:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Just Entertainment >> PERSBERICHT: HOTEL BABYLON SEIZOEN 2
PERSBERICHT: HOTEL BABYLON SEIZOEN 2
Bron: Just Entertainment - Datum: 2008-02-17 - Geplaatst door: Werner
HOTEL BABYLON SEIZOEN 2

De BBC-serie Hotel Babylon, in Nederland op de buis gebracht door Net 5, is een begrip onder liefhebbers van het betere eigentijdse tv-drama. Het tweede seizoen van deze veelbesproken en door een trouwe schare vaste kijkers gevolgde reeks wordt in februari 2008 op DVD uitgebracht door Just Entertainment.

Hotel Babylon is geÔnspireerd op een roman van Imogen Edwards-Jones over wat zich allemaal afspeelt achter de schermen van de duurste hotels van Londen. De grote kracht van de serie bestaat uit een combinatie van factoren. Centraal staat de romantiek van het eeuwige komen en gaan van de meest uiteenlopende gasten in een luxe hotel. Hieraan voegt Hotel Babylon een aantal smakelijke ingrediŽnten toe, zoals pikante intriges, spannende verwikkelingen en een interessant team van hotelmedewerkers die elk zo hun eigen avonturen en geheimen hebben. Alleen al in Groot-BrittanniŽ werden de uitzendingen van het eerste seizoen gevolgd door een bovengemiddeld aantal kijkers: ruim vijf miljoen per aflevering!

In het tweede seizoen dat nu op DVD verschijnt, zien de fans vele vertrouwde gezichten uit de eerste reeks terug. De ambitieuze hotelmanager Rebecca zit midden in een scheiding. Ze werkt harder dan ooit en verliest af en toe haar vrienden compleet uit het oog. Assistent-manager Charlie heeft het ook niet makkelijk; op een gegeven moment dreigt hij zelfs weer achter de tralies te belanden... Onder de andere oude bekenden zien we de charismatische, kleurrijke en discrete conciŽrge Tony en receptioniste Anna.

Verpakking: 4 amarays + slipcase
Aantal dvd's: 4
Speelduur: 4 x 90 minuten