:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Indies Home Entertainment >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2010
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2010
Bron: Indies Home Entertainment - Datum: 2010-10-07 - Geplaatst door: Werner
LA LINEA
There are some lines you should never cross

Tijuana, broeihaard van drugs en geweld aan de grens tussen de VS en Mexico. Javier Salazar (Andy Garcia), het doodzieke hoofd van een machtig drugskartel, duidt zijn onbesuisde luitenant Pelon (Esai Morales) als zijn opvolger aan, tot groot ongenoegen van zijn andere vertrouwelingen. Pelon bevestigt meteen zijn reputatie van heethoofd door de wijze raad van zijn baas in de wind te slaan en contact te leggen met Afghaanse terroristen. Zij willen heroïne van topkwaliteit ruilen voor directe toegang tot “La Linea”, de smokkelroutes van Salazar tussen Tijuana en de VS. Maar de Amerikaanse autoriteiten zitten evenmin stil. Om te verhinderen dat Pelon zijn plan kan uitvoeren, sturen ze huurmoordenaar Mark Shields (Ray Liotta) op hem af. Hoewel Shields een absolute professional is, wordt ook hij achtervolgd door demonen uit het verleden... La Linea is een prangende psychologische actiethriller met doorleefde vertolkingen van een absolute topcast.

DVD - Blu Ray
Genre: Actie/Thriller
Speelduur: 92 minuten (dvd), 95 minuten (blu-ray),
Beeld: 16:9 (2.35:1) (dvd), 1080p High Definition 16:9 (2.35:1) (blu-ray)
Geluid: Dolby Digital 5.1 en Dolby Surround 2.0 (dvd), DTS HD & Dolby Digital 5.1 (blu-ray)

Extra's:
• Trailer


ONCE FALLEN
Life on the inside is hard… Life on the outside is harder

Na vijf jaar in de gevangenis te hebben gezeten wil Chance met een ‘schone lei’ beginnen. Hij verlaat hiervoor zelfs zijn vrouw en zoontje. Zijn droom spat uit elkaar wanneer hij gedwongen wordt de enorme schuld van zijn beste vriend Beat aan de locale crimineel Eddie over te nemen. Dit brengt Chance weer terug in de gevaarlijke wereld van illegale gevechten, drug dealing en politie corruptie. Om alles weer op de rit te krijgen roept hij de hulp in van zijn vader, Liam (Ed Harris), die een levenslange straf uitzit wegens moord, en nu deel uitmaakt van een ‘Aryan’ gevangenisbende.

Genre: Misdaad
Speelduur: 92 Minuten
Beeld: 16:9 (1.78:1)
Geluid: Dolby Digital 5.1 en Dolby Surround 2.0

Extra's:
• Trailer


ACCUSED AT 17
Accused of murder... and only her mother can save her!

De 17-jarige Bianca Madler (Nicole Gale Anderson) ligt overhoop met zichzelf. Ze treurt nog steeds om haar overleden vader, ze heeft een hekel aan de nieuwe minnaar van haar moeder en ze is woedend op haar vriend Chad, omdat hij haar bedroog met klasgenootje Dory. Wanneer Fallyn en Sarah, haar beste vriendinnen, haar voorstellen om “die slet” een gemene poets te bakken, stemt Bianca meteen in. Ze lokken Dory naar een afgelegen plek, met de bedoeling haar in het donker achter te laten, zodat ze alleen naar huis moet. Wanneer Dory de volgende dag echter niet op school verschijnt, komt de bloedstollende waarheid aan het licht: Dory werd op gruwelijke wijze vermoord. Bianca biecht hun “onschuldige” poets op, maar wordt al snel aangeduid als de hoofdverdachte. Maar hoe kunnen Bianca en haar moeder haar onschuld bewijzen? En waarom zwijgen Fallyn en Sarah in alle talen? Accused At 17 is een thriller die de onderhuidse spanning met tal van plotwendingen naar een ijzingwekkende climax stuwt.

Genre: Thriller
Speelduur: 89 minuten
Beeld: 16:9 (1.78:1)
Geluid: Dolby Digital 5.1 en Dolby Surround 2.0

Extra's:
• Trailer