:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> BFD Home Entertainment. >> PERSBERICHT: NEW KIDS NITRO
PERSBERICHT: NEW KIDS NITRO
Bron: BFD Home Entertainment. - Datum: 2012-03-12 - Geplaatst door: Werner
NEW KIDS NITRO

Een film van Steffen Haars & Flip van der Kuil
Cast: Huub Smit, Tim Haars, Wesley Van Gaalen, Steffen Haars en Flip van der Kuil
Vanaf 24 april verkrijgbaar op DVD en Blu-ray

New Kids Nitro is de vervolgfilm op New Kids Turbo geregisseerd door Steffen Haars en Flip van der Kuil. Beide New Kids films zijn een enorm succes geweest in de cinémazalen zowel in Nederland, Duitsland als in België. De film kwam in december 2011 in de Belgische zalen en kende in de eerste week al een bezoekersaantal van 33.000, dat mag terecht een kaskraker genoemd worden. New Kids Nitro is vanaf 24 april verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.

New Kids Nitro wordt geproduceerd in opdracht van het investeringsfonds New Kids Nitro door Eyeworks Film & TV Drama (Komt Een Vrouw Bij De Dokter, De Gelukkige Huisvrouw, Dik Trom, New Kids Turbo, Nova Zembla) in samenwerking met Inspire Pictures, Comedy Central, Bridge Entertainment Group en Tip of the Blanket. De distributie van de DVD en Blu Ray disc ligt in handen van BFD Home Entertainment.

Synopsis
In New Kids Nitro wordt Friesland getroffen door een zombieplaag, maar in Maaskantje hebben Richard, Rikkert, Gerrie, Robbie en Barrie andere dingen aan hun hoofd. Ze zijn in oorlog met het nabij gelegen Brabantse dorpje Schijndel. Dit leidt tot illegale straatraces en massale vechtpartijen. Als de Friese zombies een Brabants slachtoffer maken, moeten de twee groepen hun krachten bundelen om het grotere kwaad te trotseren. Buckle up kut, Nitro gaat hillemoal koekwous jonguh!

Technische gegevens DVD
Speelduur: 74 min
Taal: Brabants
Ondertiteteling: Engels
Beeldformaat: 2.35:1
Regio: 2
Audio: Dolby Digital 5.1

Extra:
• Vele extra’s als Audio-commentaar van de New Kids, Farttrack, Making of, Premiereverslagen, Trailer en Videoclip ‘Hoeren neuken nooit meer werken’.

Technische gegevens Blu-ray
Speelduur: 77 min
Taal: Brabants
Ondertiteling: Engels
Beeldformaat: 1080p HD 2.35:1
Audio: DTS HD Master 5.1

Extra:
• Vele extra’s als Audio-commentaar van de New Kids, Farttrack, Making of , Premiereverslagen Trailer en Videoclip ‘Hoeren neuken nooit meer werken’.UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron