:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: SUPERMANWEEK
NIEUWSBERICHT: SUPERMANWEEK
Bron: DVD Info - Datum: 2006-12-04 - Geplaatst door: Werner
Okee, beste lezer, lang genoeg rond de pot gedraaid. We hebben inderdaad een paar dagen duchtig met uw voeten gerammeld met aan te kondigen dat "hij" komt, strategisch verzwijgend wie "hij" dan wel mag zijn, maar deze week is het dan zo ver.

Wie of wat komt er nu eigenlijk? Wel, de oplettende lezer heeft 'm al een paar weken in onze banner zien voorbij vliegen, dus eigenlijk had U het moeten weten: Superman, de Man van Staal. Omwille van de verpletterende reeks Superman-releases waarmee Warner ons in deze feestmaand bedelft, hebben we op onze redactie besloten om U deze week bij wijze van eindejaarsspecial eens te vergasten op een 'specialleke': een hele week lang niets anders dan besprekingen van de verschillende Superman-releases. Om meteen groots te beginnen - maar ook om de concurrentie een stapje voor te blijven; sorry jongens! - bijten we deze week de spits af met een bespreking van Superman Returns, de nieuwe recente blockbuster van regisseur Bryan Singer, waarin Brandon Routh voor het eerst de cape omgordt. Daar blijft het dan uiteraard niet bij, want uiteraard had U van ons nog een bespreking tegoed van het vierde en laatste seizoen Lois & Clark: The New Adventures Of Superman. Ook de jeugdjaren van Superman worden uitgebreid besproken in twee seizoensbesprekingen van Smallville, we duiken de wereld van Bruce Timm in met Superman: The Animated Series, en ook van de documentaire Look! Up In The Sky kan U zich aan een bespreking verwachten.

Maar de hardcore-filmfans zitten natuurlijk te wachten op de bespreking van de ultieme Superman-collectie met daarin de films die eind jaren '70 en begin jaren '80 werden uitgebracht met in de hoofdrol wijlen Christopher Reeve, voor velen toch nog altijd dť ultieme Supermanacteur. Ook zij worden deze week op hun wenken, met uitgebreide besprekingen van de diverse films. Een wedstrijd met als eerste prijs een date met Teri Hatcher zat er spijtig genoeg gezien ons beperkte budget niet in, maar we hebben toch ons best gedaan. Dus beste lezer, trek uw blauwe maillot aan, tatoeŽer de letter S op uw borst (en de uitgang uit de gevangenis op uw rug), en maak deze week met ons de reis naar de planeet Krypton en terug!


Recent nieuws van dezelfde bron