:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Free Record Shop >> NIEUWSBERICHT: FREE RECORD SHOP ONTEVREDEN MET DOORBREKEN EMBARGO
NIEUWSBERICHT: FREE RECORD SHOP ONTEVREDEN MET DOORBREKEN EMBARGO
Bron: Free Record Shop - Datum: 2011-11-24 - Geplaatst door: Werner
Free Record Shop betreurt dat releasedatum van De Smurfen-dvd niet gerespecteerd wordt

Free Record Shop hield woensdagmiddag 23 november een ludieke actie om de release van de dvd van De Smurfen te vieren. Free Record Shop was samen met Sony Pictures overeengekomen dat het na een ludieke zoektocht het eerste exemplaar van die dvd mocht weggeven via Grote Smurf en Smurfin.

Het niet respecteren van zogenaamde ‘street dates’ is een probleem dat al een tijdje hangende is. Free Record Shop wil dit probleem niet langer negeren. “Wij vinden het bijzonder jammer dat niet iedereen zich houdt aan de gemaakte afspraken omtrent releases van dvd’s & en games”, aldus Erik Lejeune, commercieel directeur bij Free Record Shop.
Free Record Shop hield zowel in Nederland als in België een ludieke actie rond de release van de dvd van De Smurfen. Zo liet de entertainmentketen de enige echte Grote Smurf en Smurfin in Europa in hoogsteigen persoon het eerste exemplaar van die dvd uitreiken aan de winnaar van een zoektocht die Free Record Shop op touw had gezet. “Dit soort acties zorgen voor extra beleving rond de release van zo’n grote titel, iets wat het publiek zeer weet te appreciëren. Ondanks het akkoord met Sony Pictures was de dvd een dag eerder al te koop in andere winkels. Op deze manier gaat een essentieel deel van die beleving verloren en dat is bijzonder jammer”, gaat Lejeune verder.
Recent nieuws van dezelfde bron