:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: THE DA VINCI CODE
PERSBERICHT: THE DA VINCI CODE
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2006-10-18 - Geplaatst door: Werner
THE DA VINCI CODE

Het filmevent van het jaar nu op dvd...

Miljoenen mensen hebben de thriller van Dan Brown verslonden... En wereldwijd werd met spanning uitgekeken naar de verfilming van deze bijzondere bestseller. Ron Howard verzamelde de beste Engelse en Franse acteurs om dit cryptische verhaal dat zich op amper één nacht afspeelt zo nauwkeurig mogelijk in beeld te brengen.

Wie het boek las en de film al dan niet in de bioscoop zag of wie gewoon graag nog meer te weten komt over de geheimen rond Da Vinci kan de dvd's niet missen. Op 19 oktober komt de bioscoopversie op dvd uit in een 1-disc dvd. Wie meteen weer wil, kan ook kiezen voor een prachtig Reveal Pack. Dit is de 2-disc Extended Cut (25 minuten langer dan de bioscoopversie en meer dan 2 uur extra's), verpakt in een prachtige velvet luxebox. Hierbij zit ook het notitieboekje van Langdon met aantekeningen over de geheime codes én een boekje met productie-aantekeningen over de film.

Speciaal om kerstshoppers te verwennen komt er op 7 december nog een dubbele disc uit, eveneens in een moie verpakking met de Extended Cut (+ 25 minuten) en meer dan 2 uren extra's. Maar het neusje van de zal voor alle echte Da Vinci Code fans wordt ongetwijfeld het Cryptex Pack! Hierin zitten naast de uitgebreide filmversie en alle extra's op 2-discs, een geïllustreerde screenplay en productie-aantekeningen. Daar bovenop niets minder dan een echte cryptex zoals Leonardo Da Vinci hem ontwierp. Een absoluut collector's item waar liefhebbers snel bij zullen zijn.

Productinformatie:
Genre: Drama/Thriller
Taal: Engels, Nederlands ondertiteld
Regisseur: Ron Howard
Cast: Tom Hanks, Audrey Tautou, Ian McKellen, Jean Reno
Releasedatum koopdvd:
19 oktober:
• 1-disc theatrical cut
• Reveal Pack: 2-disc Extended Cut
7 december:
• 2-disc extended cut
• Cryptex Pack: 2-disc Extended Cut

Extra's op dvd:
• Op alle versies: Promospot
• Op alle dubbele discs: meer dan 2 uur 'behind the scenes'
• Verschillende documentaires