:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES MEI 2012
PERSBERICHT: RELEASES MEI 2012
Bron: Paradiso - Datum: 2012-03-29 - Geplaatst door: Werner
HYSTERIA
 
Synopsis:

Hysteria is een ondeugende romantische komedie, gebaseerd op de uitvinding van de vibrator in het Victoriaanse Engeland. De jonge dokter Mortimer Granville krijgt, na diverse keren ontslagen te zijn wegens te moderne aanpak, een baan als assistent van dokter Dalrymple, die vrouwen dagelijks behandeld voor 'hysteria'. Deze ziekte leidt bij vrouwen tot depressieve gevoelens, woedeaanvallen of prikkelbaarheid, en wordt tijdelijk verholpen door een zogenoemde 'bekkenmassage'. In hun zoektocht naar de meest doeltreffende behandeling krijgen ze hulp van een in elektriciteit gespecialiseerde uitvinder en besluiten ze te experimenteren met een nieuw elektrisch apparaat. Hun ontwikkelingen worden met een sceptische blik gadegeslagen door Charlotte, de geëmancipeerde en eigenzinnige dochter van Dalrymple.

 

Cast: Maggie Gyllenhaal (Secretary, The Dark Knight, Mona Lisa Smile), Hugh Dancy (King Arthur, Confessions Of A Shopaholic), Rupert Everett (My Best Friends Wedding, Shrek 2, Stardust), Jonathan Pryce (Pirates Of The Caribbean, Tomorrow Never Dies), Felicity Jones (The Tempest, Like Crazy, Chalet Girl)

Regie: Tanya Wexler (Ball In The House, Finding North)

Genre: Komedie, Romantiek

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/DTS 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 10 mei 2012

 
Extra's:
• Also available
 

BOY WONDER

 
Synopsis:

Als 8-jarig jochie ziet Sean hoe zijn moeder voor zijn ogen vermoord wordt. Uiteraard traumatiseert dit zijn jeugd enorm. Sean wordt een stille teruggetrokken jongen, die zijn dagen slijt met keihard studeren en het leren van vechtsporten. Als tiener struint hij 's nachts door de straten van New York en beschermt hij slachtoffers van geweld door hun belagers keihard aan te pakken. Maar Sean's missie van gerechtigheid en wraak loopt zwaar uit de hand wanneer een fanatieke rechercheur met haar eigen traumatische verleden onderzoek doet naar de vermoorde misdadigers.

 

Cast: Caleb Steinmeyer (Lost, True Blood), Bill Sage (American Psycho, Boiler Room, Precious), Tracy Middendorf (Mission Impossible III, New Nightmare), James Russo (Public Enemies, Donnie Brasco, Beverly Hills Cop), Zulay Henao (Fighting, Takers, Hostel Part III)

Regie: Michael Morrisey (10 Grand in Your Hand)

Genre: Aktie, Crime, Drama

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

 
 

BLOODWORK
 
Synopsis:

De knappe wetenschapster Dr. Wilcox werkt aan een revolutionair, nieuw medicijn dat het afweersysteem van het lichaam aanzienlijk verbetert. Om het middel te testen benadert ze een aantal vrijwilligers. In ruil voor een smak geld moeten deze twee weken lang in een afgelegen kliniek het middel innemen. De studenten Greg en Rob kunnen het geld goed gebruiken en besluiten mee te doen aan het experiment. Maar het middel blijkt gevaarlijke bijwerkingen te hebben en de proefpersonen veranderen langzaam maar zeker in emotieloze moordmachines. Niemand in de kliniek is veilig voor de dodelijke gevolgen..

 

Cast: Tricia Helfer (Battlestar Galactica, Command & Conquer 3), Travis Van Winkle (Transformers, Friday The 13th), Mircea Monroe (The Change-Up, Growth, The Ultimate Gift), Eric Roberts (The Dark Knight, The Expendables, Bed&Breakfast), Rik Young (Beowulf, Without A Paddle, Is Harry On The Boat?)

Regie: Eric Wostenberg (Sacrifice)

Genre: Thriller

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 10 mei 2012
 


GRAND CHAMPION

 
Synopsis:

De twaalfjarige Buddy traint met zijn beste vriend de stier Hokey om mee te kunnen doen aan een groot stieren kampioenschap. Op het toernooi weten ze een fantastische prijs te winnen. Om zijn familie te helpen moet Buddy met pijn in zijn hart zijn beste vriend Hokey verkopen. Als later blijkt dat de nieuwe eigenaar Hokey wil slachten is Buddy ontroostbaar, hij moet Hokey helpen! Een spannende reddingsactie wordt ondernomen. Het wordt een gevaarlijke onderneming want de nieuwe eigenaar wil Hokey niet meer laten gaan.

 

Cast: Joey Lauren Adams (The Break-up, Chasing Amy), Jacob Fisher (The Broken Road, Changing Hearts), Emma Roberts (Aquamarine, Wild Child, Nancy Drew), Bruce Willis (The Sixth Sence, Die Hard, Pulp Fiction), Julia Roberts (Notting Hill, Pretty Woman, Runaway Bride)

Regie: Barry Tubb (Top Gun, American Outlaws))

Genre: Komedie, Familie

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 10 mei 2012