:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: BARBIE MARIPOSA
PERSBERICHT: BARBIE MARIPOSA
Bron: Universal - Datum: 2008-02-27 - Geplaatst door: Werner
BARBIE MARIPOSA
op dvd vanaf 13 Maart

Na avontuurlijke uitstapjes in Fairytopia en Mermaida, strekt 's werelds populairste pop nu voor het eerst haar vleugels uit in Fladderveld. Bij de feeën en zeemeerminnen heette ze Elina, maar in vlinderland fladdert ze als Mariposa door het leven. Mariposa is het Spaanse woord voor vlinder, trouwens.

Mariposa, de bevallige Vlinder Fee, doet niets liever dan lezen en dromen over de wereld buiten Fladderveld. Fladderveld wordt beschermd door de magische lichtjes van de Koningin. Maar dan vergiftigt de boze fee Henna de Koningin en beginnen de magische bloemenlichtjes langzaam te doven. Prins Carlos vraagt Mariposa en de vlinderzusjes Rayna en Rayla om zich over de grens te wagen om het tegengif te vinden voor de Koningin. Ook haar vriendin Willa en Zinzie, het grappige witte konijntje, zijn van de partij.

Maar om hun opdracht tot een goed einde te brengen, moeten ze door de gevaarlijke Waterkolk en door de Grot der Reflectie. Zal het ze lukken om het medicijn te vinden en zijn ze op tijd terug om de Koningin te redden? Of zal de boze fee Henna Fladderveld overnemen? Vlieg mee met de feeënvriendinnen op een reis die hun leven voorgoed zal veranderen!

Barbie Mariposa, het eerste vlinderavontuur van Barbie, verschijnt exclusief op dvd en bevat als leuke extra het spel Fladderfeetjes Aankleden. Wie snel naar de winkel fladdert, wacht een extra verrassing: de eerste lichting dvd's zit namelijk in een betoverende glitterverpakking!

Release: 13 maart
Genre: animatie
Regie: Conrad Helten
Duur: 75 minuten
Beeld: 1.78:1
Audio: Engels + Nederlands Dolby Digital 2.0

Extra's:
• Fladderfeetjes aankleden (spel)
• Trailers