:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Just Entertainment >> PERSBERICHT: WUTHERING HEIGHTS
PERSBERICHT: WUTHERING HEIGHTS
Bron: Just Entertainment - Datum: 2007-01-19 - Geplaatst door: Werner
WUTHERING HEIGHTS
Tijdloze liefdesgeschiedenis Wuthering Heights op dvd

De televisieverfilming van Wuthering Heights kluisterde eind jaren zeventig wereldwijd vele miljoenen kijkers aan de buis. De ontstuimige en tijdloze liefdesgeschiedenis, naar het boek van Emily Brontë, werd door de BBC meesterlijk verfilmd. Just Entertainment brengt deze 5 x 50 minuten durende dramaserie in januari 2007 uit op dvd.

Hele generaties zijn geboeid door de heftige liefdesgeschiednis van Heathcliffe en Cathy. Geen wonder, want Wuthering Heights is veel meer dan een verhaal over twee verliefde mensen. Het is vooral een indringend drama over liefde, verdriet, heftige jaloezie en wraak. En dat alles tegen de achtergrond van de uitgestrekte heidevelden van het Yorkshire van de 19de eeuw.

De BBC filmde de serie op locatie in Yorkshire. Mede dankzij het uitstekende spel van de acteurs resulteerde dit in een prachtige en ongekend sfeervolle dramaserie. Deze verfilming van Wuthering Heights zal ook op dvd ongetwijfeld een enorm publiek van zowel oudere als jonge kijkers weten te boeien.