:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES JULI 2008
PERSBERICHT: RELEASES JULI 2008
Bron: Paradiso - Datum: 2008-04-30 - Geplaatst door: Werner
THE VETERAN

Synopsis:
Een Vietnamveteraan besluit terug te keren naar de plaats waar hij vroeger gevochten heeft. Na de oorlog is hij priester geworden en heeft zijn verleden resoluut de rug gekeerd. Eenmaal in Vietnam wordt hij door een oude kameraad gedwongen om de bloedige vechtpartijen en slachtvelden te herbeleven.

Cast: Ally Sheedy (A Good Night To Die, Bad Boys), Bobby Hosea (Independence Day), Michael Ironside (The Machinist, The Perfect Storm)
Regie: Sidney J. Furie (American Soldiers,
Superman IV: The Quest for Peace)
Genre: Speelfi lm
Geluid: Engels 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 24 juli 2008

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaarTHE FOX AND THE CHILD

Synopsis:
Op een gewone herfstochtend merkt een jong meisje in de bossen naast haar huis een vos op. Nieuwsgierig en op het punt haar angst te overwinnen, durft ze de vos te benaderen. De grenzen die normaal tussen een mens en een wild dier bestaan, verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het is het begin van een buitengewone vriendschap. Dankzij de vos ontdekt het meisje een geheime en verwilderde natuur, dat haar leven en haar kijk op de wereld compleet doet veranderen...

Cast: Bertille Noël-Bruneau (La Petite Chartreuse)
'Une histoire racontée par Isabelle Carré'
Regie: Luc Jacquet (March Of The Penguins)
Genre: Speelfilm
Geluid: Nederlands 5.1 / Frans Dolby Digital 5.1
Beeld: Widescreen 16:9

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaarONCE

Synopsis:
Een straatmuzikant werkt parttime bij zijn vader in een stofzuigerwinkel. Ondertussen droomt hij van een platencontract zodat hij zijn eigen muziek kan opnemen. Op straat ontmoet hij een Oost-Europese immigrante. Hopend op een betere toekomst is zij naar Dublin verhuisd en werkt als schoonmaakster in een villabuurt. Het liefst zou ze een piano kopen, maar ze heeft het al zwaar genoeg om haar leven op orde te krijgen. In het moderne Dublin zijn de straatmuzikant en de immigrante buitenstaanders, de liefde voor muziek brengt hen echter bij elkaar. Wanneer zij in korte tijd samen een aantal nummers opnemen ontstaat er een bijzondere vriendschap.

Cast: Glen Hansard (The Commitments), Markéta Irglová, Hugh Walsh, Gerard Hendrick
Regie: John Carney (Zonad, On The Edge)
Genre: Speelfilm
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1 / Engels DTS 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 24 juli 2008

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaarTRUANDS

Synopsis:
Claude Corti is één van de meest invloedrijke criminelen van Parijs. Door zijn internationale contacten met allerhande criminele netwerken reikt zijn macht zeer ver. Maar Claude heeft een zwakke plek; hij is doodsbang om zijn sterke positie te verliezen. Omringd door een horde handlangers doet hij er alles aan om concurrentie en vijanden uit de buurt te houden. In de onderwereld is de stap van vriend naar vijand echter snel gemaakt.

Cast: Benoît Magimel (Sky Fighters, Duplicity), Philippe Caubère (Children Of The Sun, Molière), Béatrice Dalle (The Intruder, The Gate
Of Sun
), Olivier Marchal (Le Sixième Homme)
Regie: Frédéric Schoendoerffer (Crime Scenes, Secret Agents)
Genre: Speelfilm
Geluid: Frans Dolby Digital 5.1 / Frans DTS 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 24 juli 2008

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaarTHE MAN

Synopsis:
Het zijn barre tijden voor federaal agent Derrick Vann. Zijn partner wordt vermoord tijdens een grote wapendiefstal en hij wordt hoofdverdachte. Vann krijgt 24 uur om de situatie recht te zetten én het gestolen materiaal terug te krijgen. Daarenboven krijgt Vann het gezelschap van een toevallige voorbijganger, de praatzieke verkoper Andy Fiddler, die door de gangsterbende per vergissing voor heler van de gestolen wapens wordt aanzien. Vann heeft geen keuze: hij moet noodgedwongen samenwerken met Fiddler, want de gangsterbende wil enkel nog met 'The Man' onderhandelen...

Cast: Samuel L. Jackson (1408, Pulp Fiction), Eugene Levy (American Pie Trilogy), Miguel Ferrer (The Manchurian)
Regie: Les Mayfield (Blue Streak, Flubber)
Genre: Actie
Geluid: English DTS / English Dolby Digital 5.1
Beeld: Widescreen 16:9 (1.85) anamorphic
Releasedatum: 24 juli 2008

Extra's:
• Bloopers
• Verwijderde/ Alternatieve scènes
• Sam Jackson's Guide to Cursing Likea Bad A&% MothaF&#@*
• Who's the Man?
• Making an Action Scene
• The Ride: A Look at the '83 Cadillac
• Theatrical TrailerTHE MATADOR

Synopsis:
Julian Noble (Pierce Brosnan) is een cynische, alcoholverslaafde huurmoordenaar op z'n retour. Wanneer hij op een zwoele avond in Mexico aan een bar de ogenschijnlijk saaie zakenman Danny Wright (Greg Kinnear) ontmoet, bombardeert hij hem ter plekke tot zijn beste vriend. Noble besluit om Danny te betrekken in zijn opdrachten als huurmoordenaar...

Cast: Pierce Brosnan (After The Sunset, Die Another Day, Mamma Mia!), Greg Kinnear (Little Miss Sunshine, Godsend, We Were Soldiers), Hope Davis (The Weather Man, About Schmidt, Arlington Road)
Regie: Richard Shepard (The Hunting Party, Criminal Minds)
Genre: Speelfilm
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 24 juli 2008

Extra's:
• Theatrical TrailerTHE SKULLS

Synopsis:
Luke McNamara, student aan de Harvard Law School, wordt geheel onverwacht uitgenodigd om toe te treden tot de geheime prestigieuze club 'The Skulls'. Voor Luke gaat een droom in vervulling. Wanneer zijn beste vriend Will in verdachte omstandigheden overlijdt, begint Luke de motieven van de club in vraag te stellen en gaat hij op onderzoek uit... met gevaar voor eigen leven!

Cast: Joshua Jackson (Cruel Intentions, Dawson's Creek), Paul Walker (Eight Below, The Fast and the Furious 1&2), William Petersen (CSI: Crime Scene Investigation)
Regie: Rob Cohen (The Fast and the Furious, xXx, The Mummy: Tomb Of The Dragon Emperor)
Genre: Speelfilm
Geluid: Engels 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 24 juli 2008

Extra's:
• Cast and Crew
• Pictures Gallery
• Making of
• Trailer
• TV Clips