:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> A-Film >> PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2008
PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2008
Bron: A-Film - Datum: 2008-11-05 - Geplaatst door: Werner
3RD ROCK FROM THE SUN

De buitenaardse missie eindigt met deze 2 onvergetelijke laatste seizoenen!

Seizoen 5
Opgelet Aardbewoners: aanschouw het hilarische vijfde seizoen van de Solomons' missie om het menselijke gedrag te bestuderen! Deel in de vreugde van een mogelijke buitenaardse geboorte! Schreeuw van ontzetting als de familie een moordspel bezoekt! Huiver van spanning als Dick en Harry vast komen te zitten in een diepe kuil! Huil mee als de auto van de familie het begeeft! Laat het beest in je los als Sally voorbehoedsmiddelen ontdekt! Zie hoe Tommy zich voorbereidt op het verliezen van zijn maagdelijkheid! Ontdek de schokkende geheimen van de plaatselijke wasserette! En geef je over als The Big Giant Head terug keert om zijn nageslacht op te eisen in de tweedelige finale van dit seizoen!

Seizoen 6
Na zes seizoenen, ruim 30 Emmy-nominaties en meer lol dan een superieur buitenaards ras ooit zal kunnen beleven, eindigt de missie van de Solomons. Dit was het jaar waarin Tommy gaat studeren, Sally weervrouw wordt, Harry de Amish lastig valt, Mary's rijke zus een huwelijksvoorstel doet, Dick een timeshare huisje koopt, kwaadaardige tegenstander Dr. Liam Neesam terugkeert, en The Big Giant Head een schokkend laatste bevel geeft. Liefde en sex, helderzienden en tovenaars, brunches en benzine, zelfhulpboeken en zelfverdedigingslessen en de finale van een uur waarin hun tijd op Aarde er definitief op zit. Sluit je aan bij John Lithgow, Kristen Johnson, French Stewart, Jospeh Gordon-Levitt, Jane Curtin, Simbi Khali, Elmarie Wendel en Wayne Knight - samen met gaststerren als Megan Mullally, John Cleese, Elaine Stritch en Elvis Costello - voor deze laatste 20 afleveringen van de meest hilarische science fiction komedie op deze aardbol.

Releasedatum: 04-12-2008


BREATH *

De nieuwe film van Ki-duk Kim (Spring, Summer, Fall, Winter... And Spring en Bin Jip) genomineerd voor een Goulden Palm 2007.

De controversiële Koreaanse regisseur Kim Ki-duk is terug met een fascinerend en intrigerend portret van menselijke relaties vol onderhuidse verlangens en onvoorspelbare emoties. Zien we wel wat we denken te zien? Op de dag dat Yeon ontdekt dat haar man ontrouw is, ziet ze een nieuwsuitzending over een ter dood veroordeelde man, Jin. Hij heeft een mislukte zelfmoordpoging ondernomen. Ze lijkt onbewust door de man aangetrokken te worden en bezoekt hem in de gevangenis. Yeon doet alsof ze een oude vriend bezoekt, terwijl Jin zeer gesloten blijft. Yeon heeft echter een heel eigen manier gevonden om Jin voor zich te winnen...

Regisseur: Ki-duk Kim
Cast: Chen Chang, Jung-woo Ha, Ji-a Park,
Speelduur: 84 min.
Geluid/Taal: Koreaans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Beeldformaat: Anamorphic 16:9 (1.85:1)
Discformaat: DVD 5
Releasedatum: 04-12-2008

Extra's:
• Trailer

*Deze release is een gemeenschappelijke acquisitie van A-Film en Cinéart


TEETH
De nachtmerrie van elke man. Kijk en huiver. Handen thuis...

Scholiere Dawn doet haar best om haar seksuele lusten te onderdrukken door het boegbeeld van de lokale kuisheidsbeweging te worden. Haar losgeslagen stiefbroer Brad maakt dat niet makkelijk met zijn provocaties. Haar lichaam is een mysterie voor haar, maar de onschuldige Dawn ontdekt dat haar vagina tanden heeft als ze aangerand wordt. Scherpe tanden... Terwijl Dawn probeert haar anatomische bijzonderheden te bevatten ontdekt ze zowel de nadelen als de voordelen van haar innerlijke macht

Regisseur: Mitchell Lichtenstein
Cast: Jess Weixler
Geluid/Taal: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Beeldformaat: Anamorphic 16:9 (1,77:1)
Discformaat: DVD 9
Kijkwijzer: Niet voor personen tot 16 jaar Geweld Angst Grof taalgebruik
Releasedatum: 04-12-2008

Extra's
• Trailer


UIT HET ARCHIEF