:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: MISSION IMPOSSIBLE - GHOST PROTOCOL
PERSBERICHT: MISSION IMPOSSIBLE - GHOST PROTOCOL
Bron: Universal - Datum: 2012-02-23 - Geplaatst door: Werner
MISSION: IMPOSSIBLE – GHOST PROTOCOL
Spectaculairste actiefilm van het jaar, vanaf 9 mei op Blu-ray en dvd

Tom Cruise voert een sensationele internationale cast aan in de spectaculairste actiefilm van het jaar: Mission: Impossible - Ghost Protocol. De wereldwijde kaskraker verschijnt voor het eerst op Blu-ray en dvd op 9 mei 2012

Claudia Puig van USA Today noemde Mission: Impossible - Ghost Protocol "een overweldigende dollemansrit, groezelig en oogverblindend tegelijk". En nu verschijnt deze wereldwijde kaskraker van Paramount voor het eerst op Blu-ray en dvd op 9 mei 2012 via Universal Pictures Benelux. Mission: Impossible - Ghost Protocolraast als een hogesnelheidstrein de huiskamer binnen, uitgerust met een hightech snufjesarsenaal, spetterende actiescènes en adembenemende stunts, waaronder een duizelingwekkende beklimming van ’s werelds hoogste gebouw, een huzarenstukje dat de eerbiedwaardige filmcriticus Roger Ebert omschreef als "één van de fascinerendste stukjes cinema die ik ooit te zien kreeg."

De fenomenaal getalenteerde Tom Cruise herneemt zijn rol als IMF-agent Ethan Hunt, met aan zijn zijde een uitzonderlijke schare acteurs, waaronder Jeremy Renner (The Hurt Locker), Simon Pegg (Star Trek), Paula Patton (Precious) en Michael Nyqvist (The Girl With The Dragon Tattoo). Met een gecombineerde globale boxoffice van meer dan 650 miljoen dollar ontpopt Mission: Impossible - Ghost Protocol zich tot de actiethriller van het jaar, een event movie die in geen enkele collectie mag ontbreken.

Mission: Impossible - Ghost Protocol zal hier beschikbaar zijn als two-disc Blu-ray/DVD combo pack en als single-disc dvd, elk voorzien van selecte extra’s. Die zullen de kijker meevoeren naar exotische locaties, in de voetsporen van de wereldwijde productie, om te zien hoe de opwindende actiescènes werden ingeblikt en de geheimen te onthullen achter de coole rekwisieten uit de film.

Mission: Impossible - Ghost Protocol Two-Disc Blu-ray/dvd Combo Pack
De Blu-ray van Mission: Impossible - Ghost Protocol in de two-disc combo pack pakt uit met hogedefinitiebeeld in 1080p en de volgende klanksporen: Engels 7.1 Dolby TrueHD, Frans 5.1 Dolby Digital, Spaans 5.1 Dolby Digital, Portugees 5.1 Dolby Digital en Engelse Beschrijvende Audio. Ondertitels: Nederlands, Engels voor Doven en Slechthorenden, Frans, Spaans en Portugees.

Het widescreenbeeld van de dvd in de two-disc combo pack is speciaal aangepast voor breedbeeld-tv’s. Klanksporen: Engels 5.1 Dolby Digital, Frans 5.1 Dolby Digital, Spaans 5.1 Dolby Digital en Engelse Beschrijvende Audio. Ondertitels: Engels, Frans, Spaans en Portugees.

Deze inhoud vindt u op de discs terug:

Blu-ray (Disc 1)
• Speelfilm in hoge definitie
• Mission Accepted (Opdracht Aanvaard)
• Heating Up In Dubai (Warme momenten in Dubai)
• Vancouver Fisticuffs (Handgemeen in Vancouver)
• Impossible Missions (Onmogelijke Opdrachten)
• The Sandstorm (De Zandstorm)
• Props (Rekwisieten)
• Deleted Scenes met optioneel commentaar van regisseur Brad Bird
• Bevat een Alternatieve Openingsscène

DVD (Disc 2)
• Speelfilm in standaarddefinitie

Mission: Impossible - Ghost Protocol Single-Disc dvd
Het widescreenbeeld van de single-disc dvd is is speciaal aangepast voor breedbeeld-tv’s. Klanksporen: Engels 5.1 Dolby Digital, Frans 5.1 Dolby Digital, Spaans 5.1 Dolby Digital en Engelse Beschrijvende Audio. Ondertitels: Nederlands, Engels, Frans, Spaans en Portugees.

De disc bevat de speelfilm in standaarddefinitie, alsook deze extra’s:
• Impossible Missions (Onmogelijke Opdrachten)
• The Sandstorm (De Zandstorm)
• Props (Rekwisieten)
• Deleted Scenes met optioneel commentaar van regisseur Brad Bird

Mission: Impossible - Ghost Protocol Synopsis
Omdat IMF-agent Ethan Hunt verdacht wordt van de terroristische bomaanslag op het Kremlin, initieert de Amerikaanse President het zogenaamde "Ghost Protocol": elke band met het ultrageheime agentschap en zijn manschappen wordt verbroken en elke betrokkenheid ontkend. Zonder enige middelen of ondersteuning moet Ethan een manier vinden om de naam van het agentschap te zuiveren en een nieuwe aanslag te voorkomen. Tot overmaat van ramp wordt hij gedwongen om zijn missie aan te vatten met enkele IMF-collega’s wier persoonlijke motieven niet altijd even duidelijk zijn. Tom Cruise herneemt de hoofdrol als Ethan Hunt en laat zich bijstaan door een schitterende internationale cast, waaronder Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Josh Holloway, Anil Kapoor en Léa Seydoux.

Paramount Pictures en Skydance Productions presenteren een Productie van Tom Cruise / Bad Robot: Mission: Impossible - Ghost Protocol. De film werd geregisseerd door Brad Bird en de uitvoerend producenten zijn Jeffrey Chernov, David Ellison, Paul Schwake en Dana Goldberg. De film werd geproducet door Tom Cruise, J.J. Abrams en Bryan Burk en is gebaseerd op de televisiereeks die bedacht werd door Bruce Geller. Het scenario werd geschreven door Josh Appelbaum & André Nemec.

Speelduur: 132 minuten