:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: CHOCOLATE
PERSBERICHT: CHOCOLATE
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2009-08-02 - Geplaatst door: Werner
CHOCOLATE
Van de makers van Ong-Bak en Warrior King

Zen is een veelbelovend kickboxer, die qua snelheid en kracht niet moet onderdoen voor haar mannelijke collega’s. Wanneer haar moeder dodelijk ziek blijkt en zij geen geld heeft voor medische behandeling, besluit Zen haar talent te gebruiken om haar moeder te helpen. Ze vindt een lijst met namen van gangsters die haar moeder nog geld schuldig zijn. Zen is vastbesloten elke cent op te halen, goedschiks of kwaadschiks…

Dezelfde makers van de Thaise fim Ong-Bak (2003), komen nu met een nieuwe spectaculaire actiefilm: Chocolate. Waar de hoofdrolspeler van Ong-Bak indertijd ‘de Thaise Jackie Chan’ werd genoemd, krijgt de hoofdrolspeelster van Chocolate, JeeJa Yanin, al even lovende kritieken: “Een wonder”; “Een internationale ster van de de hoogste orde”.

Ong-Bak uit 2003 was zo’n enorm succes dat die niet alleen in Thailand maar ook wereldwijd miljoenen toeschouwers naar de bioscoop lokte. Het was de Franse regisseur Luc Besson die de film in Europa uitbracht en er de rechten voor bezit in Europa, Noord-Amerika en Australië. De eerste kaarten in 6 Parijse bioscopen waren binnen de 10 minuten uitverkocht!

Chocolate moet niet onderdoen voor Ong-Bak. Het meeslepende verhaal en de uitmuntende martial art scenes zijn een absolute must voor de liefhebbers. Met de extra’s kom je meer te weten!

Synopsis
Zen is een veelbelovend kickboxer, die qua snelheid en kracht weinig onderdoet voor haar mannelijke collega’s. Ze is ook de dochter van een oud gangsterliefje. Wanneer haar moeder dodelijk ziek blijkt en zij geen geld heeft voor medische behandeling, besluit Zen haar talent te gebruiken om haar moeder te helpen. Ze vindt een lijst met namen van gangsters die haar moeder nog geld schuldig zijn. Zen is vastbesloten elke cent op te halen, goedschiks of kwaadschiks! Ee n spectaculaire actiefilm van de maker van Ong-Bak Muay Thai Warrior en Tom-Yum-Goong. “Als puur spektakel is Chocolate absoluut fenomenaal. Hoofdrolspeelster Yanin Vismistananda is een wonder, een gegarandeerde internationale ster van de hoogste orde!” (Twitch)

Product: DVD en Blu-ray met extra's
Distributor: Dutch FilmWorks
Releasedatum: 4 augustus 2009
Regie: Prachya Pinkaew (Ong-bak)
Cast: JeeJa Yanin
Genre: actie
Leeftijd: 16 jaar, geweld, angst
Beeld: 16:9 anamorphic (1.78:1) (dvd); 16:9 anamorphic (1.78:1) Full HD 1080p (Blu-ray)
Audio: Dolby Digital 5.1 & DTS Thais gesproken
Nederlands ondertiteld
Speelduur: 89 minuten (dvd), 92 minuten (Blu-ray)

Extra's:
• Also or soon available
• Interview cast & crew
• Making of behind the scenes
Speelduur extra's: 53 minuten