuad Ramses, Auteur van Ancient Weird Religious Rites en Aanbidder van de Oude Egyptische Godin Ishtar! Ishtar Eist een Bloed Feest, met een diner bestaande uit Afgehakte Lichaamsdelen van Naakte Jongevrouwen (yesss)! Wanneer Ramses door de Knappe Suzette Fremont (een magistrale rol van de verschrikkelijk slecht acterende ex-Playboy Playmate Connie Mason) geboekt wordt voor een Party, ziet hij zijn Kans schoon! Zal Ramses de nodige 'Ingrediënten' bij elkaar kunnen... eh... snijden voor de poltie hem kan stoppen? Met zijn allen, nu: boeoeoeoe, politie! Hebben we al gezegd dat Connie Mason een ex-Playboy Playmate was? Toen Blood Feast voor het eerst op de Amerikaanse bevolking werd losgelaten, zorgde de film onmiddellijk voor een ware hype. Mensen waren bereid om aan te schuiven in kilometerslange rijen en regisseur Herschell Gordon Lewis - die voordien voornamelijk 'erotische' films voor zijn rekening had genomen - stond aan de wieg van een nieuw genre binnen de horror. De regie is verrassend goed, maar de (met een paar uitzonderingen) afschuwelijk slechte vertolkingen zorgen voor een hilarische film, die elke 'kenner' absoluut moet gezien hebben! Interessant detail: Lewis zorgde zelf voor de muziek, en 'politieagent' Scott H. Hall heeft een excuus voor zijn barslechte prestatie: oorspronkelijk zou een echte acteur zijn rol spelen, maar die man daagde nooit op!

Features
Regisseur: Herschell Gordon Lewis (Two Thousand Maniacs!, Color Me Blood Red, The Gore Gore Girls)
Cast: Mal Arnold (Scum Of The Earth, Adam Lost His Apple, Vampire Cop), William Kerwin (Impulse, Barracuda, The Heavenly Kid), Connie Mason (Two Thousand Maniacs!, Made for Each Other, Diamonds Are Forever), Scott H. Hall (The Greatest Show On Earth, Color Me Blood Red)
Beeld: 4:3 Full Frame
Geluid: Dolby Digital 2.0 Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Thriller
Speelduur: 67 Minuten
Leeftijd: 16 en seks

Extra's:
• Trailer selection Wansmakelijke films
• Short Film: Carving Magic - Behind the scenes
Speelduur extra's: 80 min.

Wat de pers schrijft:
"Brengt Blood Feast wat men verwacht? Zeker weten. ... De disc voor deze film is fantastisch." - Mike Bracken, Epionions.comDEADLY WEAPONS
Haar Borsten Zullen Doden!

Synopsis
Kijk toe! Hoe Crystals (Chesty Morgan) Criminele Man, terwijl ze met hem aan het telefoneren is, wordt Koudgemaakt door zijn Partner en een Andere Huurmoordenaar! Volg! Hoe 'oor'getuige Crystal beslist om Wraak te nemen! Ze neemt ontslag als marketing verantwoordelijke en doet zich voor als Stripteaseuse (jawel!) om zo de Enige Wapens te kunnen gebruiken die ze kent: haar Gigantische Borsten (yes)! Hoor! De donderklappen terwijl Zsa Zsa haar Slachtoffers Wurgt tussen haar Omvangrijke Boezem! Aanschouw! 'Intelligente' Close-Ups van hondenfoto's, asbakken, voeten, glazen en radio's! Ween (van het lachen)! Bij de Emotionele Scènes waarin de Tranen van een Aangedane Chesty Morgan over Haar Boezem lopen! Laat jezelf verrassen! Door de Waarheid achter de Misdaadbaas! Wees verbaasd! Over de Acteer'prestaties' van de bezetting! Deadly Weapons: een niet te vergeten klassieker! Deadly Weapons is een hilarische film die geschreven is door Judy J. Kushner, de nicht van regisseur Doris Wishman, een 'professional' die met deze film bewijst waarom ze wordt aanzien als een van de slechtste filmmakers aller tijden. Het flinterdun verhaaltje is enkel een excuus om Morgan zo snel mogelijk uit (en weer in) haar kleren te krijgen, al is de actrice - met haar bijna onverstaanbare uitspraak en slechte lichaamsbeheersing - niet bepaald stermateriaal te noemen. Het enige wat Chesty een filmrol bezorgde, lijkt haar boezem te zijn, en het Morgan/Wishman duo verenigde zelfs zoveel wansmaak dat er nog een vervolg werd gemaakt, Double Agent 73.

Features
Regisseur: Doris Wishman (The Sex Perils Of Paulette, Satan Was a Lady, Dildo Heaven)
Cast: Chesty Morgan (Double Agent 73, Third Hand), Harry Reems (The Erotic Adventures Of Surelick Holmes, National Lampoon Goes To The Movies, Deep Throat Part II), Gaylord St. James (Horn-a-Plenty, Keyholes Are For Peeoping, Fleshpot On 42nd Street)
Beeld: 4:3 Full Frame
Geluid: Dolby Digital 2.0 Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Thriller
Speelduur: 76 Minuten
Leeftijd: 16 en seks

Extra's:
• Trailer selection Wansmakelijke films
• Short Film: Breast Development
Speelduur extra's: 16 min.

Wat de pers schrijft:
"Voor kijkers die een zwak hebben voor die 'zo slecht dat ze goed zijn' films, is Deadly Weapons noodzakelijke televisie van de hoogste (of is dat de laagste?) orde." - Vince Leo, Qwipster's Movie Reviews
"...Deadly Weapons slaagt erin ondanks totale onbekwaamheid onderhoudend te zijn. Het zicht van Chesty die haar slachtoffers wurgt zal zeker op de lachspieren werken ..." - Graeme Clark, Spinning ImageDOUBLE AGENT 73
Twee Borsten Tegen Een Drugkartel!

Synopsis
Chesty Morgan IS Jane Genet, een Geheimagent met een Voorliefde voor Nudistenkampen (hé, wij ook)! Zal Onze Heldin erin Slagen om Ivan Toplar, een Notoire Heroïnedealer, terug te vinden? Om haar te helpen, installeert haar dienst alvast Camera's in haar Reusachtige Borsten! Tijdens haar Zoektocht ontmoet Chesty heel wat Mannen (die ze verschalkt met haar Dodelijke Boezem™) en wordt ze verliefd op de Knappe Geheimagent Tim, maar wanneer ze uiteindelijk de Ware Identiteit van Toplar weet te achterhalen, komt ze voor een Verschrikkelijke Verrassing te staan! Ooooooooo! Double Agent 73 is een geweldig grappige film, met in de hoofdrol opnieuw Chesty Morgan (Deadly Weapons). Chesty heet eigenlijk Lillian Wilczkowsky en is een Poolse, die door haar dik accent bijna niet te verstaan is, ondanks het feit dat de dialogen werden gebubd. Met haar maatje FF wist ze echter wel furore te maken in een viertal films, waaronder deze absolute cultklassieker. Over haar zei cultregisseur Frank Henenlotter ooit "Kijken naar een topless Chesty die haar tepels bijna over de grond sleept, is net zo'n spektakel als Godzilla die Tokio verplettert." Als dat geen warme aanbeveling is, weten wij het ook niet meer! Double Agent 73 bevat voor elk wat wils: auto-achtervolgingen, mannen met maar een naam (zoals Bill en Tim), acteurs met echte 'karakterkoppen', een hond, drugdealers die zich kleden als Amerikaanse pooiers uit de jaren zeventig, blonde pruiken, mannen die worden gedood met borsten en nutteloze close-ups!

Features
Regisseur: Doris Wishman (Deadly Weapons, Behind The Nudist Curtain, Another Day, Another Man)
Cast: Chesty Morgan (Deadly Weapons, Third Hand), Frank Silvano (The Immortal Three), Saul Meth (Deadly Weapons, Keyholes Are For Peeping, A Night To Dismember)
Beeld: 4:3 Full Frame
Geluid: Dolby Digital 2.0 Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Thriller
Speelduur: 73 Minuten
Leeftijd: 16 en seks

Extra's:
• Trailer selection Wansmakelijke films
• Short Film: The Big Big Bust
Speelduur extra's: 17 min.

Wat de pers schrijft:
"Waarom geef ik deze film een zulk hoge score? ... Ik heb sinds heel lang niet zo hard gelachen met een film ... De acteerprestaties in deze film waren absoluut pathetisch. Nu is dit niet altijd slecht. In dit geval, maakte het de film heel grappig." - Duane L. Martin, B-Movie Central
"Dit is niet gewoon wansmaak; dit is wansmaak waarbij moeite, geld en agressie nodig waren." - Charles Tatum, EFilmcritic.comINTENSIVE CARE
Intensive Care: een film die zelf intensieve zorgen nodig heeft!

Synopsis
Wat doet een Bekende Chirurg (George Kennedy) als de financiering voor zijn Krankzinnig Wetenschappelijk Project door de ziekenhuisdirectie wordt stopgezet? Drie keer raden? Nog twee keer! Juist! Hij zorgt ervoor dat hij een Dodelijk Auto-Ongeval krijgt, spendeert Zeven Jaar in Coma en komt terug als Op Wraak Beluste Seriemoordenaar! Enkel Verpleger Koen Wauters en diens rondborstige vriendin Amy (de Nederlandse presentatrice en voetbalvrouw Nada van Nie) lijken in staat hem te kunnen stoppen! Intensive Care is een héél foute film met in de ongeïnspireerde hoofdrollen zanger-presentator Koen Wauters en Nada van Nie, die mede dankzij een bekende vader met succes de televisie enkele keren inruilde voor het grote scherm. Grote blikvanger is steracteur George Kennedy, die zich door geld liet verleiden en heel eventjes naar de Lage Landen kwam om daar een paar scènes in te blikken. Kennedy is eigenlijk maar 10 minuten te zien, want het grootste deel van het budget werd door hem opgesoupeerd, waarna hij gewoon vervangen werd door een onbekende acteur met een masker aan. Intensive Care: alle gelijkenissen met films als Halloween en Friday The 13th zijn niét toevallig!

Features
Regisseur: Léon Mulder
Cast: George Kennedy (The Dirty Dozen, Brain Dead, Dalles), Koen Wauters (My Blue Heaven), Nada van Nie (Zeg 'ns Aa, Honneponnetje)
Beeld: 16:9 Anamorphic Widescreen (1.78:1)
Speelduur: 74 Min
Geluid: Dolby Surround 5.1 Nederlands Gesproken
Genre: Horror/Thriller

Extra's:
• Audiocommentaar Met: Producer, Regisseur & Jan Doense
• Behind The Scenes
• Trailer
• Photo Gallery
• Storyboard
• Plakboek
Speelduur Extra's: 20 MinTHE MIGHTY PEKING MAN

Synopsis
Een Aardbeving! Een Donderend Geluid! Het Schudden van de achtergrond! Dan het Schudden van de camera! The Mighty Peking Man komt na een Lawine weer tevoorschijn! Maar zal The Mighty Peking Man lang kunnen genieten van Zijn Rust? Neen! Zakenman Lu Tien (Feng Ku) wilt de Reuzenaap Gevangen nemen! Wie is de Enige Man die hij Vertrouwt? Johnny Feng (Danny Lee), natuurlijk! Deze Held Zuipt zich namelijk Te Pletter sinds hij zijn Vriendin heeft betrapt met zijn Broer! Wie zou beter een Grootscheepse Expeditie kunnen leiden dan iemand die al een poosje volledig depressief rondloopt? Maar in het Himalaya Gebergte ontmoet Johnny Feng de Mooie Samantha (Evelyne Kraft) die werd Opgevoed door The Mighty Peking Man, en Hem wilt Beschermen! Toch worden Samantha en Johnny Verliefd, en na Vele Dodelijke Gevaren te hebben overwonnen, keren ze Terug naar Hong Kong, waar The Mighty Peking Man echter Ontsnapt en de Stad begint te Verwoesten! Olifanten die volledige dorpen onder de voet lopen! Blote vrouwentepels! Afgehakte ledematen! Blote vrouwentepels! Drijfzand! Blote vrouwentepels! Romantische dansjes tussen luipaarden! Blote vrouwentepels! En natuurlijk... The Mighty Peking Man! The Mighty Peking Man! The Mighty Peking Man! Deze film heet - u kon het al raden - The Mighty Peking Man, en werd ingeblikt in 1977, 'toevallig' een jaar na de remake van King Kong door John Guillermin, al heeft de prent meer weg van Mighty Joe Young. In de film wordt letterlijk gezegd dat het hoofdpersonage - een man in gorillapakje - 10 voet (ongeveer 2,7 meter) lang is, maar op het ene moment is The Mighty Peking Man groot genoeg om gebouwen te verpletteren onder zijn voeten, terwijl hij op andere momenten de muren moet beklimmen om boven te geraken! Deze hilarische film wordt door sommigen beschouwd als een van de 'beste' monsterfilms aller tijden en werd geproduceerd door Runme Shaw, die ook al verantwoordelijk was voor het al even onbedoeld grappige Infra-Man. Blondine Evelyne Kraft speelt een blanke vrouw tussen Chinezen, maar is 'opgevoed in de jungle' en hoeft dus enkel geluidjes voort te brengen die we verder alleen horen bij de gemiddelde black metal of death metal zanger. Ook het feit dat Peking in China ligt, terwijl de aap afkomstig is van India, lijkt de filmmakers niet te storen. Let vooral op een aantal sublieme scènes, zoals die waarin Johnny een sjerpa wiens been net is afgebeten probeert te helpen, maar daarbij gehinderd wordt door Lu Tien, die prompt de ongelukkige man doodschiet. Of wat dacht je van de romantische dans... omgeven door luipaarden? Deze film werd door niemand minder dan fan van het eerste uur Quentin Tarantino onder het stof uitgehaald en door zijn maatschappij opnieuw de wereld in gestuurd. The Mighty Peking Man: kitsch op zijn best!

Features
Regisseur: Meng-Hwa Ho (The Oily Maniac, Shaolin Abbot, Swift Sword)
Cast: Evelyne Kraft (Die Fabrikanten, Oh La La - Die Kleinen Blonden Sind Da, Tegeran-43), Danny Lee (City On Fire, City Cop, Hong Kong History Y), Feng Ku
(Jackie Chan's Bloodpact, Bruce Le's Greatest Revenge, Kung Fu Vampire Busters)
Beeld: 16:9 Anamorphic Widescreen [2.35:1]
Geluid: Dolby Digital 2.0 & Dolby Surround 5.1 Chinees Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Fantasy
Speelduur: 97 minuten
Leeftijd: 12, geweld en angst

Extra's:
• Shaw Brothers Trailer Selection

Wat de pers schrijft:
"Mighty Peking Man is heel grappig ... Ik geef Mighty Peking Man drie sterren voor algemene gekheid en een bepaald niveau aan krankzinnig genie..." - Roger Ebert, Chicago Sun-Times
"Dus wat maakt een film zo slecht dat hij goed wordt? Hoe ver moet een film gaan om hilarisch afschuwelijk te worden? Wat moet een B-film doen om het publiek te doen realiseren dat de regisseur aan het knipogen is van achter de camera? Meng-Hwa Ho's ... The Mighty Peking Man kent alle antwoorden." - Steve Rhodes, Internet Reviews