:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: BOARDWALK EMPIRE SEIZOEN 1
PERSBERICHT: BOARDWALK EMPIRE SEIZOEN 1
Bron: Warner - Datum: 2012-01-18 - Geplaatst door: Werner
BOARDWALK EMPIRE SEIZOEN 1
Vanaf 25 januari is Boardwalk Empire - seizoen 1 beschikbaar op DVD.

Gisteren werd de serie, onder ruime belangstelling voorgesteld aan de Belgische pers in de Brusselse jazzclub the Music Village. Maar volgende week, op 25 januari, is het écht zo ver. Vanaf dan ligt het langverwachte eerste seizoen van Boardwalk Empire in de winkelrekken. We twijfelen er niet aan dat u reeds vertrouwd bent met deze topserie. Maar hieronder stellen we ze graag nogmaals aan u voor .

Boardwalk Empire is gebaseerd op de roman Boardwalk Empire: The Birth, High Times, And Corruption Of Atlantic City van Nelson Johnson. Het verhaal speelt zich af aan het begin van de 20ste eeuw in Atlantic City. Deze toeristische trekpleister groeit dankzij de drooglegging in geen tijd uit tot de bakermat van de illegale handel in alcohol. Enoch "Nucky" Thompson (Steve Buscemi) is één van de vele corrupte, Republikeinse politici die achter de schermen de touwtjes in handen hebben...

De serie mocht in 2011 een Golden Globe ontvangen als beste TV serie en ook Steve Buscemi ontving een Golden Globe voor zijn rol. Critici en publiek wereldwijd zijn er van overtuigd dat dit de allerbeste TV serie ooit is. Nu enkel u nog :).



UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron