:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Strengholt MultiMedia >> PERSBERICHT: WEDDEN DAT?
PERSBERICHT: WEDDEN DAT?
Bron: Strengholt MultiMedia - Datum: 2006-10-22 - Geplaatst door: Werner
WEDDEN DAT..?
Alle hoogtepunten uit de spectaculaire TV-hit
Met Jos Brink en Rolf Wouters

Wie herinnert het zich niet meer, de spraakmakende weddenschappen uit Wedden dat...? Graafmachineweddenschappen, Jos tussen de koeien, met 120 kinderen touwtjespringen, ijskasten gooien, en nog veel meer spannende en uitzonderlijke weddenschappen. Wedden dat...?trok wekelijks meer dan 4,5 miljoen kijkers en won de Gouden Televizier-Ring in 1986. Het programma werd gepresenteerd door Jos Brink samen met o.a. Sandra Reemer, Myrna Goossen en Manuela Kemp. Daarna was het de beurt aan Rolf Wouters samen met zijn assistent meneer Sjon. Ook Reinout Oerlemans presenteerde het programma nog een seizoen. Wedden dat...? was in totaal meer dan dertien jaar op televisie.

In samenwerking met Endemol is er een speciale 4,5 uur durende samenvatting gemaakt voor deze dubbel-DVD, waarin vele hoogtepunten van dit kijkcijferkanon voorbijkomen. De DVD bestaat uit een luxe digipack verpakking met een booklet waarin vele herinneringen zijn samengevat en alle weddenschappen ingedeeld in genre en jaar worden benoemd:
• Zaalweddenschappen
• Buitenweddenschappen
• Spektakel
• Intelligentie & Geheugen
• Herkennen d.m.v. voelen/ruiken/proeven/horen

Om de DVD te promoten wordt er door Strengholt MultiMedia een consumentenactie gestart, waarbij iedereen die de DVD koopt ook kans maakt op vele andere DVD-boxen (tv-series, films, sport en documentaires), door middel van een geluksnummer. Daarnaast profiteert niet alleen de consument, maar ook de handel. Bij een bestelling van 10 DVD's ontvangt men 1 exemplaar gratis!

DVD-specificaties:
Wedden dat...?
met o.a.: Jos Brink, Rolf Wouters, Reinout Oerlemans, Sandra Reemer, Myrna Goossen en Manuela Kemp
Discs: 2 DVD's
Speelduur: 260 minuten
Beeldformaat: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0
Regio: Vrij
Systeem: Pal

UIT HET ARCHIEF