:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: EMPLOYEE OF THE MONTH
PERSBERICHT: EMPLOYEE OF THE MONTH
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2007-08-31 - Geplaatst door: Werner
EMPLOYEE OF THE MONTH
Hij heeft een maand om haar hart en de titel "Werknemer van de maand" te winnen

Zack (Dane Cook) is al meer dan tien jaar inpakker en rekkenvuller in het plaatselijke Super Club-grootwarenhuis. Zijn werkmentaliteit is er één van laissez faire, laissez passez. Zijn ambitie reikt dan ook niet veel verder dan het volgende pokerspelletje van zijn collega's te winnen. Vince Downey (Dax Shepard) is Zacks absolute tegenpool en eeuwige rivaal. Hij draagt de titel van 'snelste scanner in de Southwest' met trots en is bovendien al 17 maanden op rij de flamboyante 'Emplyee of the Month'. Als hij daar nog één overwinning kan bijdoen, komt zijn portret in de Super Club Hall of Fame én wint hij een splinternieuwe wagen.

De weg naar eeuwige Super Club-roem ligt wagenwijd open voor Vince. Maar dan wordt de alledaagse routine overhoop gegooid wanneer er een nieuwe caissière in de winkel komt werken. De bloedmooie Amy (Jessica Simpson) heeft nooit om mannelijke aandacht verlegen gezeten, en al gauw proberen ook Zack en Vince elkaar de loef af te steken om haar aandacht. Amy heeft echter de reputatie te vallen voor de charmes van de werknemer van de maand. Dus ziet Zack geen andere mogelijkheid dan 'Employee of the Month' te worden om een date te versieren met Amy. De jacht op de begeerde titel is geopend en Zack verklaart de oorlog aan de immer populaire Vince. Al snel wordt duidelijk dat geen van beiden van plan is om de strijd proper te spelen, want met Amy als inzet telt enkel het aantal gouden sterren achter je naam op het einde van de maand.

Employee Of The Month steekt de draak met de overdreven cultus van holle titels, uitgereikt door het management om de gewone werknemer in het rijtje te doen lopen. De strijd om de gelijknamige titel wordt hier verpakt als een parodie van de 'American Dream' op Wal-Mart-achtige supermarktschaal: grappen en grollen spatten dus in supersize-formaat van het scherm.

Synopsis
Zack en Vince werken in een grote supermarkt. Al jaren hebben ze een hekel aan elkaar. Vince is de streber die al 17 keer is uitgeroepen tot 'Werknemer van de Maand'. Zack daarentegen loopt de kantjes ervan af. Hun onderlinge afkeer krijgt een extra dimensie met de komst van de sexy caissière Amy, die alleen uitgaat met collega’s die de status van Werknemer van de Maand hebben bemachtigd.

Terwijl Amy snel gecharmeerd raakt van Vince en zijn fl amboyante, klantvriendelijke stijl achter de kassa, resulteren Zack's pogingen om Amy te imponeren steevast in pijnlijke situaties. Zack beseft dat er slechts één mogelijkheid is een date met Amy te krijgen: Werknemer van de Maand worden. Maar Vince is niet van plan zijn plaats zomaar op te geven. Een strijd tot het bitterzoete einde!

Specificaties
Regisseur: Greg Coolidge
Cast: Jessica Simpson (The Dukes Of Hazzard, Newlyweds), Dane Cook (Stuck On You, Mr. 3000), Dax Shepard (Without A Paddle, Idiocracy)
Beeld: 16:9 Anamorphic Widescreen (1.78:1)
Geluid: Dolby Digital 5.1 & DTS Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Komedie
Speelduur: 104 minuten
Alle leeftijden, Grof taalgebruik
DVD release: 28/08/2007

Extra's:
• Also or Soon Available

UIT HET ARCHIEF