:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2011
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2011
Bron: Paradiso - Datum: 2010-12-15 - Geplaatst door: Werner

FREEWAY KILLER

Dit is het verhaal van seriemoordenaar William Bonin (The Freeway Killer) uit Californië. Het is december 1979. Al een paar jaar lang duiken er overal lijken op en volgens de krant is er een seriemoordenaar actief. In maart 1980 krijgt hij de naam 'Freeway Killer'. Bonin, die vrachtwagenchauffeur van beroep is, heeft slechts één goede vriend; Vernon Butt. Samen zoeken ze 's nachts de snelwegen in Californië af, op zoek naar slachtoffers. Het probleem is echter dat Bonin van geen ophouden weet.

 
Cast: Scott Anthony Leet, Michael Rooker, Dusty Sorg
Regie: John Murlowski
Genre: Crime, horror, thriller
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Engels DTS 5.1
Ondertitels: Nederlands
Beeld: Widescreen 16:9
 
Extra's:
• Trailer
 

WITHIN THE WHIRLWIND

Within The Whirlwind is gebaseerd op de memoires van Eugenia Ginzburg, die tijdens Stalins bewind jarenlang onterecht vastzat in een Siberisch werkkamp. Eugenia, sterk neergezet door de Britse Emily Watson, heeft aanvankelijk geen last van het nieuwe bewind en heeft een succesvolle carriere, man en kinderen. Onder Stalin wordt zij echter opgepakt omdat ze het Trotskisme zou aanhangen. De film toont Eugenia's gevecht tegen de gruwelijkheden, maarook haar hoop, veerkracht en de voorzichtige vriendschappen die in het kamp ontstaan.

Cast: Emily Watson, Ulrich Tukur, Ben Miller, Pam Ferris
Regie: Marleen Gorris
Genre: Biography, Drama
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/DTS 5.1
Ondertitels: Nederlands
Beeld: Widescreen 16:9
 
Extra's:
• Trailer
 

ADAM RESURRECTED

Jeff Goldblum zet een van zijn meest krachtige rollen neer als Adam Stein in deze aangrijpende, onvergetelijke film. Adam weet in de tweede wereldoorlog, gekweld en misbruikt door een hoge Nazi officier (Willem Dafoe), uit een concentratiekamp te ontkomen. De daaropvolgende 15 jaar brengt hij in een experimenteel gekkenhuis voor Holocaustslachtoffers door. Adam gebruikt zijn komische en magische talenten om bij zinnen te blijven en zijn medebewoners te entertainen. Als hij een getraumatiseerd jongetje probeert te helpen, durft hij uiteindelijk ook zelf zijn schuldgevoel en pijn onder ogen te zien.
 
Cast: Jeff Goldblum, Willem Dafoe, Derek Jacobi
Regie: Paul Schrader
Genre: Drama, war
Geluid:Engels Dolby Digital 5.1, Engels DTS 5.1
Ondertitels: Nederlands
Beeld: Widescreen 16:9
 
Extra's:
• Trailer
 

THE ILLUSIONIST

The Illusionist is een tekenfilm naar een script van Jacques Tati. De oude gedesillusioneerde goochelaar Tatischeff vertrekt naar Schotland en komt daar de jonge Alice tegen die denkt dat hij echt kan toveren. Deze ontmoeting zal beide levens voor altijd veranderen. Het tekenwerk van Chomet's Django Films (Les Triplettes De Belleville) is zeer de moeite waard. De prachtige vergezichten, het druilerige Schotland, maar ook de gezichtsuitdrukkingen en beeldgrappen zijn van een klasse apart.
 
Regie: Sylvain Chomet
Genre: Animation
Geluid: Original Dolby Digital 5.1/DTS 5.1
Beeld: Widescreen 16:9
 
Extra's:
• Trailer
 

THE FIRST MEN IN THE MOON

1969, de hele wereld houdt zijn adem in als de eerste astronauten op de maan gaan landen. De stokoude Julius Bedford vertelt echter dat zij niet de eerste waren. Hij was er al in 1909! Hij duikt terug in het verleden en vertelt zijn verhaal. Als jonge berooide zakenman ontmoet hij de briljante, maar excentrieke, wetenschapper professor Cavor. Deze heeft een ongelofelijke ontdekking gedaan die de wereld totaal zal gaan veranderen! De twee mannen bouwen een ruimteschip en beginnen aan een onvoorstelbaar spectaculair avontuur. Deze avonturenfilm (geïnspireerd op het verhaal van H.G. Wells) neemt iedereen mee op een fantastische reis door de tijd en het heelal. Een aangrijpend en prachtig verhaal!
 
Cast: Rory Kinnear, Mark Gatiss
Regie: Damon Thomas
Genre: Sci-fi
Geluid: Engels Stereo AC3 2.0
Ondertitels: Nederlands
Beeld: Widescreen 16:9
 
Extra's:
• Trailer


UIT HET ARCHIEF