:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: SEX AND THE CITY BLU-RAY
PERSBERICHT: SEX AND THE CITY BLU-RAY
Bron: Paradiso - Datum: 2008-10-27 - Geplaatst door: Werner
SEX AND THE CITY - THE MOVIE
Paradiso Home Entertainment brengt eerste Blu-ray Disc op de markt.

Op 20 november verschijnt Sex And The City: The Movie op Blu-ray Disc. Voor het eerst zal dé bioscoophit van het jaar in high definition te zien zijn. Naast een optimale beeldkwaliteit biedt de Blu-ray Disc ook nooit eerder uitgegeven bonusmateriaal aan.

 

De eerste Blu-ray Disc van Paradiso is een feit. De grotere opslagcapaciteit van de Blu-ray Disc zorgt er in de eerste plaats voor dat de 4 dames in hogere resolutie op uw HDTV scherm te zien zullen zijn. Dat betekent dat u de liefdesperikelen van Carrie en haar vriendinnen nu kan meemaken alsof u er zelf bij bent. De designerkledij zal nog meer schitteren en u beleeft The Big Apple als was het uw eigen woonkamer.

Maar dat is niet alles. Bovenop de vele extra's die ook al op de Two-Disc Special Edition DVD waren terug te vinden, biedt deze Blu-ray Disc enkele interactieve snufjes die door de fans zeker zullen worden gesmaakt. In 'Dish It' kom je alles te weten over de productie, de cast en de crew aan de hand van verschillende kleine informatievensters die tijdens de film opduiken. In 'The City' kom je door middel van een plattegrond te weten waar de favoriete shoppingadresjes van Carrie en de hipste bars en restaurants in New York zich bevinden. Bovendien kan je onmiddellijk naar de filmscène gaan die zich op die locatie afspeelt. De ideale voorbereiding voor je eigen Sex And The City-tour in New York!

Synopsis
Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) heeft lange tijd naar de ware liefde gezocht op elke denkbare verkeerde plek… maar altijd gehuld in de juiste schoenen. Ondertussen is Carrie’s leven erg veranderd. In deze langverwachte hitfilm zijn de vier vriendinnen Carrie, Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) en Miranda (Cynthia Nixon) vier jaar na het einde van de razend populaire serie terug van weggeweest. Terwijl ze de juiste mix tussen carrière, relaties, moederschap en het leven in Manhattan nastreven, hebben ze elk hun eigen levenspad uitgestippeld.Toch zijn ze er zich meer dan ooit van bewust dat echte vriendschap tijdloos is en hunkeren ze alle vier nog altijd naar ladingen designer kleding, pikante bedverhalen, scherpe humor en liters Cosmopolitan!

Cast: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon
Regie: Michael Patrick King
Genre: Speelfilm
Geluid: Engels Dolby TrueHD 5.1, Frans Dolby TrueHD 5.1
Beeld: Widescreen 16:9 (1.78:1)
Releasedatum: 20 november 2008

Extra's:
• Behind the story:
• Audio commentary by director Michael Patrick King
• A conversation with Sarah Jessica Parker and Michael Patrick King
• The Fabulous Fashion of Sex And The City
• Fergie in the studio
• Additional footage:
- Additional scenes with optional commentary by director Michael Patrick King
• Fun and games:
- The City
- Dish It
 


UIT HET ARCHIEF