:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Disney >> PERSBERICHT: THE PROPOSAL EN SANTA BUDDIES
PERSBERICHT: THE PROPOSAL EN SANTA BUDDIES
Bron: Disney - Datum: 2009-11-26 - Geplaatst door: Werner
THE PROPOSAL
The Proposal
Te koop op DVD en Blu-ray vanaf 9 december 2009

The Proposal is de nieuwste Amerikaanse romantische komedie, met in de hoofdrollen Sandra Bullock en Ryan Reynolds (meneer Scarlet Johannson). Sandra Bullock is op haar grappigst in de frisse, hilarische romantische komedie The Proposal.

Margaret Tate (Sandra Bullock) is chef bij een uitgeverij. Je kan haar vergelijken met Miranda Priestly uit The Devil Wears Prada: haar medewerkers zijn doodsbang voor haar en met behulp van chatprogramma's wordt doorgegeven wanneer Margaret arriveert op de redactie. Wanneer Margaret gedwongen naar haar geboorteland Canada moet terugkeren, verklaart ze dat ze eigenlijk verloofd is met haar nietsvermoedende en door haar nogal misbruikte assisent Andrew (Ryan Reynolds). Verbijsterd stemt hij toe, maar hij stelt wel enkele eisen: Margaret moet op haar knieën hem ten huwelijk te vragen en hij wil dat zij zijn script leest. Het onwaarschijnlijke koppel trekt naar Alaska om er kennis te maken met zijn eigenzinnige familie. Het stadsmeisje dat altijd alle situaties de baas is, belandt in de ene komische situatie na de andere. Ze hebben slechts vier dagen de tijd om zijn familie en een nogal sceptische immigratie-inspecteur ervan te overtuigen dat hun poppenkast echt is…Deze dolle komedie heeft een echte sterrencast, met onder andere Mary Steenburgen, Craig T. Nelson en de heerlijk onbehoorlijke Betty White. Je zal keer op keer ‘Ja!’ willen zeggen tegen The Proposal. De film werd geschreven door Pete Chiarelli en geregisseerd door Anne Fletcher.

Technische specificaties van de DVD
Speelduur: 103 minuten
Genre: Komedie
Beeldformaat: 16x9, 2.35:1
Leeftijd: 6, Grof taalgebruik,Geweld
Talen: Dolby Digital 5.1: Engels
Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor slechthorenden

Bonusmateriaal DVD:
• Audiocommentaar van regisseur Anne Fletcher en schrijver Peter Chiarelli
• Deleted scenes
• Alternatief einde
• Geintjes op de set

Technische specificaties van de Blu-ray
Speelduur: 108 Minuten
Genre: Komedie
Beeldformaat: 1080p High-Definition / 2.35:1 / 16x9
Leeftijd: 6, Grof taalgebruik,Geweld
Talen: DTS HD Master 5.1: Engels
Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor slechthorenden

Bonusmateriaal Blu-ray:
Beeldformaat: 1080p High-Definition
Talen: 2.0 Dolby Digital
Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor slechthorenden
• Exclusief op Blu-ray - extra deleted scenes
• Audiocommentaar van regisseur Anne Fletcher en schrijver Peter Chiarelli
• Deleted scenes
• Alternatief einde
• Geintjes op de set


SANTA BUDDIES
Te koop op Disney DVD vanaf 9 december 2009

Disney’s onweerstaanbare pratende puppies komen terug in een hartverwarmend kerstavontuur! Maak een fantastische reis naar de magische wereld van de Noordpool met je geliefde Buddies! De film is een lief en vrolijk sprookje van Robert Vince om samen met de hele familie rond het haardvuur te bekijken.

Na hun avontuurlijke tocht door Alaska in SnowBuddies en hun expeditie in de ruimte in SpaceBuddies, trekken de puppy’s Budderball, B-Dawg, Rosebud, Buddha en Mudbud deze keer naar de Noordpool met drie nieuwe Buddies: Santa Paws, Puppy Paws en Tiny! De Kerstman heeft hulp nodig om zijn pakjesronde te voltooien en om het Kerstgevoel wereldwijd opnieuw op te wakkeren. De buddies besluiten zonder te aarzelen dat ze de Kerstman een pootje gaan meehelpen!  Wanneer Puppy Paws, de speelse zoon van Santa Paws, de ware betekenis van de feestdagen vergeet, is het aan de Buddies om hem er aan te herinneren dat het met Kerstmis niet draait om wat je krijgt, maar om wat je geeft.  Geniet samen met je familie van het kerstgevoel met deze leuke film met nooit-eerder-vertoond bonusmateriaal. Dit zal gegarandeerd nog jaren een kerstklassieker zijn !

Technische details van de DVD
Speelduur: 85 minuten
Genre: N/A
Beeldformaat: 16x9 1.78:1
Leeftijd: Alle leeftijden
Talen: Dolby Digital 5.1: Nederlands / Frans / Engels / Spaans / Portugees
Ondertitels: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor slechthorenden / Spaans / Portugees

Bonusmateriaal DVD:
Muziek en Meer
• Sing Along Songs
• Muziekvideo “Santa Claus Is Coming To Town”


Voor de feestdagen brengen de Disney Studios eveneens volgende DVD’s uit:
- Mickey’s Kerstmagie: Ingesneeuwd In Mickey’s Club (Mickey’s Magical Christmas): een compilatie van kortfilms met Mickey en zijn vrienden, vanaf nu te koop.
- Het Kerstfeest van Mickey (Mickey’s Christmas Carol): een geïnspireerd door het sprookje van Charles Dickens, A Christmas Carol; te koop vanaf 9 december.Recent nieuws van dezelfde bron