:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Disney >> PERSBERICHT: G-FORCE
PERSBERICHT: G-FORCE
Bron: Disney - Datum: 2009-11-14 - Geplaatst door: Werner
G-FORCE
Te koop op Disney dvd en Disney Blu-ray Combo Pack (1 DVD + 1 Bluray disc) vanaf 25 november

G-Force is de nieuwste Disney-sensatie waarin kleine dappere dieren opnieuw baas zijn! G-Force vertelt het verhaal van kleine cavia’s die via een geheim overheidsproject getraind worden tot superspionnen. Gewapend met de nieuwste technische snufjes, ontdekken ze dat de wereld in hun kleine pootjes ligt. Zij nemen het op tegen een duivelse biljonair, die de wereld wil overnemen met huishoudelijke apparaten. De caviaspionnen bestaan uit Darwin, de teamleader en een winner in hart en nieren; Blaster, de wapenexpert die kickt op extreme situaties; Juarez, de sexy cavia die al vechtend haar mannetje kan staan. Deze drie superstoere cavia’s worden bijgestaan door Mooch de vlieg, die voor hen op verkenning gaat en door Speckles, een mol die dé computerspecialist is van de groep! Hou je vast voor de spannende actie en hilarische humor in Disney’s avontuurlijke familiekomedie G-Force. Juist wanneer de G-Force, een eliteteam van zeer getrainde cavia’s, op het puntje staat om de wereld te redden, heft de F.B.I. de geheime eenheid op. Maar deze nieuwe generatie actiehelden zijn niet te stoppen. Gewapend met de nieuwste en meest geavanceerde spionageapparatuur, en met de F.B.I. op hun hielen, gaan ze het conflict aan in een race tegen de klok om de wereld te redden. G-Force is van de producer van de Pirates Of The Caribbean trilogie en National Treasure Jerry Bruckheimer, en zit boordevol actie, roekeloze stunts, geavanceerde special effects en waanzinnige komedie; een geweldige film voor het hele gezin. De stemmen in de originele Engelse versie zijn afkomstig van Sam Rockwell (Darwin), Nicolas Cage (Speckels), Pénélope Cruz (Juarez) en Tracy Morgan (Blaster).

De aanleiding voor het idee van G-Force kwam van het 5 jaar oude zoontje van de regisseur Hoyt Yeatman, die thuis kwam met een cavia en vertelde hoe cool het zou zijn als cavia’s spionnen zouden zijn. Het idee van dieren die een rol vervullen als geheim agent is niet enkel een filmfantasie, maar ook in de realiteit zijn er dieren die deel uitmaken van een geheim trainingsprogramma van de overheid. Van kakkerlakken (gewapend met kleine camera’s) tot dolfijnen (getraind om mijnen te ontmantelen) of eekhoorns (gepakt met afluister-apparatuur).

Technische specificaties
G-Force op DVD
Speelduur: 88 minuten
Genre: Animatie
Beeldformaat: 16x9, 2.35:1
Leeftijd: Vanaf 6 jaar, angst, geweld
Talenkeuze: Dolby Digital 5.1 : Vlaams / Nederlands / Engels
Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor slechthorenden

Bonusmateriaal
• G-force Bloopers
• Deleted Scenes
• Muziekvideos:
- "Jump" - Flo Rida featuring Nelly Furtado
- "Ready to Rock" – Steve Rushton
- "Go G-force"
• Blasters Trainingskamp - High-Tech G-force training
• G-force Mastermind – Producent Jerry Bruckheimer en regisseur Hoyt Yeatman onthullen de inspiratie van de film

G-Force op Blu-ray
G-Force is op Blu-ray verkrijgbaar in een Blu-ray Combo Pack. In het Blu-ray Combo Pack is bij de Blu-ray disc van G-Force ook de DVD bijgesloten. Heel plezierig voor diegenen die nog geen Blu-ray speler hebben, maar wel van plan zijn er een aan te schaffen. Tot die tijd kunnen ze al genieten van de film op DVD. Andersom kunnen de consumenten die wel een Blu-ray speler bezitten de film ook op andere dragers afspelen zoals voor de kinderen op de DVD-speler in de auto.

Blu-ray
Speelduur: 88 minuten
Genre: Animatie
Beeldformaat: 1080p High-Definition / 2.40:1 / 16x9
Leeftijd: Vanaf 6 jaar. Geweld, Angst
Talenkeuze: Engels, Vlaams, Nederlands
Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor slechthorenden

DVD
Beeldformaat: 2.40:1 / 16x9
Talen: Dolby Digital 5.1: Nederlands / Vlaams / Engels; Surround 2.0: Engels
Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor slechthorenden

Bonusmateriaal
Blu-ray
• Exclusief op Disney Blu-ray
• Cine-Explore met Darwin, Blaster en degene die hen tot leven bracht
• Bruckheimer in animatie
• Toegangscode juist: in het animatielab
• G-Farce – Bloopers
• Deleted Scenes
• Muziekvideos
– "Jump" Flo Rida Featuring Nelly Furtado
– "Ready To Rock" By Steve Rushton
– "Go G-Force"
• Blasters Trainingskamp
• G-Force Mastermind – Inspiratie achter de film

DVD
• DVD van de film
Recent nieuws van dezelfde bron