:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: VOOR DE GEBOORTE
PERSBERICHT: VOOR DE GEBOORTE
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2007-10-11 - Geplaatst door: Werner
VOOR DE GEBOORTE
Een hoogtechnologische kijk in de baarmoeder

Na conceptie wacht het ongeboren leven een negen maanden durende reis vol wonderbaarlijke evoluties maar ook onzekerheid en gevaren. In de documentaire Voor De Geboorte nemen we dankzij de laatste nieuwe toptechnologie een kijkje in de verborgen wereld van de foetus en volgen we zijn ontwikkeling tot in het kleinste detail.

Door gebruik van geavanceerde Computer Generated Imaging (CGI), kunnen we getuige zijn van de reis van bevruchte eicel tot volledig ontwikkelde baby. De revolutionaire 3D-computertechnologie verandert de klassieke onduidelijke zwart-wit-echografiebeelden in een levendige en kleurrijke reis door de baarmoeder. Kijk hoe de bevruchte cel zich innestelt in de baarmoederwand, volg hoe hartcellen zich verzamelen en spontaan beginnen samen te trekken en tel hoeveel zenuwverbindingen er per minuut bijkomen.

Voor De Geboorte onthult het mysterie van het leven dankzij prachtige animaties, van een embryo ter grootte van een rijstkorrel over een foetus die zijn ogen opent en zijn beentjes strekt tot een volgroeide baby die zich voorbereid op de bevalling.

Ieder jaar gaan naar schatting 130 miljoen vrouwen door de cyclus van zwangerschap tot geboorte. Voor De Geboorte is een geroemde documentaire die in verschillende landen een groot succes kende op televisie. Dankzij de dvd kan vanaf nu iedereen de ontwikkeling van een baby dag op dag volgen. Bovendien kan de kijker in het menu 'springen' tussen de verschillende ontwikkelingsfases van de foetus. Voor De Geboorte neemt je mee naar de fragiele en wondere wereld binnen de baarmoeder. Een must voor alle ouders in spe.

Synopsis
Bekend van het National Geographic TV-programma In The Womb. De dvd die elke aanstaande moeder zou moeten hebben. Met deze buitengewone documentaire ervaart u de wonderen van het leven vr de geboorte, terwijl het zich stap voor stap ontwikkelt. Deze film, gemaakt voor National Geograhic, gebruikt de allernieuwste technische middelen en revolutionaire 3D en 4D echobeelden om nieuw licht te schijnen op het wonder van het leven. De dvd neemt u als kijker mee in de verborgen wereld van de foetus en toont de ontwikkeling per drie maanden in al zijn wonderbaarlijke details. Van de bevruchting tot de geboorte en de negen maanden ertussen. Een informatieve en tegelijk ontroerende film.

Tagline:
De eerste belangrijke reis van het leven

Specificaties:
Beeld: 16:9 Anamorphic Widescreen
Geluid: Dolby Digital 2.0 Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Wetenschap
Speelduur: 100 minuten
DVD release: 16/10/2007
Leeftijd: Alle leeftijden