:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: STORM WARNING
PERSBERICHT: STORM WARNING
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2008-09-03 - Geplaatst door: Werner
STORM WARNING
Survival Can Be Murder

Pia (Nadia Farés) en Rob (Robert Taylor) verdwalen tijdens een dagje varen in een sombere mangrove. Opgelucht stoten ze uiteindelijk op een verlaten boerderij. Ze besluiten er binnen te gaan om te schuilen voor de storm en een telefoon te zoeken. Maar dan komen de bewoners terug thuis: twee geesteszieke broers en hun nog weerzinwekkendere vader. Het wordt al snel duidelijk voor Pia en Rob dat de mannen hen niet zullen laten gaan en de meest beestachtige dingen voor hen in petto hebben. Maar ze zijn niet van plan zich zomaar te laten afslachten…

Storm Warning werd grotendeels opgenomen in Warnambool. Een stad aan de Zuid-Westelijke kust van Victoria, Australië. Warnambool is de inheemse naam voor “land tussen 2 rivieren” en de perfecte locatie voor een horrorfilm. In die uitgestrekte, eenzame mangroves wil je echt niet verloren lopen. En het is best mogelijk dat daar een aantal eenzaten vertoeven die zich, ver weg van de bewoonde wereld, onaantastbaar wanen voor de arm der wet.

Een goede keuze dus van regisseur Jamie Blanks, die ooit nog solliciteerde voor de regie van 'I know what you did last summer'. In de plaats daarvan kreeg hij Urban Legend, die andere slasher film van producer Neal H. Moritz. Zijn nieuwste film, Long Weekend, een thriller met Jim Caviezel, komt dit najaar uit.

Storm Warning ontving een award voor Best Special Effects Makeup op het Screamfest 2007.

Synopsis
Een nieuwe horrorshocker van de maker van Urban Legend! Rob en Pia hebben op vakantie een bootje gehuurd, wanneer opeens een woeste storm de kop opsteekt. Ze schuilen in een bouwvallig huisje in het moeras. Dan duiken ineens de eigenaars op: een vader en zijn twee psychopatische zonen. De drie sadisten nemen Rob en Pia gevangen en onderwerpen hen aan een reeks gruwelijke vernederingen. Wanneer ze in de gaten krijgen dat de psychopaten hen nooit zullen laten gaan, beseffen ze dat ze tot het uiterste moeten gaan om ooit nog levend weg te komen…

Features:
Product: DVD, Blu-ray
Distributor: Dutch FilmWorks
Releasedatum: 15 augustus 2008
Regie: Jamie Blanks
Cast: Nadia Farès (The Crimson Rivers, War), Jonathan Oldham (Ghost Rider, On The Beach), Robert Taylor (Rogue, Ned Kelly)
Beeld: 16:9 Anamorphic Widescreen (1.78:1)
Geluid: DVD: Dolby Digital; Blu-ray: Geluid: Dolby Digital 5.1 & DTS HD Engels gesproken
Nederlands ondertiteld
Genre: horror
Speelduur: DVD: 81 minuten; Blu-ray: 85 minuten
Leeftijd: 16 jaar, angst en geweld