:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: OPEN SEASON (BAAS IN EIGEN BOS)
PERSBERICHT: OPEN SEASON (BAAS IN EIGEN BOS)
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2007-02-20 - Geplaatst door: Werner
OPEN SEASON (BAAS IN EIGEN BOS)
Door dik en dun...

Er wordt wel eens gezegd dat je je beste vrienden leert kennen op de basisschool. Met de ene vriend kun je goed praten, met de ander doe je alleen maar leuke dingen. En dan heb je nog die bijzondere kameraad... die ontzettend gezellige vriend die je altijd aan het lachen maakt, maar je van tijd tot tijd ook behoorlijk voor het blok kan zetten. Je kunt niet met of zonder elkaar! Sony Pictures Home Entertainment laat je meegenieten met de doldwaze en spannende momenten die de twee vrienden Boog en Elliot beleven als ze op avontuur gaan in het bos. Vanaf 22 februari is Open Season (Baas In Eigen Bos) uit op dvd, Blu-ray én in een giftset.

De originele Engelse versie is met de stemmen van o.a. Martin Lawrence, Ashton Kutcher, Debra Messing en Gary Sinise! Het rimpelloze leventje van Boog (Martin Lawrence), een tamme grizzlybeer, wordt ondersteboven gehaald als hij kennismaakt met Elliot (Ashton Kutcher), een broodmager hert met één hoorn. In het rustige stadje Timberline leidt Boog een idyllisch bestaan. Overdag is hij de ster van een natuurshow en 's avonds vindt hij geborgenheid in de garage van parkwachter Beth (Debra Messing) die hem heeft grootgebracht. Als de paranoïde jager Shaw (Gary Sinise) de stad binnenrijdt met Elliot op z'n motorkap gebonden, aarzelt Boog om tussenbeide te komen. Maar tegen beter weten in bevrijdt hij Elliot. Die wil daarna Boog op zijn beurt "bevrijden" uit de garage. De situatie loopt uit de hand en het tweetal wordt ergens diep in het bos gedumpt, net voor het begin van het jachtseizoen! Uiteindelijk zullen ze met de hulp van de andere bosbewoners de jagers voorgoed verjagen, zodat de rust kan terugkeren in het bos.

Open Season (Baas In Eigen Bos), de eerste productie van Sony Pictures Animation, laat het knotsgekke avontuur zien van twee goede vrienden. De messcherpe animaties zorgen ervoor dat je helemaal opgaat in het avontuur van de kameraden. De grappige, wilde avontuurescènes van Boog en Elliot houden de animatiefilm voor zowel kinderen als volwassenen spannend tot de laatste minuut. Na het zien van Open Season (Baas In Eigen Bos) bel je spontaan die ene vriend weer op. Die ene persoon die je eigenlijk al weer te lang niet gesproken hebt. Samen ga je weer de leukste dingen ondernemen! Open Season (Baas In Eigen Bos) komt op 22 alvast met wat nieuwe ideeën. Vanaf dan is de nieuwste animatiefilm van SPHE verkrijgbaar op dvd. De dvd heeft een dubbelzijdige inlay en bevat een stickervel met de personages, zodat kinderen hun eigen dvd-hoes kunnen maken. De giftset bevat een dvd en een pluche knuffelkonijn.

Productinformatie
Release koopdvd: 22 februari 2007
Genre: Animatie
Taal: Nederlands gesproken, Engels gesproken
Regisseur: Jill Culton
Stemacteurs (Vlaamse versie): Sven de Ridder, Geert van Rampelberg, Saarje Vandendriessche, Hubert Damen

Extra's op dvd:
• Exclusief: Boog en Elliot's nachtelijke vreetfestijn. Compleet nieuw animatiefilmpje!
• Rad van Fortuin - De bosversie
• Achter de bomen - Het maken van Baas In Eigen Bos
• De stemmen van de Engelse sterren'
• Voice-a-rama - Hoe klinken de hoofdrolspelers in een andere taal!
• Videoclip "I wanna lose control" uitgevoerd door Deathray
• Swept away - Hoe wordt een scène gemaakt?
• Niet gebruikte scènes
• Audiocommentaar van de makers van de film
• Korte filmpjes
• Fotoboeken
• DVD rom-links voor meer online fun!
• Trailers
• Plus exclusieve beelden van Surf's Up!