:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: THE LIBRARIAN III: THE CURSE OF THE JUDAS CHALICE
PERSBERICHT: THE LIBRARIAN III: THE CURSE OF THE JUDAS CHALICE
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2009-04-23 - Geplaatst door: Werner
THE LIBRARIAN III: THE CURSE OF THE JUDAS CHALICE
The world's most unlikely hero is back!

Flynn Carsen (Noah Wyle) probeert zijn oude leventje als bibliothecaris in de New York Metropolitan Library terug op te nemen. Niet eenvoudig na alle spannende avonturen die hij de laatste tijd heeft beleefd. Bovendien voeren vreemde dromen hem naar New Orleans, waar hij een samenzwering van vampier Prins Vlad Dracul (Bruce Davison) op het spoor komt. Flynn zal opnieuw zijn grootste angsten moeten overwinnen. Dit keer om te voorkomen dat een van de meest heilige kunstwerken ter wereld, de kelk genaamd the Judas Chalice, in verkeerde handen valt. Hij krijgt de hulp van Simone Renoire (Stana Katic), een beeldschone vrouw met een duister geheim…

The Curse Of The Judas Chalice is het spannende vervolg op The Librarian: Return To King Solomon’s Mines (2006). De vakkundige regie werd opnieuw toevertrouwd aan Jonathan Frakes, de man die op slag wereldberoemd werd met de rol van Commander William Riker in Star Trek: The Next Generation. Later regisseerde Frakes zowat alle succesvolle spin off’s: Star Trek: Deep Space Nine (1993), Voyager (1995), First Contact (1996), Insurrection (1998),…. Zijn acteurs noemen Frakes ‘Two-Takes Frakes’ omwille van zijn efficiënte manier van regisseren.

In de hoofdrol van Flynn Carsen zien we opnieuw Noah Wyle aan het werk. Deze talentvolle acteur is sinds 1994 verbonden aan de successerie ER, en maakt zo nu en dan een interessant uitstapje naar het grote scherm, zoals in 2002 naar White Oleander, met Michelle Pfeiffer en Renée Zellweger.

Bruce Davison (X-men, X2) kreeg ooit de raad mee om vooral karakterrollen te spelen, en die neemt hij ter harte als prins-vampier Vlad in The Librarian III. De Canadees-Kroatische actrice Stana Katic speelt de mysterieuze Simone Renoire. Deze rijzende ster mocht in 2008 meedoen in de Bondfilm Quantum of Solace en kreeg dit jaar een mooie hoofdrol in de nieuwe serie Castle, samen met Nathan Fillion (White Noise 2: The Light).

The Librarian III: The Curse Of The Judas Chalice is een uitstekende avonturenfilm voor de hele familie, verkrijgbaar op DVD én Blu-ray.

Synopsis
De librarian is terug! In dit derde deel van de fantastische filmreeks beleeft bibliothecaris en avonturier Flynn Carsen (Noah Wyle) zijn spannendste avontuur tot nu toe. Tijdens een gevaarlijke missie om de historische Kelk van Judas terug te vinden, wordt Flynn gered door de mysterieuze en bloedmooie Simone Renoire, een vrouw met een duister geheim. Samen zetten ze hun zoektocht voort, die leidt naar een verborgen crypte in New Orleans, waar Flynn niet alleen het geheim van Simone ontdekt maar ook zijn ware missie: een eeuwenoud kwaad dreigt op de wereld te worden losgelaten. Kan Flynn het stoppen? Een avontuur vol spanning en spektakel!

Specificaties
Product: DVD, Blu-ray
Details: Single disc Premium DVD
Distributor: Dutch FilmWorks
Releasedatum: 19 mei 2009
Regie: Jonathan Frakes (The Librarian II, Thunderbirds)
Cast: Noah Wyle (The Librarian, The Librarian II, ER), Stana Katic (Quantum Of Solace, The Spirit)
DVD single disc features
Beeld: 16:9 anamorphic widescreen (2.35:1)
Audio: Dolby Digital 5.1 & DTS Engels
Nederlands Ondertiteld
Genre: Actie/avontuur
Speelduur: 87 minuten.
BLU-RAY features
Beeld: 16:9 Widescreen (2.35:1) Full HD / 1080p
Audio: Dolby Digital 5.1 & DTS HD 5.1 Engels
Nederlands Ondertiteld
Genre Actie/avontuur
Speelduur 96 minuten
Leeftijd: 12 jaar, geweld

Extra
• Trailers


UIT HET ARCHIEF