:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: NICKELODEON TITELS
PERSBERICHT: NICKELODEON TITELS
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2008-03-14 - Geplaatst door: Werner
ROXY HUNTER EN HET MYSTERIE VAN DE MOODY GEEST
SHREDDERMAN RULES!


Woohaa! Weer leuke films van Nickelodeon! Voor de kleine speurneuzen onder ons is er Roxy Hunter En Het Mysterie Van De Moody Geest, een spannend mysterie waarin een 9-jarig meisje op onderzoek gaat wanneer zij merkt dat zij niet alleen is in haar nieuwe huis. Ook is er de echte highschool-movie Shredderman Rules! over een computernerd die wraak neemt op de pestkop van de school. Twee totaal verschillende films, maar beide de moeite waard om aan de buis gekluisterd te blijven. Hoofdrolspeelster uit Roxy Hunter En Het Mysterie Van De Moody Geest, Aria Wallace is namelijk een echte rising star, al meerdere malen is zij genomineerd voor de 'Young Artist Award' en speelde zij in series als Desperate Housewives en Charmed. De films worden beide uitgezonden op Nickelodeon en zijn vanaf heden in de winkel te koop op DVD.

Roxy Hunter (Arie Wallace) verhuist met haar moeder naar een spookachtig oud huis op het platteland. Maar de spoken blijken niet haar grootste zorg, wanneer ze ontdekt dat er een plan wordt gesmeed om het huis te verwoesten. Samen met haar beste vriend Max (Demetrius Joyette), een 11-jarig wonderkind, komt ze terecht in een vreemde wereld vol onopgeloste mysteries.

Echte grappen en grollen zijn te vinden in Shredderman Rules! Nolan Byrd (Devon Werkheiser, een waar talent, de echte Nick fans zullen hem al kennen uit Ned's Survival Gids) is een typische wiz-kid die op school veel gepest wordt. Op een dag heeft hij er genoeg van om altijd maar het pispaaltje te zijn en neemt hij het heft in eigen hand. Met behulp van zijn alter-ego, de Shredderman, neemt hij via het internet wraak op de grootste bullebak van de school. En zijn wraak is zoet!

Spannende en hilarische momenten dus, met deze nieuwe films van Nickelodeon. Sinds 21 februari is Shredderman Rules! verkrijgbaar op DVD en vanaf 13 maart ligt ook de DVD Roxy Hunter En Het Mysterie Van De Moody Geest in de winkel.

Productinformatie: Roxy Hunter En Het Mysterie Van De Moody Geest
Release DVD koop: 13 maart 2008
Genre: Familie
Taal: Nederlands/Engels gesproken (Dolby Digital 5.1)
Nederlands ondertiteld
Regisseur: Eleanor Lindo
Acteurs: Aria Wallace (Desperate Housewives, Charmed), Robin Br๛l้ (Kevin Hill), Demetrius Joyette (The Pacifier)

Extra op DVD:
• Verwijderde sc่nes
• Documentaires: "Het maken van het Mysterie van de Moody Geest" en "Onderzoek over Roxy"
• Casting sessie van Demetrius Joyette en Aria Wallace
• Bloopers
• Videoclip "Here I Come To Save Your Day" en "I'll Figure it out"
• Trailers

Productinformatie: Shredderman Rules!
Release DVD koop: 21 februari 2008
Genre: Familie
Taal: Nederlands/Engels gesproken (Dolby Digital 5.1)
Nederlands ondertiteld
Regisseur: Savage Steve Holland
Acteurs: Devon Werkheiser (Ned's Survival Gids, We Were Soldiers), Tim Meadows (Crime Scene Investigation, Ghost Whisperer), Andrew Caldwell (Transformers, Tenacious D In The Pick Of Destiny, My Name Is Earl)

Extra op DVD:
• Bloopers
• Videoclip: "Super Hero"
• Kijkje achter de schermen
• Trailers