:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: RELEASES MEI 2008
PERSBERICHT: RELEASES MEI 2008
Bron: Warner - Datum: 2008-04-24 - Geplaatst door: Werner
THE ASSASSINATION OF JESSE JAMES BY THE COWARD ROBERT FORD

Brad Pitt en Casey Affleck komen tegenover elkaar te staan in een indrukwekkende acteerkrachtmeting in dit meeslepend, op historische feiten gebaseerd psychologisch drama over obsessie, macht en verraad.

Iedereen in het Amerika van de jaren 1880 kent Jesse James. Hij is de meest beruchte crimineel van het land, in 10 staten gezocht door de sterke arm der wet voor brutale overvallen en moord. Maar de charismatische Jesse werd meteen ook één van de eerste gemediatiseerde idolen en schopte het zo tot grootste held van het land, door de media gehypet en door het volk aanbeden als een ware Robin Hood. En Robert Ford? Niemand die hem kent, nog niet tenminste. Maar de ambitieuze 19-jarige is hard op weg om daar verandering in te brengen. Hij probeert bij Jesse in de gunst te komen en sluit zich aan bij zijn bende. En als dat Ford geen roem brengt, slaat hij een dodelijker weg in. Vriendschap slaat om in rivaliteit en de zucht naar roem wordt een ware obsessie in deze onder meer door Ridley Scott en Brad Pitt zelf geproduceerde, krachtige epische vertelling met indrukwekkende rollen van Brad Pitt als Jesse en Casey Affleck als zijn jonge bewonderaar, die zijn uiteindelijke doel steeds dichter nadert... en daarbij langzaam zijn eigen menselijkheid verliest.

Brad Pitt ontving de Volpi Cup voor beste Acteur op het festival van Venetië en Casey Affleck werd genomineerd voor zowel een Oscar als een Golden Globe voor Beste Mannelijke Bijrol. Ook de beeldvoering van Roger Deakins mocht rekenen op een oscarnominatie.

The Assassination Of Jesse James By The Coward Robert Ford werd gebaseerd op de gelijknamige roman van de hand van Ron Hansen, die grondig in het verleden van deze befaamde outlaw en zijn beruchte moordenaar ging graven om de feiten zo accuraat mogelijk te achterhalen en er vervolgens zijn interpretatie aan gaf. De mooie houten box verpakt deze DVD helemaal in de sfeer van het ruige Amerika waarin de waargebeurde feiten waarop de film gebaseerd werd zich afspeelden.

Technische fiche:
Regie: Andrew Dominik
Cast: Casey Affleck, Brad Pitt, Sam Rockwell, Paul Schneider, Jeremy Renner, Sam Shepard, Garret Dillahunt, Alison Elliott, James Carville, Mary-Louise Parker, Brooklynn Proulx, Dustin Bollinger, Zooey Deschanel, Hugh Ross, Joel McNichol
Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Grieks
Speelduur: ca. 160 min.
Releasedatum: 7 mei 2008BROOKLYN RULES
Not made to be broken.

Brooklyn Rules speelt zich af in het Brooklyn van rond 1985, tegen de achtergrond van John Gotti's steile klim naar de opperste regionen van de maffiamacht. Het is een sterk verhaal over drie gezworen kameraden, waarvan de vriendschapsbanden door hun uiteenlopende ambities onder druk komen te staan.
Michael mikt het hoogst. Hij heeft zijn zinnen gezet op een rechtenopleiding aan Columbia en bedot de boel om daar ook binnen te raken. Om zijn studies te bekostigen klust hij bij als nachtmanager in een slagerij. Goedzak Bobby, die qua studiecapaciteiten niet zo dik bedeeld werd, houdt het heel wat bescheidener. Hij wil met zijn jeugdliefde trouwen en stelt zich tevreden met een degelijk baantje bij de post. Hij laat zich daarbij leiden door zijn geloof en bijt elke cent in twee om het gedroomde huwelijk te kunnen bekostigen. Charmeur Carmine kiest de meest dubieuze weg. Hij raakt onder de indruk van de plaatselijke gangster Caesar Manganaro en slaat het pad van de made man in. In de belangrijkste rollen zien we Alec Baldwin, Freddie Prinze Jr., Mena Suvari, Scott Caan en Jerry Ferrera. Brooklyn Rules gaat over keuzes waarvoor jonge mensen zich geplaatst weten als het rechte pad niet het gemakkelijkste pad blijkt en toont hoe loyaal zijn aan je vrienden kan leiden tot het ultieme offer.

Brooklyn Rules is van de hand van The Sopranos-scenarist en -producer Terrence Winter en werd losjes gebaseerd op diens eigen jeugd in het in de jaren '80 door de maffia geïnfesteerde Brooklyn.

Technische fiche:
Regie: Michael Corrente
Cast: Alec Baldwin, Scott Caan, Freddie Prinze Jr, Jerry Ferrara, Mena Suvari, Monica Keena, Robert Turano, Phyllis Kay
Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 95 min.
Releasedatum: 7 mei 2008

Extra's:
• Interview met de acteurs en scenarist
• Audiocommentaar van regisseur Michael Corrente
• BioscooptrailerMOORDWIJVEN

De drie miljonairsvrouwen Kitty, Estelle en Nicolette leiden een luxueus bestaan. Hun voornaamste zorg is de strijd tegen het ouder worden. Ze shoppen wekelijks bij de plastisch chirurg om maar jong en aantrekkelijk te blijven, voor zichzelf én voor hun echtgenoten. Aan het rimpelloze bestaan komt abrupt een eind als Kitty vermoedt dat haar man vreemd gaat. Om te voorkomen dat ze aan de kant wordt gezet en er een eind komt aan haar luxe leven, besluit ze samen met haar vriendinnen haar echtgenoot uit te weg ruimen. De vriendinnen dalen af naar de Amsterdamse Wallen om een huurmoordenaar te vinden die dit klusje kan klaren.Wat een niemendalletje had moeten zijn, blijkt toch meer voeten in de aarde te hebben dan de dames hadden verwacht.

Regisseur Dick Maas, die zijn sporen verdiende met de kolderkomedie Flodder, de thriller Amsterdamned en de horrorprent De Lift, stuk voor stuk bioscoophits, dient zich opnieuw aan met een zwarte komedie over drie verveelde huisvrouwen die gaan shoppen naar moord.

Technische fiche:
Regie: Dick Maas
Cast: Bracha van Doesburgh, Hadewych Minis, Sanne Wallis de Vries, Kees Boot, Hans Kesting, Bart Oomen, Bart Klever
Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands voor slechthorenden
Speelduur: ca. 96 min.
Releasedatum: 28 mei 2008

Extra's:
• Audiocommentaar van Dick Maas
• Bioscooptrailer
• Making of Moordwijven
• Videoclip Di-Rect: "Bring Down tomorrow"VERONICA MARS SERIE 1 DEEL 1, 3-disc

Een beetje van Buffy. Een beetje van Bogart. Een klein beetje van Nancy Drew. Veronica Mars bestaat uit het beste van de Amerikaanse detectivecultuur met nog wat extra – dreigend, scherp, bijtend grappig en gewoon duister – en wordt zo een van de meest flitsende programma's van de nieuwe eeuw.

Veronica (Kristen Bell) is een buitenbeentje in Neptune, een welstellende strandplaats in Californië. Ooit maakte ze deel uit van de incrowd van Neptune High School. Maar nu ligt ze eruit, nadat haar beste vriendin Lily is vermoord en haar vader, de sheriff, in diskrediet raakte na het aanduiden van de steenrijke vader van het dode meisje, één van de prominenten van Neptune, als hoofdverdachte. Veronica's vader raakt zijn baan kwijt en iedereen keert zich tegen Veronica, inclusief haar vriendje Duncan, Lily's broer. Vader en dochter besluiten dan maar om een detectivebureau en een nieuw leven te beginnen. Samen werken ze hard om de duistere zaakjes van Neptune aan het licht te brengen. E-mailoplichting, sektes, autodiefstallen – Veronica onderzoekt alles. Van doorsnee highschool tiener overdag transformeert ze na de schooluren in gewiekste detective en ligt uren op de loer in de obscure steegjes en bij de louche motels van de stad. Maar door dit alles heen blijft ze geobsedeerd door de moord op haar vriendin en ze zal alles doen om die op te lossen... en in één moeite door haar vader van alle blaam te zuiveren.

In deze DVD-box verdiepen we ons met Veronica de eerste 12 afleveringen van Seizoen 1 lang in wat zich onder de oppervlakte van de voorbeeldige Neptune gemeenschap afspeelt.

Technische fiche:
Creatie: Rob Thomas
Regie: Mark Piznarski, Harry Winer, Michael Fields, Nick Gomez, Nick Marck, Sarah Pia Anderson, Guy Norman Bee, Marcos Siega, John T. Kretchmer
Cast: Kristen Bell, Percy Daggs, Jason Dohring, Francis Capra, Enrico Colantoni, Ryan Hansen, Teddy Dunn, Michael Muhney, Tina Majorino, Brandon Hillock
Taalkeuze in Dolby Surround 2.0: Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Hongaars
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Deens, Fins, Noors, Zweeds, Hongaars, Engels voor slechthorenden, Duits voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden
Speelduur: ca. 40 min. per aflevering
Releasedatum: 21 mei 2008

Extra:
• Onuitgezonden scènes
• Uitgebreide versie van de eerste aflevering met niet eerder vertoonde openingsscèneALL SAINTS SERIE 1 DEEL 1 + COMPILATIE SERIE 1-4, 4-disc

Welkom in het All Saints Western General Hospital, waar voormalig zuster Terri Sullivan (hoofd van de Verzorgingseenheid Ward 17) en haar team dagelijks te maken krijgen met de drama's uit het leven in een ziekenhuisafdeling. Omdat de 'algemene medische dienst' waar Terri voor instaat, liefkozend bijgenaamd de 'vuilbakdienst',het teveel aan patiënten uit andere afdelingen moet opvangen en dus een brede waaier aan ziektegevallen uit alle delen van het ziekenhuis binnen krijgt, is het vooraf nooit bekend wie er een beroep op hen zal doen. En juist omdat ze moeten kunnen omgaan met zo'n wijd spectrum aan medische praktijken en onvoorspelbare vragen van patiënten, zijn op deze plek de beste dokters en verpleegkundigen werkzaam. Maar naast professionals, zijn zij natuurlijk ook gewoon mensen van vlees en bloed, vaak met een ingewikkeld privéleven en relatieproblemen, waardoor ze net als iedereen wel eens emotioneel reageren.

Een samenvatting van seizoen 1 tot en met 4 brengt ons up to date met de gebeurtenissen die voorafgingen en vervolgens gaat seizoen 5 al meteen van start met een bijzonder schokkende eerste aflevering. Ook in de twaalf eerste afleveringen van seizoen 5 van All Saints zien we onze favoriete dokters en verpleegkundigen weer in actie en staan er hen opnieuw heel wat beproevingen, uitdagingen, conflicten en mooie momenten te wachten. En ze laten zien, dat mocht je ooit iets overkomen - je maar beter op Ward 17 opgenomen kunt worden...

Technische fiche:
Creatie: Dale McRaven
Regie: Peter Fisk, Scott Feeney, Julian Pringle, Robert Marchand, Tina Butler
Cast: Judith McGrath, Georgie Parker, John Howard, Martin Lynes, Erik Thomson, Celia Ireland, Brian Vriends, Mark Priestley, Tammy McIntosh, Ben Tari, Alexandra Davies, Ling Hsueh Tang
Taalkeuze in Dolby Surround 2.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 43 min. per aflevering
Samenvatting seizoen 1-4: ca. 55 min.
Releasedatum: 21 mei 2008

Extra:
• Samenvatting van seizoen 1 tot en met 4E.R. SERIE 11, 3-disc
Opwinding, drama, spanning... en een afspraak is niet nodig!

Een dierenverzorger met een levende haai aan zijn lijf... een blinde vrouw met een minipony als hulpdier... een student met een pijl in zijn buik (wiens korpsbroeders op de appel op zijn hoofd richtten)... en dan nog eens schotwonden, dakloze kinderen, hartproblemen... Zoveel patiënten, zo weinig tijd!

Na het dramatische einde van seizoen 10, brengen de 22 afleveringen van seizoen 11 van de razendsnelle serie uitdagingen en veranderingen op de eerste hulp. Corday en Chen wegen werk en gezin tegen elkaar af en Kerry slaagt er uiteindelijk in om tot een vergelijk te komen met haar schoonfamilie. Abby beseft dat een goede arts zijn net zo moeilijk is als een goede verpleegster zijn en Neelah blijft twijfelen aan haar roeping als dokter. Luka is zo meteen nog niet bereid om Sam op te geven.Susan maakt promotie,maar het is nog maar de vraag of ze wel over de nodige capaciteiten beschikt voor haar nieuwe functie. Ray Barnett — overdag arts,'s nachts rockster – maakt zijn opwachting.Carter kan het persoonlijke drama dat hem en Kem overkwam maar moeilijk te boven komen en besluit te vertrekken.Vanaf dag één maakte hij deel uit van de eerste hulp, en ontwikkelde zich van leerling tot leider, in de voetsporen van Greene. Hij zette de toon, gaf het voorbeeld. Zijn invloed zal nog lang voelbaar zijn...

Technische fiche:
Creatie: Michael Crichton
Regie: Christopher Chulack, Paul McCrane, Jonathan Robert Kaplan, Lesli Linka Glatter, Arthur Albert, Nelson McCormick, Julie Hébert, Stephen Cragg, Ernest Dickerson, Richard Thorpe, Gloria Muzio, John Wells
Cast: Noah Wyle, Laura Innes, Laura Cerón, Deezer D, Goran Visnjic, Maura Tierney, Emily Wagner, Yvette Freeman, Lynn A. Henderson, Sherry Stringfield, Abraham Benrubi, Mekhi Phifer, Lily Mariye, Montae Russell, Troy Evans, Parminder Nagra, Gloria Reuben, Linda Cardellini
Taalkeuze in Stereo: Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Hongaars
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans Portugees, Hongaars, Engels voor slechthorenden, Duits voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden
Speelduur: ca. 43 min. per aflevering
Releasedatum: 21 mei 2008

Extra:
• Outpatient Outtakes: niet eerder uitgezonden scenesWITHOUT A TRACE SERIE 4, 3-disc
24 spannende mysteries om op te lossen.

Al jaren lost het speciale team van FBI onderzoekers – hoofdagent Jack Malone, Samantha Spade, Vivian Johnson, Danny Taylor en Martin Fitzgerald – de moeilijkste zaken van vermiste personen in New York op. Niet zelden met gevaar voor eigen leven, zoals ook blijkt uit het begin van dit seizoen. Jacks team komt in een precaire situatie terecht en komt er niet geheel ongehavend uit, met vooral aanslepende gevolgen voor Danny. Gelukkig worden hun krachten versterkt met de aanwerving van een nieuwe agent: Elena Delgado. Na een loopbaan bij de afdeling zedenzaken van de NYPD, stort deze jonge agente zich in de extreme, dag en nacht doorgaande wereld van nauwkeurig opgestelde tijdschema's, dubbel gecontroleerde aanwijzingen, psychologische profielen en adembenemende actie en worstelt op haar beurt om deze net als haar collega's met haar privéleven te verzoenen.

In dit seizoen verdwijnen de meest uiteenlopende mensen, van een atlete die graag aan de Olympische Spelen wil deelnemen, een veteraan van de FBI en een moeder uit een buitenwijk tot een huurling die banden heeft met terroristen. Zijn ze vermoord? Ontvoerd? Hebben ze zelfmoord gepleegd? Of zijn ze gewoon weggelopen omdat hun leven te erg was om te verdragen? Vergezel de inspecteurs 24 afleveringen lang in hun verbeten zoektocht!

Technische fiche:
Creatie: Hank Steinberg
Regie: John Showalter, Jeannot Szwarc, Timothy Busfield, Martha Mitchell,
Ken Collins, Paul McCrane, Jeff Thomas, Scott White, Kate Woods, David Grae, Chad Lowe, Rosemary Rodriguez
Cast: Anthony LaPaglia, Enrique Murciano, Poppy Montgomery, Eric Close, Marianne Jean-Baptiste, Roselyn Sanchez, Mary Elizabeth Mastrantonio
Taalkeuze in Dolby Surround 2.0: Engels, Frans, Duits, Spaans
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Portugees, Engels voor slechthorenden, Duits voor slechthorenden
Speelduur: ca. 42 min. per aflevering
Releasedatum: 21 mei 2008DE DOORNVOGELS ('83), DE COMPLETE SERIE, 3-disc

De Doornvogels, dat oorspronkelijk werd verfilmd tot een
miniserie voor televisie, vertelt het verhaal van een familie op een ranch in Australië. De plaatselijke pastoor Ralph de Bricassart (een sterke rol van de charmante Richard Chamberlain) onderhoudt een gecompliceerde relatie met de dochter des huizes, Meggie (Rachel Ward), die uiteindelijk tot mislukken gedoemd blijkt. Meggie besluit daarop met een man uit de buurt te trouwen, Luke O'Neill (Bryan Brown), een huwelijk waarin ze zich altijd zal blijven afvragen hoe haar leven eruit zou hebben gezien als het anders was gelopen. Het verhaal van De Doornvogels voert langs 60 jaar uit het leven van de familie, een periode waarin de levens van Meggie en de anderen vele verrassende en onverwachte wendingen nemen. Het resultaat is een prachtig historisch drama dat al sinds de eerste uitzending in 1983 op televisie verscheen een grote populariteit geniet.

Met deze boxset van 3 DVD's met daarop de complete serie van De Doornvogels, beleeft u het veelgeprezen drama rond de onmogelijke liefde opnieuw en opnieuw!

Technische fiche:
Regie: Daryl Duke
Cast: Richard Chamberlain, Rachel Ward, Barbara Stanwyck, Christopher Plummer, Jean Simmons, Richard Kiley, Ken Howard, Piper Laurie, Earl Holliman, Mare Winningham, Bryan Brown, Philip Anglim, John Friedrich, Stephen W. Burns, Brett Cullen
Taalkeuze in Mono 1.0: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels, Italiaans, Engels voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden
Speelduur: ca. 10 uur
Releasedatum: 21 mei 2008NORTH AND SOUTH ('85), DE COMPLETE SERIE, 8-disc

De met een Emmy Award bekroonde verfilming van John Jakes' bestsellertrilogie vertelt het verhaal van de turbulente en emotionele gebeurtenissen in de aanloop naar de Amerikaanse Burgeroorlog. Dit grootse epos, in de traditie van Gone With The Wind, schetst het leven van twee families, de Hazards en de Mains, geografisch en ideologisch verdeeld over de twee verschillende oorlogskampen. De ene familie vertegenwoordigt een industrieel geslacht uit het Noorden, de andere zijn plantage-eigenaars uit het Zuiden. Hun lot raakt verbonden als de zonen uit elke familie samen studeren aan de militaire academie van West Point. Hun innige vriendschap helpt hen de oorlog tussen Mexico en Amerika te trotseren, maar de haat, de vooroordelen en de hebzucht, die het weefsel van een natie verscheuren, dreigen ook de draden te verbreken waardoor de twee families met elkaar verbonden zijn.

De productie, die vijf maanden duurde en plaatsvond in vijf verschillende staten, wekt de geschiedenis opnieuw tot leven met 140 acteurs, talloze figuranten, 100 productiemensen, 8.700 kostuumonderdelen en meer dan 15.000 decorstukken en rekwisieten. Een aangrijpende productie van de veelvuldig bekroonde David L. Wolper. De hele collectie, met Boek 1: North And South, Boek 2: Love And War en Boek 3: Heaven And Hell, is nu verkrijgbaar in dit ideale geschenkpakket voor verzamelaars.

Technische fiche:
Regie: Richard T. Heffron, Kevin Connor, Larry Peerce
Cast: Patrick Swayze, James Read, Lesley-Anne Down, Wendy Kilbourne, Kirstie Alley, Jean Simmons, Terri Garber, Genie Francis, Philip Casnoff, Lewis Smith, John Stockwell, David Carradine, Wendy Fulton, Inga Swenson, Jonathan Frakes, Mary Crosby, Kate McNeil, Jim Metzler, Parker Stevenson, Cathy Lee Crosby, Bruce MacVittie, Paul McCrane, Peter O'Toole
Taalkeuze in Mono 1.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Engels voor slechthorenden
Speelduur: ca. 22 uur
Releasedatum: 21 mei 2008ZODIAC DIRECTOR'S CUT, 2-disc

Zodiac,gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de beruchte, zo genoemde seriemoordenaar en de intense klopjacht op hem die hij teweegbracht,is een schitterend gemaakte en door critici toegejuichte thriller van regisseur David Fincher, de regisseur van Se7en en Fight Club, met in de drie hoofdrollen Jake Gyllenhaal, Robert Downey Jr. en Mark Ruffalo. De film ontstond vanuit de bestaande dossiers over één van de meest ontzettende en afschuwelijke reeks gruweldaden in de Amerikaanse geschiedenis. Eind jaren '60 raakte San Francisco in de greep van angst en paranoia toen de Zodiacmoordenaar, een moderne versie van Jack the Ripper, zich aan een serie moorden te buiten ging die hij extra onder de publieke aandacht probeerde te brengen door mysterieuze, naar de moorden verwijzende brieven en codeboodschappen naar lokale kranten te zenden. Voor vier mannen betekende dit het einde van hun leven zoals ze het kenden. Krantencartoonist Robert Graysmith, onderzoeksjournalist Paul Avery en politie-inspecteurs Dave Toschi en Bill Reynolds werden een schaduw van zichzelf en lieten hun leven beheersen en vernielen door het eindeloze spoor van aanwijzingen die de moordenaar gaf. Een voortreffelijk samengestelde cast, aangevoerd door Jake Gyllenhaal, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo en Chloë Sevigny, vertolkt de mensen die in Zodiacs wereld van waanzin en angst verwikkeld raakten. Het meeslepende verhaal van de onderzoekers en journalisten die betrokken raakten bij de zoektocht naar de onvatbare moordenaar is al even intrigerend als de mysterieuze zaak op zich en de wendingen en keerpunten in zowel het onderzoek als de levens van diegenen die het van dichtbij volgden leveren een spannende en beklijvende film op. Fincher creëert in zijn herkenbare visuele stijl een kleurenpalet dat het tijdsbeeld op doeltreffende wijze tot leven wekt en geeft de kijker een dusdanig uitgebreid overzicht van de aanwijzingen dat deze zich een nauwkeurig beeld kan vormen van deze tot op heden onopgeloste serie moordpartijen. Zodiac is het intense en buitengewoon bloedstollende verhaal van een dubbele obsessie: aan de ene kant een man met een drang om te moorden, aan de andere kant een man die geobsedeerd blijft zoeken naar de waarheid.

Technische fiche:
Regie: David Fincher
Cast: Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo, Anthony Edwards, Robert Downey Jr., Brian Cox, John Carroll Lynch, John Lacy, Bob Stephenson, Richmond Arquette, John Getz, John Terry, Chloë Sevigny, Ed Setrakian, Candy Clark, Elias Koteas
Taalkeuze: DVD & Blu-ray in Dolby Digital 5.1: Engels, Frans; Blu-ray in Dolby Digital 5.1: Duits, Spaans, Italiaans (extra's in stereo)
Ondertiteling: DVD & Blu-ray: Nederlands, Engels, Frans; Blu-ray (kan bij sommige extra's ontbreken): Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Deens, Fins, Noors, Zweeds, Japans
Speelduur: DVD: ca. 156 min.; BLU: ca. 162 min.
Releasedatum: 21 mei 2008

Extra:
• Commentaar door regisseur David Fincher.
• Commentaar door Jake Gyllenhaal, Robert Downey Jr., Brad Fischer, James Vanderbilt en James Ellroy.
• Zodiac Deciphered: een uitgebreide achter de schermen documentaire over
het maken van Zodiac.
• The Visual Effects of Zodiac
• Previsualization: Split-screen vergelijkingen tussen de computer-geanimeerde storyboards en de uiteindelijke film van de drie moordscènes.
• This is the Zodiac Speaking: een splinternieuwe, lange documentaire (geproduceerd en geregisseerd door David Prior) over alle aspecten van het onderzoek, met nieuwe interviews met de oorspronkelijke detectives en overlevende slachtoffers.
• His Name Was Arthur Leigh Allen: de waarheid over de hoofdverdachte in de Zodiac zaak door mensen die hem kenden en de politie die onderzoek naar hem deed.Overige releases

21 mei 2008:
• Troy, Director's Cut (Blu-ray)

11 juni 2008:
*• TBS
*• Live!
*• In The Land Of Women
*• Cowboy
*• Martian Child

18 juni 2008:
• Ex Machina (Appleseed Saga, 2-disc)
• Ex Machina (Appleseed Saga) (Blu-ray)
• Roots, 30th Anniversary (4-disc)
• All Saints, serie 5 Deel 2 (4-disc)
• McCleod's Daughters, serie 6 Deel 1 (4-disc)
• Ontdek De Wereld Met Nijntje

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron