:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Strengholt MultiMedia >> PERSBERICHT: DRIE NIEUWE TITELS VISUAL MOODS
PERSBERICHT: DRIE NIEUWE TITELS VISUAL MOODS
Bron: Strengholt MultiMedia - Datum: 2007-10-24 - Geplaatst door: Werner
DRIE NIEUWE TITELS VISUAL MOODS
Verkrijgbaar vanaf 30 oktober

Eerder dit jaar lanceerde uitgeverij Strengholt Multimedia het nieuwe DVD label Visual Moods. Visual Moods haakt in op de toenemende populariteit van de HD-TV en het gebruik van Surround geluid. Eerder verschenen onder het label Visual Moods de DVD's LCD/Plasma Moods, Nature & Music - Africa, Nature & Music - Ireland en City Lounge - New York. Wegens groot succes zijn er vanaf 30 oktober 2007 drie nieuwe titels verkrijgbaar:

Oriental Lounge
Maak een spirituele reis door de eeuwenoude tradities en oogstrelende natuur van kleurrijk AziŽ en droom weg vanuit je luie stoel. De zwoele loungemuziek neemt je onder andere mee naar bijzondere rituelen in Thaise tempels waar je de innerlijke rust van de monniken ervaart, naar de exotische avondmarkt in India met zijn geurige specerijen en naar de paradijselijke stranden van Ko Samui. Oriental Lounge is een fascinerende DVD waarin je het betoverende hart van AziŽ ontdekt met haar smeltkroes van culturen en karakteristieke inwoners.

City Lounge - Paris
Geniet van Parijs... Stad van liefde, grandeur en stijl... Beleef deze heerlijke stad comfortabel vanuit je fauteuil. Onder perfecte begeleiding van modieuze loungemuziek flaneer je o.a. langs de Seine, trendy winkels, zie je de Eiffeltoren en ontdek je het nachtleven rond de Moulin Rouge.

City Lounge - London
Londen is hip... Londen is hot... Alles op het gebied van uitgaan, mode en muziek begint het eerst in Londen. Deze lifestyle DVD laat je zien waarom Londen al jaren toonaangevend en trendsettend is. Maak een relaxte citytrip op coole lounge-muziek en ondek o.a. de kleurrijke wijken Soho en Camden. Wandel over The Tower Bridge en zie de favoriete hotspots van de insiders. Londen is een bruisende en dynamische wereldstad. Een stad die klasse en creativiteit ademt.

Specificaties:
Speelduur: ruim een uur
Beeld: Shot in HD - 16:9
Geluid: 5.1 Surround