:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2011
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2011
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2011-09-26 - Geplaatst door: Werner
PRIEST
 
De oorlog tussen mens en vampier wordt nu beslecht!
Release DVD koop en Blu-ray Disc koop op 5 oktober 2011
 

Een verbannen krijger moet tijdens een gevecht tegen bloeddorstige vampieren de mensheid redden in de nieuwste dvd-en Blu-rayrelease van Sony Pictures Home Entertainment: de spannende science-fictionthriller Priest. Dit visuele schouwspel verzamelt een heuse all star cast met Paul Bettanny, Cam Gigandet en Maggie Q als krijgers op een missie om een mooie, jonge vrouw te redden uit de klauwen van een vampier, die maar al te graag de wereld om zeep wil helpen. Priest zal de fans zeker niet teleurstellen met een mix van snoeiharde actie, fascinerende post-apocalyptische beelden en verbluffende special effects.

 

In een door oorlog verwoeste wereld maken we kennis met een legendarische priester annex krijger uit de laatste vampierenoorlog. Wanneer zijn nicht ontvoerd wordt door een nieuwe stam genadeloze vampiers, breekt de priester zijn heilige gelofte voor een obsessieve queeste om haar te redden, voor ze onherroepelijk één van hen wordt. Hij krijgt op deze tocht het gezelschap van een vriend van zijn nicht, een vingervlugge jonge sheriff en een voormalige krijgspriesteres die over bovennatuurlijke krachten beschikt.

 

De bonussectie op de dvd en Blu-ray Disc bevat enkele verrassende extra's zoals audiocommentaar van Paul Bettany, Maggie Q, regisseur Scott Steward en schrijver Cory Goodman.

 

Regisseur: Scott Stewart (Legion)

Acteurs: Paul Bettany (The Da Vinci Code, Legion), Maggie Q (TV-Serie Nikita), Cam Gigandet (Twilight, Burlesque), Karl Urban (Star Trek)

Genre: Science-fiction, thriller

 

Extra's op dvd en Blu-Ray Disc:

• Audiocommentaar van de makers en de cast

• Verwijderde scènes

• Documentaires:

- The Bloody Frontier: Creating the World of Priest

- Tools of the Trade: The Weapons and Vehicles of Priest

Exclusieve extra's op Blu-Ray Disc

• Picture-In-Picture
• MovieIQ+sync
 

ASSASSINATION GAMES

 
Jean-Claude Van Damme is back... en hoe!
Release DVD koop op 5 oktober 2011
 

Sony Pictures Home Entertainment verenigt internationaal actie-icoon Jean-Claude Van Damme en rijzende ster Scott Adkins in de actiethriller Assassination Games. Twee rivaliserende huurmoordenaars, een messenexpert en een scherpschutter, vormen een onwaarschijnlijk duo. Samen proberen ze een meedogenloze leider van een drugskartel omver te werpen, elk met hun eigen motief.

 

Brazil (Jean-Claude Van Damme) is een huurmoordenaar die om het even welke job aanneemt, als het maar voldoende betaalt. Flint (Scott Adkins) heeft zijn leven als huurmoordenaar achter zich gelaten nadat zijn vrouw door een brutale aanval in coma is geraakt. Wanneer er een opdracht wordt uitgereikt om een koelbloedige drugsdealer om te leggen, willen beide heren de klus aannemen – de één wil geld, de andere wraak. Beide heren moeten tegen wil en dank samenwerken om hun hachje te redden, zeker wanneer corrupte Interpolagenten en niets ontziende leden van het kartel hun pad kruisen.

 

Regisseur: Ernie Barbarash

Acteurs: Jean-Claude Van Damme (Universal Soldier, Double Impact), Scott Adkins (The Bourne Ultimatum, Undisputed)

Genre: Actie, thriller

 

Extra's op dvd:

Verwijderde scènes

 

THE WARRIOR'S WAY
 
Release dvd en Blu-Ray Disc koop op 19 oktober 2011
 

De Aziatische Yang is een samoerai die al zijn hele leven traint om 's werelds beste zwaardvechter te worden. Wanneer hij de baby van de vijand moet doden, besluit hij zich van zijn clan af te zetten en met het kind naar het Wilde Westen te vluchten. Hier leert hij de messenwerpster Lynne kennen. Wanneer zij in de problemen komt, is Yang gedwongen zijn zwaard weer op te pakken.

 

Regisseur: Sngmoo Lee

Acteurs: Kate Bosworth (Superman Returns), Geoffrey Rush (Pirates Of The Caribbean), Danny Huston (X-Men Origins)

Genre: Actie, fantasie
 
Extra's op dvd en Blu-Ray Disc:
• Achter de schermen van The Warrior's Way

• Verwijderde scènes

 

THE CAINE MUTINY
 

Release Blu-Ray Disc koop op 19 oktober 2011

 

Klassieker gebaseerd op Pulitzer winnende boek van Herman Wouk. Tijdens WOII vertoont de nieuwe bevelhebber van de mijnenjager 'Caine' verontrustend gedrag dat al snel opgemerkt wordt door de crew. Tijdens een tyfoon verliest de bevelhebber volledig het hoofd en brengt hij het schip en zijn totale bemanning ernstig in gevaar.

 

Regisseur: Edward Dmytryk

Acteurs: Humphrey Bogart (The African Queen, Casablanca), Jose Ferrer (Moulin Rouge, Lawrence Of Arabia), Van Johnson (Battleground, Brigadoon), Fred Macmurray (The Absent Minded Professor, My Three Sons), May Wynn (Rough Company, The Man Is Armed), E.G. Marshall (12 Angry Men, Tora! Tora! Tora!)

Genre: Oorlog

 
Extra's op Blu-Ray Disc
• Audiocommentaar van Richard Kena en Ken Bowser

• Behind "The Caine Mutiny"

 

THE GUNS OF NAVARONE
 

Release Blu-Ray Disc koop op 19 oktober 2011

 

Britse actiefilm uit 1961 die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het is een verfilming van het gelijknamige boek van Alistair MacLean. De film gaat over een groepje Amerikaanse en Britse elite-militairen die twee Duitse kanonnen onschadelijk moeten maken.

 

Regisseur: J. Lee Thompson

Acteurs: Gregory Peck (Moby Dick, Cape Fear), David Niven (Curse Of The Pink Panther, Better Late Than Never), Anthony Quinn (Lawrence Of Arabia, Avenging Angelo), Stanley Baker (Zulu, Zorro)

Genre: Oorlog
 

Extra's op Blu-Ray Disc:

• Blu-ray interactive trivia map, "The Resistance Dossier of Navarone"

• Audiocommentaar

• 3 documentaires

• 8 kortfilmsUIT HET ARCHIEF