:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2007
PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2007
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2007-01-04 - Geplaatst door: Werner
MONSTER HOUSE
Release DVD koop: 11 januari 2007
Release DVD huur: 12 december 2006

Knock, knock... who’s there?

Synopsis
Iedereen kent het wel... de enge buurman die nooit buiten de deur komt, maar wel altijd alles en iedereen in de gaten houdt. Als mensen hem zien, weet hij niet hoe snel hij uit de voeten moet komen. Jarenlang kom je dagelijks langs zijn huis en elke keer weer vraag je jezelf af wat de beste man eigenlijk doet en waarom je juist zijn huis net iets sneller voorbij loopt. Wat er achter andermans deuren gebeurt, kun je soms maar beter niet weten. Monster House, de nieuwste animatiefilm van SPHE, is daarvan het ultieme bewijs!

In de straat waar de twaalfjarige D.J. Walters en zijn beste vriend Chowder wonen, staat een groot en eng huis. D.J. woont recht tegenover het huis en bespioneert de bewoner, meneer Nebbercracker. Deze oude man is een zuurpruim eerste klas en de hele buurt is bang voor hem. Als meneer Nebbercracker door een ongeluk in het ziekenhuis belandt, ontdekken D.J. en Chowder nog meer vreemde dingen aan het huis. Ze komen erachter dat het huis echt leeft en boosaardig is! Met de hulp van de stoere Jenny zetten D.J. en Chowder al hun angsten opzij en besluiten ze om het mysterie van het huis op te lossen. Dit zou wel eens het spannendste avontuur van hun leven kunnen worden... Na The Polar Express gebruikten producenten Robert Zemeckis en Steven Spielberg weer dezelfde technieken (motion-capture animation) bij het maken van Monster House.

Monster House is een prima geanimeerde film die veel kinderen op het puntje van hun stoel doet zitten. Maar ook de volwassen kijker zal zich prima met deze animatiefilm weten te vermaken. Denk maar eens goed na als jij weer eens langs dat enge huis loopt, want je weet ten slotte maar nooit wat er zich achter die ene mysterieuze deur afspeelt. Monster House geeft vanaf 11 januari 2007 alvast een paar tips om je hierop goed voor te bereiden, want vanaf dan is de DVD verkrijgbaar.

Regisseur: Gil Kenan
Stemacteurs: Steve Buscemi (Big Fish, Sopranos, Monsters Inc, Final Fantasy: The Spirits Within), Maggie Gyllenhaal (World Trade Center, Mona Lisa Smile, Confessions Of A Dangerous Mind, Donnie Darko), MItchell Musso (Walker Texas Ranger, Avatar: The Last Airbender, The Keyman), Spencer Locke (Spanglish, Resident Evil: Extinction)
Taal: Nederlands Dolby Digital en/of: Engels 5.1 Dolby Digital
Nederlands ondertiteld
Genre: Animatie

Extra op DVD:
• Audiocommentaar van de regisseur
• Documentaires: "Fantasie Helden", "Beginners Geluk", "De Beste Vrienden", "Veel Puntjes Op De I", "Theater Van De Zwarte Doos", "De Werkelijkheid Creëren", "Heb Je Dat Gehoord?", "Ontwikkeling Van Een Scène" en "Een Scène Vanuit Verschillende Camerastandpunten Gefilmd"
• Fotogalerie
• Trailers



Overige releases...

9 januari 2007:
* R.V.
* The Benchwarmers

11 januari 2007:
• House Of The Dead 2: Dead Aim
• Road House 2
• The Hard Corps
• The Hunt For Eagle One: Crash Point

23 januari 2007:
* Attack Force
* Robert Ludlum's Covert One: The Hades Factor

30 januari 2007:
* Friends With Money