:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2008
PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2008
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2008-10-29 - Geplaatst door: Werner
HANCOCK
Will Smith: superheld tegen wil en d(r)ank
 
Synopsis

Superhelden spreken altijd tot de verbeelding. Ze hebben superkrachten, nemen het op tegen het kwade en moeten hun echte identiteit geheim houden voor de buitenwereld. In deze nieuwe Sony Pictures-prent van Peter Berg wordt het clichébeeld van de superheld in spandexpakje aan de kant geschoven voor een 'frissere' aanpak. Het resultaat: Hancock.

 

Er zijn helden, er zijn superhelden, en dan heb je Hancock. Iedereen weet dat bij grote macht een grote verantwoordelijkheid komt kijken, iedereen behalve John Hancock (Will Smith)... Hancock is niet meteen het toonbeeld van wat een superheld moet zijn: hij is sarcastisch, depressief, drankverslaafd en vooral misbegrepen. Hij krijgt de klus wel geklaard met zijn onconventionele maar goedbedoelde aanpak, maar laat daarbij steeds een fenomenaal spoor van vernieling na. Hij zal de wereld redden, of ze het nu willen of niet. Hoewel hij al talloze levens heeft gered, krijgen de inwoners van LA stilaan genoeg van hun  lokale held... Hancock is niet het soort man dat zich iets aantrekt van wat mensen van hem denken. Daar komt echter verandering in als hij op een dag het leven redt van PR-agent Ray Embrey (Jason Bateman). Uit dankbaarheid wil Ray Hancocks imago oppoetsen en de held weer geliefd maken bij de bevolking. Rays vrouw Mary (Charlize Theron) is er echter rotsvast van overtuigd dat haar man voor een hopeloze zaak strijdt. Hancock staat nu misschien wel voor zijn grootste uitdaging ooit...

 

Will Smith ruilt in Hancock zijn status van superster even in voor die van superheld. Hij heeft eerder al bewezen dat hij in actiefilms op zijn best is en dat is in Hancock zeker niet anders. Met ook Charlize Theron en Jason Bateman in the picture, kon deze blockbuster niet anders dan een succes worden. Ook de DVD en de Blu-ray Disc die op 27 november uitkomen zijn zeker de moeite waard. De DVD bevat verschillende documentaires en een Making Of. Exclusief op Blu-ray staan een 'On set visual diary' en een extra lange versie (102 minuten) van Hancock. Een must have voor je DVD-& Blu-raycollectie!

 
Regisseur: Peter Berg

Acteurs: Will Smith (The Pursuit Of Happyness, MIB, Hitch), Charlize Theron (Monster, The Italian Job), Jason Bateman (The Kingdom, The Sweetest Thing)

Genre: Actie, komedie
Release Blu-ray disc koop: 27 november 2008

Release dvd koop: 27 november 2008

Release dvd huur: 11 november 2008

 

Extra op Blu-ray disc en dvd:

• Making of Hancock: "Superhumans"

• Documentaires: "Seeing the Future", "Building a Better Hero", "Bumps and Bruises" en "Mere Mortals"

• Trailers
 

ZOMBIE STRIPPERS
Ze dansen voor geld, maar verslinden je gratis
 
Synopsis
 

From Dusk Till Dawn, Deadproof, Planet Terror,... Grindhousefilms zijn weer helemaal in. In de jaren '70 en '80 kenden de bioscopen die enkel exploitationfilms draaiden met veel seks, geweld en horror - de zogenaamde grindhouses - een ware boom. Deze foute horrorfilms beleven momenteel een revival dankzij regisseurs als Tarantino en Rodriguez. Zelfs de typische B-filmlook van de affiches werd onder het stof vandaan gehaald voor de nieuwe lichting van dit genre. Ook deze Zombie Strippers-inlay wordt vast een collectors item! Met deze film plaatst Jay Lee zich in het rijtje van grindhouseregisseurs.

 

Aan een verhaal met een originele twist had hij alvast geen gebrek. Een beeld op de nabije toekomst: George Bush is voor de vierde keer verkozen tot president van de VS en is in oorlog met zowat de halve wereld. Alsof dat nog niet genoeg is, werkt de overheid aan een geheim virus waarmee dode soldaten weer tot leven gewekt kunnen worden om zo een superleger op de been te brengen. Het experiment loopt echter uit de hand wanneer het virus ontsnapt uit het laboratorium en belandt in een ondergrondse stripclub. Wanneer Kat (Jenna Jameson), de ster van de club, wordt gebeten door een zombie en verandert in een bovennatuurlijke, vleesetende zombiestripper wordt ze populairder dan ooit bij de klanten. Kunnen de andere meisjes de verleiding van het succes weerstaan of geven ze toe aan de drang om een vleesetende zombiestripper te worden met killer moves...

 

In tegenstelling tot de slasher-en grindhousefilms van de jaren '70 en '80, pakt de nieuwe generatie van dit genre wel uit met sterren. Pornoster Jenna Jameson en Robert Englund (aka Freddy Krueger) mogen zich dan ook rekenen tot de sterke troeven van Zombie Strippers. Deze grindhousefilm is een mix van horror, komedie en politieke satire met bloedmooie vrouwen. Zombie Strippers is met andere woorden een instant cult klassieker! En wie nog een Halloweenkostuum zoekt, kan nog inspiratie vinden in deze film...

 
Regisseur: Jay Lee

Acteurs: Jenna Jameson (Private Parts), Robert Englund (Nightmare, Freddy Vs. Jason), Joey Medina (El Matador, Devil's Knight)

Genre: Horror, komedie
Release dvd koop: 6 november 2008
Release dvd huur: 7 oktober 2008
 
Extra op dvd:

• Audiocommentaar van regisseur/schrijver Jay Lee en acteurs Jenna Jameson, Robert Englund en Joey Medina

• Verwijderde scènes met audiocommentaar van regisseur Jay Lee

• Documentaires: "The Champagne Room: achter de schermen bij Zombie Strippers" en "The Dressing Room: How to Glam a Zombie"

• Trailers
 

FALCON BEACH - HET COMPLETE TWEEDE SEIZOEN
Intriges en verraad in een tropischvakantieoord
 
Synopsis

Sony Pictures Home Entertainment brengt op 6 november het tweede seizoen van Falcon Beach uit op DVD. Het strand van Falcon Beach is voor veel jongeren de droomlocatie om hun vakantie door te brengen. De lokale bevolking werkt ondertussen hard om dit idyllische vakantieoord draaiende te houden. De werelden van deze twee groepen, met verschillende sociale en economische achtergronden, botsen regelmatig met de nodige aanvaringen als gevolg. Breng de zomer terug in je huiskamer en laat je wederom verleiden door de mooie jongens en sexy meiden van Falcon Beach.

 

In dit tweede seizoen worden de inwoners in twee kampen verdeeld als een groot ontwikkelingsproject dreigt om de levens uit elkaar te halen en het dorp het gouden strand te ontnemen. De verantwoordelijkheden en verleidingen worden voor de opgroeiende volwassenen alleen maar groter. Tussen alle intriges en verraad wordt er ook een moord gepleegd met verstrekkende consequenties. Maar de strijd in dit tweede seizoen gaat vooral om het behoud van de ziel van Falcon Beach, het mooie gouden strand.

 

Mis je de zomer nu al? Dan biedt Falcon Beach uitkomst. Alle spanningen, intriges en ontwikkelingen in de 13 afleveringen van het tweede seizoen zijn vanaf 6 november verkrijgbaar op DVD. Het eerste seizoen is reeds verkrijgbaar.

 

Regisseur: Norma Bailey

Acteurs: Ted Whittall (The Bone Collector, The L Word), Steve Byers (The Dresden Files, House Of The Dead), Morgan Kelly (A History Of Violence, Living With The Enemy, Between Truth And Lies)

Genre: Drama

Release dvd koop: 6 november 2008

 

SEA PATROL - SEASON 1

De duurste Australische serie ooit op DVD
 
Synopsis
 

Alle hens aan dek! Sony Pictures Home Entertainment brengt op 6 november het eerste seizoen van Australisch' duurste tv-serie ooit op DVD: Sea Patrol. In de serie zien we het leven van 24 matrozen die elke dag weer hun eigen leven op het spel zetten om de Australische kust te beschermen tegen bedreigingen. Laat je verrassen door het acteerwerk van Australisch' beste acteurs in het eerste seizoen van Sea Patrol!

 

Sea Patrol speelt zich af langs de adembenemend mooie kustlijn van Australië. De serie volgt 24 matrozen in hun dagelijkse werk aan boord van de Hammersley, een patrouilleboot van de kustwacht. De bemanning is een mengeling van verschillende leeftijden, mensen met ambitie en wensen. De crew staat onder leiding van kapitein Mike Flynn en onderkapitein Kate McGregor. Ze moeten niet alleen opboksen tegen de natuur in één van de meest gevaarlijke zones van de wereld, maar ze moeten ook veiligheid, bescherming en redding garanderen. Ze werken continu op het randje en stellen zichzelf bloot aan grote gevaren, waaronder moordenaars, drugsmokkelaars, piraten en dieven. Het zijn alledaagse helden met een niet zo voor de hand liggende baan.

 

Sea Patrol laat op indrukwekkende wijze zien dat het leven van een marinier niet over rozen gaat. Het eerste seizoen, bestaande uit 13 afleveringen op 4 discs, staat bol van actie en spanning met een meedogenloze cliffhanger. De makers van de serie hebben het ingenieuze plan om de populaire serie tien seizoenen te geven. Het eerste seizoen is vanaf 6 november verkrijgbaar.

 

Regisseur: o.a. Geoff Bennett

Acteurs: John Batchelor (The Three Stooges, In Too Deep), Saskia Burmeister (Water Rats, Thunderstruck), David Lyons (ER)

Genre: Drama
Release dvd koop: 6 november 2008
 

UNDERBELLY - SEIZOEN 1

Een verontrustende blik in de onderbuik van Australië
 
Synopsis

Vergeet de kangeroes, aboriginals en adembenemende landschappen. Underbelly laat je een heel andere kant zien van het continent Down Under. Deze serie gaat over de Melbourne Gangland-oorlog die Australië tien jaar lang in de ban hield. Het boek Leadbelly: Inside Australia's Underworld van John Silvester en Andrew Rule diende als basis voor het scenario.

 

In dit eerste seizoen word je als kijker meteen ondergedompeld in de grauwe onderwereld van Australië. Al meer dan tien jaar domineert de Carlton Crew de onderwereld en het drugssyndicaat in Melbourne. Wanneer de markt rond amfetamines explodeert, neemt ook de concurrentie razendsnel toe. De bende van Tony Mokbel, de Tracksuit Gang, beheerst een groot deel van de business. Wanneer  gangster Alphones Gangitano wordt vermoord, vormt dit het begin van de beruchte Melbourne Gangland-oorlog. Het geweld escaleert en de politie richt een speciale eenheid op om het geweld onder controle te krijgen. Aangezien niemand van de gearresteerden wil praten moet er naar een andere oplossing gezocht worden, met alle gevolgen van dien...

 

Door de fantastische acteerprestaties en het sterke scenario gebaseerd op waargebeurde feiten groeide Underbelly uit tot een echte hype. In de  Australische staat Victoria werd de uitzending en verkoop van de serie zelfs verboden omdat het de rechtzaak tegen de 'echte' gangsters zou kunnen beïnvloeden. Liefhebbers van The Sopranos: Underbelly is the real deal!

 

Regisseur: o.a. Tony Tilse

Acteurs: Gyton Grantley (All Saints - TV-serie), Rodger Corser (Mcleod's Daughters - TV-serie), Kat Stewart (Macbeth)

Genre: Drama
Release dvd koop: 6 november 2008
 

KINGDOM - SEASON 2

Koning der dramaseries
 
Synopsis

Liefhebbers van Britse dramaseries met een komisch tintje opgelet! Op 6 november verschijnt het tweede seizoen van Kingdom op DVD. In deze serie - die door de Britse critici de hemel is in geprezen - zien we de voor een Golden Globe en BAFTA Awards genomineerde acteur Stephen Fry. Aan zijn zijde zien we Celia Imrie, die met Bridget Jones's Diary en Nanny McPhee inmiddels een imposante filmcarrière heeft opgebouwd. Het tweede seizoen van Kingdom bewijst dat de Engelsen wel raad weten met de combinatie van drama en humor.

 

De gerespecteerde advocaat Peter Kingdom runt een praktijk op het Engelse platteland. Met de hulp van zijn stagiair Lyle en secretaresse Gloria zet hij zich met hart en ziel in voor de lokale en soms excentrieke bevolking. Peter leeft samen met zijn lichtelijk labiele zus Beatrice en verloor onlangs zijn halfbroer Simon onder mysterieuze omstandigheden.

 

Het tweede seizoen van Kingdom, bestaande uit 6 afleveringen op 2 discs, is het neusje van de zalm op dramagebied. De serie wordt gedragen door niemand minder dan acteur Stephen Fry, die we eerder zagen in V For Vendetta, The Discovery Of Heaven en Wilde. Daarnaast is hij binnenkort ook te zien in Valkyrie, met niemand minder dan Neerlands trots Carice van Houten. Het tweede seizoen van Kingdom ligt vanaf 6 november in de winkel.

 

Regisseur: o.a. Adrew Gieve en Edward Hall

Acteurs: Stephen Fry (V For Vendetta, The Discovery Of Heaven, Bones), Celia Imrie (Nanny Mcphee, Bridget Jones's Diary), Hermione Norris (Spooks, Cold Feet)

Genre: Drama, komedie
Release dvd koop: 6 november 2008
 

PUPPY PATROL
Spannende kijkcijferhit van Nickelodeon nu op DVD!
 
Synopsis

De jacht op antiekdieven, een zenuwslopende ontvoering en de zoektocht naar verdwenen puppies. Het zijn slechts enkele avonturen die Mark, Tessa en hun superslimme hond Max beleven in de superspannende jeugdserie Puppy Patrol. De eerste vijf afleveringen van deze avontuurlijke serie, die reeds te zien waren op Nickelodeon, worden op 20 november door Sony Pictures Home Entertainment op

DVD uitgebracht.
 

Puppy Patrol gaat over de tieners Mark (12) en Tessa (10) die spannende avonturen beleven met de honden die worden opgevangen in het dierenpension van hun ouders: De Hondenpoot. Zij komen samen met hun ouders op voor de rechten en het welzijn van deze diertjes en dat gaat niet altijd zonder gevaar... Gelukkig hebben ze hun trouwe en superslimme hond Max nog om hen uit de meest benarde situaties te redden. De eerste vijf afleveringen van de serie zijn dus binnenkort verkrijgbaar op DVD en daarmee een ideaal geschenk voor Sinterklaas.

 
Regisseur: Annemarie Mooren

Acteurs: Elle Van Rijn (Sam Sam, GTST, Liever Verliefd), Christiaan Van Der Wal (Gooische Vrouwen, GTST), Joris Putman (Oeroeg, GTST)

Genre: Jeugdserie, drama, komedie
Release dvd koop: 6 november 2008
 
Extra op dvd:
• Videoclip: "Puppy Patrol" door Paula Leek
 

JERRY MAGUIRE

 
Synopsis

Jerry Maguire (Tom Cruise) is een top-sportagent. In deze keiharde wereld behartigt hij de belangen van vele sporters en daar verdient hij een hoop geld mee. Maar op een dag komt hij er achter dat zaken doen meer is dan alleen geld verdienen. Hij besluit zijn leven te veranderen, maar deze instelling komt hem  duur te staan. Hij wordt ontslagen en zijn collega's en zijn belangrijkste klanten laten hem vallen. Hij begint een eigen bedrijfje met slechts twee mensen: een alleenstaande moeder en een football-speler (Cuba Gooding Jr.) die nog verre van de top is en maar een ding van Jerry eist: 'Show me the money'...

 

Regisseur: Cameron Crowe

Acteurs: Tom Cruise (A Few Good Men, Far & Away), Cuba Gooding Jr. (Boyz'n The Hood, Daybreak), Renee Zellweger (Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation,

One True Thing)

Genre: Komedie

Release Blu-ray disc koop: 6 november 2008

 
Extra op blu-ray disc en dvd:

• audiocommentaar van Tom Cruise, Cameron Crowe, Renée Zellweger en Cuba Gooding jr.

• Jerry's mission statement
• Documentaires
• Bloopers
• Repetities en verwijderde scènes met optioneel audiocommentaar
• Videoclip: "secret garden" van Bruce Springsteen
• Trailers
 

BLUE STREAK

 
Synopsis

De beruchte juwelendief Miles Logan steelt een zeer waardevolle diamant en weet deze nog net op tijd te verbergen, in een bouwput, voordat hij wordt gepakt door de politie. Hij wordt veroordeeld tot twee jaar gevangenis, maar meteen nadat hij weer op vrije voeten is gesteld gaat hij op zoek naar de diamant. Tot zijn verbazing ontdekt hij dat, waar toen een bouwput was, nu het hoofdbureau van de politie is gevestigd! Hij verkleedt zich als een rechercheur om het gebouw binnen te komen, maar blijkt zo goed in zijn werk dat hij wordt bevorderd tot een zeer populair en geliefd teamhoofd...

 

Regisseur: Les Mayfield

Acteurs: Martin Lawrence (Bad Boys, Life), Luke Wilson (Bottle Rocket, Legally Blonde)

 
Genre: Actie

Release Blu-ray disc koop: 6 november 2008

 
Extra op blu-ray disc en dvd:
• Trailer

• Documentaires: 'Inside and undercover' en 'Setting up for the score'

• Videoclips
 

NATIONAL SECURITY

 
Synopsis

Earl (Martin Lawrence) en Hank (Steve Zahn) ontmoeten elkaar als Hank onterecht Earl arresteert. Earl was net ontslagen uit het opleidingsprogramma van de LAPD en Hank wordt na dit voorval ontslagen als politieagent. Ze worden collega's bij een beveiligingsbedrijf maar staan natuurlijk niet te springen om samen te werken... Wanneer zij een smokkelzaak op het spoor komen, moeten ze wel een team vormen om de zaak op te lossen en dat zou wel eens kunnen gaan lukken... als ze elkaar niet eerst afmaken!

 

Regisseur: Dennis Dugan

Acteurs: Martin Lawrence (Bad Boys, Blue Streak), Steve Zahn (Daddy Day Care)

Genre: Actie

Release Blu-ray disc koop: 6 november 2008

 
Extra op blu-ray disc en dvd:
• Alternatief einde
• Audiocommentaar van regisseur Dennis Dugan
• Verwijderde scènes

• Videoclip: "N.S.E.W. van Disturbing Tha Peace"

• Trailers
 

MY BEST FRIEND'S WEDDING

 
Synopsis

Julianne en Michael zijn oude jeugdvrienden en hebben de afspraak met elkaar te trouwen, als ze beiden nog vrijgezel zijn op hun 28ste verjaardag. Vier dagen voor de 'deadline' belt Michael met het heugelijke nieuws dat hij de ware gevonden heeft, de piepjonge Kimmie. Julianna is helemaal overdonderd door dit nieuws en komt erachter dat ze bepaalde gevoelens heeft voor Michael. Ze is vastbesloten om Michael's huwelijk te saboteren en met de hulp van Julianna's goede vriend, die homo is, doet Julianne er alles aan om het verliefde stel uit elkaar te drijven.

 

Regisseur: P.J. Hogan

Acteurs: Cameron Diaz (The Last Supper, Charlie's Angels), Dermot Mulroney (Last Days Of Paradise), Julia Roberts (Flatliners, Hook)

Genre: Komedie

Release Blu-ray disc koop: 6 november 2008

 
Extra op blu-ray disc en dvd:

• Documentaires: "On the set", "Ny best friend's wedding album", "Unveiled" and "Wedding do's and don'ts"

• Sing-a-long: "I say a little prayer for you"

• Trailers
 

WEEDS - SEASON 1

 
Synopsis

Wanneer Nancy Botwin (Mary Louise Parker) plotseling weduwe wordt, raakt ze al haar geld kwijt en dreigt ze in armoede te moeten leven. Om haar kinderen toch in een mooie woonwijk te laten opgroeien, neemt ze een wel erg interessant bijbaantje: ze wordt een lokale wietdealer. En haar zaken lopen stiekem heel erg goed... Deze nieuwe comedy is met maar een camera gefilmd en is een van de meest besproken series in Amerika. Mary Louise Parker heeft voor haar rol als Nancy Botwin een Golden Globe gewonnen. Kortom, deze unieke serie is er een om niet te missen!

 

Regisseur: Jenji Kohan

Acteurs: Mary-Louise Parker (The West Wing, Red Dragon), Elizabeth Perkins (Kids In America, 28 Days), Kevin Nealon (Daddy Day Care, The Wedding Singer), Hunter Parrish (RV, Premonition)

Genre: Humor

Release Blu-ray disc koop: 6 november 2008

 
Extra op blu-ray disc en dvd:
• Audiocommentaar bij 6 afleveringen
• Bloopers
• Documentaire: "Suburban shakedown"
• Videoclip
• Fotogalerij
• Trailers
 

DEAD SPACE: DOWNFALL

 
Synopsis

Voor de bemanning van de USG Ishimura begint hier de horror. Tijdens een mijnmissie op een verlaten planeet wordt een antiek religieus relikwie mee aan boord genomen. Er wordt vermoed dat ze hiermee het bewijs voor het bestaan van God in handen hebben. Maar wanneer het onteerde voorwerp een meedogenloos buitenaards ras loslaat, verandert het beeld van de hemel in een regelrechte hel! De chaos is overal, het bloedbad is onomkeerbaar en er wordt een ongekende strijd op leven en dood gevoerd. Wees voorbereid voor de eerste verontrustende hoofdstukken van de nieuwe EA game,welke animatie voor volwassen op een heel nieuw niveau brengt. Dit is Dead Space: Downfall.

 

Regisseur: Chuck Patton

Genre: Animatie

Release Blu-ray disc koop: 6 november 2008

Release dvd koop: 6 november 2008
 
Extra op blu-ray disc en dvd:
• Verwijderde scènes
• Soundtrack met fotogalerie

• Fotogalerie: "The Art of Dead Space"

• Trailers

 

BOX: ANIMATION COLLECTIE
 
Synopsis
Surf's Up

Pinguïn Cody is een opkomend surftalent dat zich klaarmaakt voor zijn eerste competitiewedstrijd. Gevolgd door een cameraploeg die zijn ervaringen vastlegt, trekt Cody naar de Big Z Memorial Surfwedstrijd. Als hij oog in oog komt te staan met de surflegende Geek beseft hij dat de winnaar niet altijd degene is die als eerste eindigt... Een film boordevol humor en avontuur voor de hele familie!

 

Monster House

 
Baas in Eigen Bos

Het rimpelloze leventje van Boog (Martin Lawrence), een tamme grizzlybeer, wordt ondersteboven gehaald als hij kennismaakt met Elliot (Ashton Kutcher), een broodmager hert met één hoorn. In het rustige stadje Timberline leidt Boog een idyllisch bestaan. Overdag is hij de ster van een natuurshow en 's avonds vindt hij geborgenheid in de garage van parkwachter Beth (Debra Messing) die hem grootgebracht heeft. Als de paranoïde jager Shaw (Gary Sinise) de stad  binnenrijdt met Elliot op z'n motorkap gebonden, aarzelt Boog om tussenbeide te komen. Maar tegen beter weten in bevrijdt hij Elliot. Die wil daarna Boog op zijn beurt "bevrijden" uit de garage. De situatie loopt uit de hand en het tweetal wordt ergens diep in het woud gedumpt, net voor het begin van het jachtseizoen! Uiteindelijk zullen ze met de hulp van de andere woudbewoners de jagers voorgoed verjagen zodat de rust kan terugkeren in het wood.

 

Release Blu-ray disc koop: 6 november 2008

Release dvd koop: 6 november 2008
 
Extra op blu-ray disc en dvd
Surf's Up
• Audiocommentaren van de filmmakers
• Verwijderde scènes met optionele introducties
• Arnold's Surfschool

• Documentaires: "Geen druppel echt water", "Ontmoet de pinguïns", "Surfen als een pro"

• De creatie van een shot

• Spelletjes: De geheime plek: alleen voor echte surfdudes

• Fotogalerijen
• Videoclip: "Lose Myself" van Lauryn Hill

• Korte films: "The ChubbChubbs" en "The ChubbChubbs Save Xmas"

• Trailers
Monster House
• Audiocommentaar van de regisseur

• Documentaires: "Fantasie Helden", "Beginners Geluk", "De Beste Vrienden", "Veel Puntjes Op De i", "Theater Van De Zwarte Doos", "De Werkelijkheid Creëren", "Heb Je Dat Gehoord?", "Ontwikkeling Van Een Scène" en "Een Scène Vanuit Verschillende Camera-Standpunten Gefi lmd"

• Fotogalerie
• Trailers
Baas in Eigen Bos
• Rad van Fortuin -De bosversie
• Achter de bomen -Het maken van Baas in Eigen Bos
• De stemmen van de Engelse sterren

• Voice-A-Rama -Hoe klinken de hoofdrolspelers in een andere taal!

• Videoclip: "I Wanna Lose Control" uitgevoerd door Deathray

• Swept Away -Hoe wordt een scène gemaakt?
• Niet gebruikte scènes
• Audiocommentaar van de makers van de film
• Korte filmpjes
• Fotoboeken
• Trailers
• Plus exclusieve beelden van Surf's Up!
 

FINAL FANTASY: THE SPIRITS WITHIN

 
Synopsis

Het jaar is 2065 en de Aarde voert een slepende oorlog tegen een buitenaards ras dat de planeet wil veroveren. Het leger, met Generaal Hein (James Woods) op kop, wil een ultiem wapen inschakelen dat met succes de indringers zal vernietigen. De mooie en intelligente Dr. Aki Ross en mentor Sid (Donald Sutherland) denken daar echter anders over. De Aarde zal onherroepelijk beschadigd worden door het wapen. Aki en Sid zijn ervan overtuigd dat ze de Aarde kunnen redden van de buitenaardse wezens. En zo begint de strijd tegen de tijd, het geweld en de wetenschap...

 

Final Fantasy: The Spirits Within kent geen bestaande locaties, mensen of voertuigen. Dankzij speciaal ontwikkelde software en de allernieuwste 'Computer Generated Image'-programmatuur zijn hyperrealistische menselijke acteurs tot stand gebracht. Kortom een totaal nieuwe en ongekende beleving van film.

 

Regisseur: Hironobu Sakaguchi

Acteurs: Alec Baldwin (The Aviator, Fun With Dick And Jane), Donald Sutherland (The Italian Job), James Woods (Surf's Up)

Genre: Animatie

Release Blu-ray disc koop: 6 november 2008

 
Extra op blu-ray disc en dvd:
• Audiocommentaren van de filmmakers
• Overzicht van de karakters
• Overzicht van de voertuigen

• Documentaires: "Trailer Explorations", "Aki's Dream Reconstruction", "On the Set with Aki", "Compositing Builds", "Joke Outtakes", "Matte Art Explorations", "Original Opening", "The Gray Project"

• Interactieve documentaries
• Trailers
 

PROM NIGHT

 
Synopsis

Drie jaar geleden was Donna getuige van de gruwelijke moord op haar familie. Ze heeft deze angstaanjagende gebeurtenis eindelijk een beetje kunnen verwerken en kijkt nu erg uit naar haar Prom Night. Wat Donna echter niet weet, is dat de psychopatische moordenaar ontsnapt is en onverwachts op haar feest verschijnt om de klus af te maken. En deze keer laat hij zich door niets of niemand weerhouden.

 

Regisseur: Nelson Mccormick

Acteurs: Brittany Snow (Streak), Scott Porter (Speed Racer), Jessica Stroup (This Christmas)

Genre: Horror

Release Blu-ray disc koop: 13 november 2008

Release dvd koop: 13 november 2008
 
Extra op blu-ray disc en dvd:

• Audiocommentaar van regisseur Nelson McCormick, Brittany Snow en Johnathon Schaech

• Alternatief einde met audiocommentaar van cast en crew
• Verwijderde scènes met audiocommentaar van cast en crew

• Documentaires: "Bridgeport High Vikings Video Yearbook", "Profile of a Killer", "Gothic Spaces: Creating the Pacific Grand Hotel", "Prom Night Photo Album: Real Prom Stories From the Cast"

• Making of Prom Night

• Bloopers

• Trailers

 

Overige releases

 

4 november 2008:

* Carnera

* Felon

* The Four Horsemen

* The Last Hitman

 

6 november 2008:

• Anaconda 3: Offspring

Hellboy Animated (Hellboy: Blood & Iron, Hellboy: Sword Of Storms)

• Box: Action collection (blu-ray)

- Ghost Rider

- SWAT
- xXx

• Box: Dating collection (blu-ray)

- Hitch

- 50 First Dates

- Catch & Release

• Box: Drama collection (blu-ray)

- Memoirs Of A Geisha

- Pursuit Of Happyness

- Erin Brockovich

• Box: Horror collection (blu-ray)

- 13 Ghosts

- The Exorcism Of Emily Rose

- The Covenant

• Box: Sci-fi collection (blu-ray)

- Hellboy

- Ultraviolet

- Underworld: Evolution

• Box: Thriller collection (blu-ray)

- Gothika

- Perfect Stranger

- The Bone Collector

• Box: War collection (blu-ray)

- Black Hawk Down

- The Patriot

- Tears Of The Sun

 

18 november 2008:

* Everyone's Hero

* This Christmas