:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Disney >> PERSBERICHT: PRE-SCHOOL TITELS DISNEY
PERSBERICHT: PRE-SCHOOL TITELS DISNEY
Bron: Disney - Datum: 2008-10-03 - Geplaatst door: Werner
Walt Disney Studios Home Entertainment presenteert
2 Nieuwe Pre-school titels

Met twee nieuwe titels in de Pre School serie van Walt Disney is het weer feest voor de kleintjes. Na het succes van de vorige titels in deze reeks komt Walt Disney nu met twee splinternieuwe DVD's voor de allerkleinsten. Samen met de vriendjes Mickey Mouse, Teigetje & Poeh kun je weer genieten van nieuwe avonturen en gezellige verhaaltjes.

MIJN VRIENDJES TEIGETJE EN POOH: HET HONDERD BUNDERBOS MYSTERIE

Ga mee met Poeh, Teigetje, Tessa en al je favoriete vriendjes uit het Honderd Bunderbos voor dit geweldige feest met fantastisch veel plezier! Het is herfst, de tijd van het jaar vol met verrassingen, en de vriendjes hebben jouw Super-Speurneus vaardigheden nodig om een paar lastige vragen te beantwoorden en om wat spookachtig leuke mysteries op te lossen. Kunnen Knorretjes vrienden hem helpen om over zijn angst voor onweer en bliksem heen te komen door het spel Bliksemschicht Bevriezen te spelen ? En als een stuk van de maan 'afbreekt', zal Iejoor werkelijk een reis in een raket maken om dit te repareren?! Er zijn nog veel meer spannende dingen te beleven, dus ga maar vast klaarzitten om te lachen, spelen en mee te zingen als je vriendjes het herfstseizoen vieren en trots verkondigen: "Dit mysterie is opgelost!"

Technische specificaties
Talenkeuze: Dolby Surround 2.0: Nederlands / Engels / Frans
Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor slechthorenden / Frans
Beeldformaat: 4 x 3 - 1.33:1
Speelduur: 69 minuten
Leeftijd: geschikt voor alle leeftijden
Te koop op DVD vanaf 22 oktober 2008

Bonusmateriaal:
• Supergrote Tessa
• Iejoors reis naar de maan
• Iejoors nieuwe paleisje
• De ongelofelijke krimpende Roe
• Konijns prijs-pompoen


MICKEY MOUSE CLUBHOUSE: MICKEY'S FEEST

Iedereen is uitgenodigd voor het Halloweenfeest van Grote Pete. De vriendjes moeten de Toren bereiken voordat het volle maan is, anders sluiten de hekken en zal het feest over zijn voor het zelfs maar is begonnen. Komen ze op tijd door de mistige bossen heen, voorbij het Snoepveld en over de ophaalbrug ? Met jouw hulp, en de juiste muis-doe-dingen, redden ze het misschien wel! Beleef samen met Mickey, Minnie, Goofy, Donald, Katrien en Pluto drie magische mouse-avonturen en kijk als bonusverrassing nog naar een levendig avontuur met de Kleine Einsteins. Boordevol muziek, lol en non-stop plezier voor de hele familie, zorgt Mickeys Feest ervoor dat Mickeys Magische Clubhuis je favoriete avontuur is het hele jaar door!

Technische specificaties
Talenkeuze: Dolby Surround 2.0 : Nederlands / Engels / Frans
Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor slechthorenden / Frans
Beeldformaat: 4 x 3 - 1.33:1
Speelduur: 69 minuten
Leeftijd: geschikt voor alle leeftijden
Te koop op DVD vanaf 22 oktober 2008

Bonusmateriaal:
• Halloween met Mickey
• Goofy de Grote
• Dokter Katrien


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron