:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: FINAL DESTINATION 5
PERSBERICHT: FINAL DESTINATION 5
Bron: Warner - Datum: 2011-12-15 - Geplaatst door: Werner
FINAL DESTINATION 5
Vanaf 11 januari is Final Destination 5 verkrijgbaar op Blu-ray 3D,  en BD/DVD Combopack

Final Destination is terug - en hoe! Critici zijn het er over eens dat dit veruit de beste sequel is van de hele franchise. Regisseur Steven Quale, die hier zijn speelfilmdebuut maakt, blaast ons omver met een bom van een prent vol actie en sensatie. Ook voor de cast werd er – pun intended – vers bloed aangetrokken. Hoewel het als een paal boven water staat dat hun personage geen lang leven beschoren is, staan de jonge acteurs met zichtbaar enthousiasme te acteren. Alle welbekende clichés passeren de revue in deel 5, maar worden uiterst origineel ingevuld: de obligate rampscène aan het begin van de film is verbluffend in beeld gebracht, de kills zijn even goor als grappig, de finale is schokkend en grotesk. Kortom: dolle pret verzekerd en minstens een tiental schrikmomenten die je een halve meter uit je luie fauteuil zullen katapulteren. Niet te missen excellente popcorn trash!

Het BD/DVD Combopack komt in een unieke verpakking! De consument heeft de keuze hoe de film in de kast gezet wordt: blu-ray liefhebbers halen de DVD hoes er af, DVD liefhebbers behouden de O-card verpakking. Op die manier past de film in elke collectie.

Synopsis
Doe geen moeite om weg te lopen of om je te verstoppen... je kan de dood niet bedriegen. Of wel? In Final Destination 5 is de Dood weer alomtegenwoordig en richt hij zijn pijlen op een groep collega's die op bedrijfsuitstap gaan. Tijdens de busrit krijgt Sam (Nicholas D'Agosto) een visioen. Daardoor slaagt het leven van zijn vrienden en collega's te redden als een brug instort. Maar omdat het niet de bedoeling was dat ze deze ramp zouden overleven, moeten ze nu in een race tegen de tijd, aan de klauwen van de Dood proberen te ontsnappen...

Extra’s BD/DVD Combopack
• Final Destination 5: Circle of Death
• Alternate Death Scenes
• Visual Effects of Death: Collapsing Bridge
• Visual Effects of Death: Airplane Crash
• Digitale Kopie

Extra’s 3D Blu-ray Disc
• Final Destination 5: Circle of Death
• Alternate Death Scenes
• Visual Effects of Death: Collapsing Bridge
• Visual Effects of Death: Airplane CrashRecent nieuws van dezelfde bron