:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> NIEUWSBERICHT: CHRIS EN CO-BOX 1 KRIJGT PLATINA
NIEUWSBERICHT: CHRIS EN CO-BOX 1 KRIJGT PLATINA
Bron: Universal - Datum: 2006-12-14 - Geplaatst door: Werner
PLATINA VOOR DE EERSTE CHRIS EN CO-BOX

Als twee durpels water...
Iedereen die tussen 1998 en 2004 hip, spraakmakend of gewoon alomtegenwoordig was in medialand, maakte kans op een Chris & Co tweelingbroer of -zus: Ben Crabbé, Carl Huybrechts, Anja Daems, Nic Balthazar, de hoofdpersonages uit 'Thuis' (Jean-Pierre, Marianne, Frank, Florke en Simonneke), Arno Hintjens, Johan Museeuw, Sergio, Marcel Van Thilt, Jean-Pierre Van Rossem, Eddy De Mey, Gary Hagger, Herman Brusselmans, Ilse Demeulemeester, Ingeborg, Ingrid De Putter, Jerry Springer, Marlène de Wouters, Mimi Smith, Piet Huysentruyt, Piet Van Eeckhaut, Prins Laurent, en natuurlijk de koning van de reportagemakers... Paul Schampers.

Platina voor Eerste Het Beste
Met zeven reeksen Chris & Co, is Chris Van den Durpel al sinds 1998 de smaakmaker van het VT4-najaar. In 2005 ging de serie zelfs "live", met een centrale studiogast en een levend zaalpubliek. Een eerste selectie uit de periode 1998-2004 verscheen in 2005 onder de titel Het Beste uit Chris & Co. Met 40.000 verkochte exemplaren bereikte deze verzameling intussen de platina status, en het ziet ernaar uit dat ook de opvolger hoge ogen gaat gooien.

Het Beste Box 2 is nu uit
Deel II bundelt opnieuw een reeks onvergetelijke momenten uit de Chris & Co-geschiedenis: 4 barstensvolle dvd's met daarop massa's memorabele tv- en filmpersiflages, muziekparodieën, 15 nog niet eerder op dvd verschenen typetjes en imitaties, en heel wat legendarische sketches van Van den Durpel-klassiekers als Snelle Eddy, Firmin Crets, Filip Mars, Kamiel Spiessens, Sylvain Van Genechten, Ronny King, en MC Joel. Met meer dan 100 sketches, 8 muziekclips, en een half uur bloopers is deze box opnieuw goed voor meer dan 8 uur kijkplezier.

Firmin in 2007: boksoffice gegarandeerd!
Tot slot herinneren we u nog even aan de bioscooprelease van Firmin, de boksbiografie van één van Van den Durpels meest geliefde typetjes, Firmin Crets, die op 14 februari 2007 in de cinema's komt, en naderhand bij Universal op dvd zal verschijnen.


Recent nieuws van dezelfde bron