:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER-DECEMBER 2008
PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER-DECEMBER 2008
Bron: Paradiso - Datum: 2008-10-15 - Geplaatst door: Werner
ST. TRINIANS

Synopsis:
De jongedames van St.Trinian's staan bekend als onhandelbare wichten en daar hebben de docenten het moeilijk mee. Wanneer de school moet sluiten, besluiten de leerlingen zich echter in te zetten. Er komt een ingewikkeld plan op tafel, waarin zelfs diefstal niet ontbreekt.

Cast: Rupert Everett (Prêt-à-Porter, Shakespeare In Love, The Next Best Thing), Colin Firth (The English Patient, Shakespeare In Love, Bridget Jones's Diary, Girl With A Pearl Earring), Lena Heady (The Brøken, 300), Russel Brand (Forgetting Sarah Marshall), Gemma Arterton
Regie: Oliver Parker (An Ideal Husband) & Barnaby Thompson
Genre: Komedie
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/Engels DTS 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 11 december 2008

Extra's:
• Trailer
• Ook Verkrijgbaar


THE BIRD CAN'T FLY


Synopsis:
Melody (Barbara Hershey) keert terug naar Fairlands om de begrafenis bij te wonen van haar dochter June, van wie ze meer dan een decennium geen levensteken heeft ontvangen. Bovendien wordt ze geconfronteerd met een tien jaar oude kleinzoon, River. Melody besluit haar kleinzoon mee te nemen, maar die verzet zich daartegen. Hij heeft immers een ambitieus plan, waarin het fokken van de struisvogels die hij en zijn moeder voederen, een centrale rol speelt. River's vader Scoop, een luie popmuzikant en de postbode van het stadje, wil dat Melody zo snel mogelijk weer vertrekt. Al was het maar omdat hij iets te verbergen heeft...

Cast: Barbara Hershey (Riding The Bullet, The Portrait Of A Lady, Hannah And Her Sisters)
Genre: Speelfilm
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Beeld: Widescreen 16:9 (1.78:1)
Releasedatum: 11 december 2008

Extra's:
• Trailer
• Ook Verkrijgbaar


THE BORGIA

Synopsis:
César Borgia wordt gearresteerd voor de moord op zijn broer Juan. We reizen twaalf jaar terug in de tijd en zien de Spaanse broers Borgia - de ambitieuze César, de wilde Juan en de schuchtere Eloy - in Rome, waar de familie woont en waar vader Rodrigo ingewijd wordt als nieuwe Paus. Rodrigo, nu Paus Alexander VI, besluit onmiddellijk al zijn kinderen uit te huwelijken om de macht van de Borgia en het Vaticaan te vergroten. César accepteert het pad dat zijn vader voor hem uitgekozen heeft echter niet en de twee oudste Borgia-zonen komen lijnrecht tegenover elkaar te staan.

Cast: Roberto Álvarez (Hable Con Ella), Eloy Azorín (Guerreros), Lluís Homar (La Distancia)
Regie: Antonio Hernández
Genre: Speelfilm
Geluid: Spaans 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 11 december 2008

Extra's:
• Trailer
• Ook Verkrijgbaar


FEEL THE NOISE

Synopsis:
De 21-jarige Rob (Omarion Grandberry) komt uit Harlem, New York en droomt ervan het te maken als rapper. Zijn droom valt echter in duigen wanneer hij vanwege een schietpartij moet vluchten naar Puerto Rico. Daar kan hij onderduiken bij zijn vader, die hij echter nooit gekend heeft. Rob probeert er het beste van te maken totdat het weer veilig genoeg is om terug te keren naar New York. Op Puerto Rico ontmoet hij ook zijn halfbroer Javi (Victor Rasuk), die hem kennis laat maken met de lokale muziekstijl 'Reggaeton'. Ze besluiten de krachten te bundelen en samen gestaag aan hun muziekcarrière te bouwen, in de hoop grote Reggaeton-sterren te worden.

Cast: Rosa Arredondo ("Numb3rs"), Omarion Grandberry (You Got Served), Giancarlo Esposito (Derailed), Melonie Diaz (A Guide To Recognizing Your Saints)
Regie: Alejandro Chomski
Genre: Speelfilm
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/Engels DTS 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 20 november 2008

Extra's:
• Trailer
• Ook Verkrijgbaar