:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: KOOPRELEASES SEPTEMBER 2008
PERSBERICHT: KOOPRELEASES SEPTEMBER 2008
Bron: Paradiso - Datum: 2008-07-29 - Geplaatst door: Werner
AN AMERICAN CRIME

Synopsis:
Dit is het waargebeurde verhaal van Gertrude Baniszewski (Catherine Keener), die een gewone huismoeder met zeven kinderen leek. Ondertussen hield zij in de jaren ‘60 echter een tienermeisje (Ellen Page) in haar kelder opgesloten. Volgens officier van Justitie Leroy New was dit de gruwelijkste misdaad die ooit in de staat Indiana gepleegd was.

Cast: Ellen Page (X-Men: The Last Stand, Hard Candy, Juno), Catherine Keener (What Just Happened?, Into The Wild, The Interpreter, 8MM), Ari Graynor (Mystic River, The Sopranos-TV Serie)
Regie: Tommy O’Haver
Genre: Speelfilm
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/Engels DTS 5.1
Beeld: Widescreen 16:9

Extra's:
• Trailer,
• Ook verkrijgbaar


REDACTED

Synopsis:
In Redacted wordt op verschillende manieren getoond hoe de Amerikaanse media berichten over de brute verkrachting en moord op een veertienjarig meisje van Iraakse afkomst. Via video blogs, rechtstreekse reportages en het journaal komt de gebeurtenis in de rest van de wereld terecht.

Cast: Patrick Carroll (Law & Order - TV Serie), Rob Devaney (The Sopranos - TV Serie)
Regie: Brian De Palma
Genre: Speelfilm
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: Widescreen 16:9

Extra's:
• Trailer,
• Ook verkrijgbaar


♦REC


Synopsis:
Een televisieploeg maakt een reportage over het werk van de plaatselijke brandweer. Wanneer het korps ’s nachts uitrukt om een oudere dame uit haar appartement te bevrijden volgt de camera elke stap. In eerste instantie is het onduidelijk wat er aan de hand is, maar al snel blijkt dat ze in een ware hel zijn terechtgekomen. Brandweer en televisieploeg worden geconfronteerd met duivelse taferelen.

Cast:  Manuela Velasco, Ferran Terraza, Jorge-Y amam Serrano, Pablo Rosso, David Vert
Regie: Clément Virgo
Genre: Horror
Geluid: Spaans Dolby Digital 5.1, Spaans DTS 5.1
Beeld: Widescreen 16:9

Extra's:
Disc 1:
• Trailer,
• Ook verkrijgbaar
Disc 2:
• Making of, Interviews,
• The Neighbours Talk (Extended version),
• Deleted Scenes,
• The Firemen Headquarters: the redux,
• Behind the Scenes,
• The Castings,
• The Secret Archives


RUSH HOUR 3 BOX 1+2+3

Synopsis:
De keiharde, maar sympathieke inspecteur Lee (Jackie Chan) is de trots van de Hong Kongse politie. Wanneer zijn oogappel Soo Yung, de11-jarige dochter van de Chinese consul in Los Angeles wordt ontvoerd, krijgt hij de opdracht naar Amerika te reizen om haar te redden. De FBI zit echter niet tewachten op een bemoeizieke outsider en zetten de gladde, arrogante L.A.P.D. detective James Carter (Chris Tucker) in om op Lee te passen.

In dit spectaculaire en dolkomische vervolg op Rush Hour zijn ‘The fastest hands in the East’ en ‘The biggest mouth in the West’ op vakantie in Hong Kong. Hier worden LAPD detective James Carter en hoofdinspecteur Lee (Jackie Chan) geconfronteerd met de moord op twee Amerikaanse douanebeambten. Lee en de onverschillige Carter (Chris Tucker) besluiten om op geheel eigen wijze de zaak te onderzoeken.
Inspecteur Lee ( Jackie Chan) is terug, samen met zijn eeuwige bondgenoot James Carter (Chris Tucker).

In Rush Hour 3 reist het beroemde duo af naar Parijs om een wereldwijde criminele organisatie van de Chinese Triaden te stoppen en het leven van een oude vriendin Soo Yung, de nu volwassen dochter van Ambassadeur Han, te redden.

Cast: Jackie Chan: (Rumble In The Bronx, The Tuxedo), Chris Tucker (Money Talks, The Fifth Element)
Genre: Speelfilm
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: Widescreen 16:9

Extra's:
• Trailer,
• Ook verkrijgbaar


BURIED ALIVE

Synopsis:
Een groep studenten besluit om een grap uit te halen met twee groentjes en nemen hen mee naar een groot afgelegen gebied. Eén van de studenten heeft echter andere plannen en besluit om een schat op te graven, die zijn overgrootvader er ooit heeft begraven. Maar tijdens het opgraven ontwaakt de jongen per ongeluk een kwaadaardige geest. Als één van de studenten vervolgens in stukken wordt gescheurd, weet de rest dat de grap voorbij is en het tijd is om te vluchten.

Cast: Leah Rachel (CSI: NY - TV Serie), Erin Lokitz (Coupling - TV Serie), Tobin Bell (Saw IV, Boogeyman 2, Charmed - TV Serie)
Regie: Robert Kurtzman (Wishmaster, The Demolitionist)
Genre: Thriller
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: Widescreen 16:9 anamorphique

Extra's:
• Trailer,
• Ook verkrijgbaar


THE BAND'S VISIT

Synopsis:
Een kleine Egyptische politiefanfare komt naar Israël om er op te treden tijdens de opening van een Arabisch cultureel centrum. Door omstandigheden komt niemand hen ophalen aan de luchthaven. Ze proberen op eigen kracht hun bestemming te bereiken, maar komen uiteindelijk terecht in een onooglijk, bijna vergeten dorpje in het zuiden van Israël. Daar moeten ze noodgedwongen overnachten en dringen binnen in het leven van drie lokale bewoners: Iztzik, die net een huwelijkscrisis doormaakt, Papi, die zijn langverwachte eerste afspraakje heeft die avond, en Dina, die het lokale café openhoudt, maar heel eenzaam is.

Cast:  Sasson Gabai, Ronit Elkabetz, Shlomi Avraham, Saleh Bakri, Uri Gavriel, Imad Jabarin
Regie: Eran Kolirin
Genre: Speelfilm
Geluid: Engels / Hebreeuws Dolby Digital 5.1, Engels / Hebreeuws DTS 5.1
Beeld: Widescreen 16:9

Extra's:
• Theatrical Trailer,
• The Making Of


COCAINE COWBOYS

Synopsis:
In de jaren ‘80 trokken veel Colombiaanse drugsbaronnen naar de Verenigde Staten om er zich in Miami te vestigen. Miami kreeg ineens te maken met meedogenloos geweld, iets wat deze stad nog nooit eerder had gezien of meegemaakt. Deze documentaire laat zien hoe de stad de drugs- en moordstad van de wereld werd, verteld door de mensen die daarvoor verantwoordelijk zijn.

Cast: Jon Roberts, Jorge Ayala, Al Sunshine
Genre: Documentaire
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: Widescreen 16:9

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaar


JUST FRIENDS

Synopsis:
Wanneer Chris (Ryan Reynolds) eindelijk zijn liefde durft verklaren aan zijn schoolvriendin (Amy Smart), blijft deze onbeantwoord. Tot overmaat van ramp wordt hij door zijn uiterlijk de spot van zijn medeleerlingen. Jaren later is Chris een succesvolle muziekproducent en het fysieke tegenbeeld van zijn “high school –jaren”. Wanneer hij terugkeert van een zakentrip, maakt het vliegtuig een noodlanding in zijn geboortestreek waar zijn jeugdvriendin nog steeds woont. Hij besluit haar na al die jaren op te zoeken…

Cast:  Ryan Reynolds (Definitely- Maybe, Smokin’ Aces, The Amityville Horror), Amy Smart (Crank, The Butterfly Effect, Starsky & Hutch), Anna Faris (Scary Movie 4, Lost in Translation, My Super Ex-Girlfriend)
Regie: Roger Kumble (Cruel Intentions, College Road Trip)
Genre: Speelfilm
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: Widescreen 16:9

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaar


WICKER PARK

Synopsis:
Op een dag verdwijnt Lisa spoorloos. Haar wanhopige vriendje Matthew, een bankier uit Wall Street, gaat tevergeefs op zoek naar haar. Hij staakt de zoektocht en pakt de draad weer op. Tot hij Lisa meent te herkennen in een café. Matthew heropent de jacht die uitmondt in een ware obsessie.

Cast: Josh Hartnett (Lucky Number Slevin, The Black Dahlia, 30 Days Of Night), Rose Byrne (28 Weeks Later, Marie Antoinette, Star Wars: Episode II - Attack Of The Clones), Diane Kruger (National Treasure, National Treasure: Book Of Secrets, Troy)
Regie: Paul McGuigan (Lucky Number Slevin)
Genre: Speelfilm
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: Widescreen 16:9

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaar


THE BRAVE

Synopsis:
Een aan alcohol verslaafde en werkloze Indiaan leeft op een woonwagenkamp met zijn vrouw en twee kinderen. Overtuigd van het feit dat hij deze wereld niets te bieden heeft, stemt hij ermee in om tegen betaling doodgemarteld te worden door een groep rednecks.

Cast: Johnny Depp (Pirates Of The Caribbean, Charlie And The Chocolate Factory, The Libertine, Blow), Marlon Brando (The Godfather, Apocalypse Now, The Score), Marshall Bell (Starship Troopers, Payback), Frederic Forrest (Double Jeopardy, Falling Down), Clarence Williams III (The General’s Daughter)
Regie: Johnny Depp
Genre: Speelfilm
Geluid: Engels 2.0
Beeld: Widescreen 16:9

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaar