:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES MEI 2012
PERSBERICHT: RELEASES MEI 2012
Bron: Universal - Datum: 2012-04-06 - Geplaatst door: Werner

MISSION: IMPOSSIBLE – GHOST PROTOCOL

BLU-RAY COMBO, SINGLE DVD & QUADRILOGY

 

Omdat IMF-agent Ethan Hunt verdacht wordt van de terroristische bomaanslag op het Kremlin, initieert de Amerikaanse President het zogenaamde Ghost Protocol: elke band met het ultrageheime agentschap en zijn manschappen wordt verbroken en elke betrokkenheid ontkend. Zonder enige middelen of ondersteuning moet Ethan een manier vinden om de naam van het agentschap te zuiveren en een nieuwe aanslag te voorkomen. Tot overmaat van ramp wordt hij gedwongen om zijn missie aan te vatten met enkele IMF-collega's wier persoonlijke motieven niet altijd even duidelijk zijn. Tom Cruise herneemt de hoofdrol als Ethan Hunt en laat zich bijstaan door een schitterende internationale cast, waaronder Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Michael Nyqvist, Vladimir Mashkov, Josh Holloway, Anil Kapoor en Léa Seydoux.

 

Mission: Impossible – Ghost Protocol raast als een hogesnelheidstrein de huiskamer binnen, uitgerust met een hightech snufjesarsenaal, spetterende actiescènes en adembenemende stunts, waaronder een duizelingwekkende beklimming van 's werelds hoogste gebouw, een huzarenstukje dat de eerbiedwaardige filmcriticus Roger Ebert omschreef als "één van de fascinerendste stukjes cinema die ik ooit te zien kreeg." De fenomenaal getalenteerde Tom Cruise herneemt zijn rol als IMF-agent Ethan Hunt, met aan zijn zijde een uitzonderlijke schare acteurs, waaronder Jeremy Renner (The Hurt Locker), Simon Pegg (Star Trek), Paula Patton (Precious) en Michael Nyqvist (The Girl With The Dragon Tattoo). Met een gecombineerde globale boxoffice van meer dan 650 miljoen dollar ontpopt MIGP zich tot de actiethriller van het jaar, een event movie die in geen enkele collectie mag ontbreken.

 

MIGP zal hier beschikbaar zijn als two-disc Blu-ray/DVD combo pack en als single-disc dvd, elk voorzien van selecte extra's. Die zullen de kijker meevoeren naar exotische locaties, in de voetsporen van de wereldwijde productie, om te zien hoe de opwindende actiescènes werden ingeblikt en de geheimen te onthullen achter de coole rekwisieten uit de film.

 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 127 minuten

Beeld: 2.40:1

Dolby Digital 5.1: Engels, Frans, Spaans,

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels, Spaans, Portugees

Releasedatum: 9 mei 2012

 

Extra's DVD:

• Impossible Missions (Onmogelijke Opdrachten)

• The Sandstorm (De Zandstorm)

• Props (Rekwisieten)

• Deleted Scenes met optioneel commentaar van regisseur Brad Bird

 
Technische fiche Blu-ray:

Speelduur: 132 minuten

Beeld: 2.40:1 – 1080p

Geluid: Dolby TrueHD 7.1: Engels; Dolby Digital 5.1: Frans, Spaans, Portugees

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels, Spaans,...

Releasedatum: 9 mei 2012

 

Extra's Blu-ray:

• Speelfilm in hoge definitie

• Mission Accepted (Opdracht Aanvaard)

• Heating Up In Dubai (Warme momenten in Dubai)

• Vancouver Fisticuffs (Handgemeen in Vancouver)

• Impossible Missions (Onmogelijke Opdrachten)

• The Sandstorm (De Zandstorm)

• Props (Rekwisieten)

• Deleted Scenes met optioneel commentaar van regisseur Brad Bird

• Bevat een Alternatieve Openingsscène

 

TOM CRUISE BLU-RAY COLLECTION

 

TOP GUN 1986

In de rol die Tom Cruise tot de wereldster heeft gemaakt die hij nu is, gaat hij de Danger Zone binnen in een kraker van een film, die model stond voor de hedendaagse blockbuster. Cruise speelt Maverick, een uitblinkende piloot die deelneemt aan het prestigieuze Top Gun-programma van de Amerikaanse marine. Maar om de 'beste van de besten te worden' heeft hij de hulp nodig van zijn collega (Anthony Edwards) en nieuwe liefde (Kelly McGillis). Deze supersnelle filmhit met onder andere Val Kilmer zal je naar adem doen snakken!

 
Beeld: 2.35:1 Anamorphic Widescreen
Speelduur: 110 min

Audio: Engels DTS-HD MA 6.1; Engels Dolby TrueHD 5.1; Frans, Spaans Dolby Digital 5.1; Duits, Italiaans Dolby Surround 2.0; Commentaar Dolby Surround 2.0

Ondertitels: Engels, Engels CC, Nederlands, Frans, Spaans, Deens, Duits, Italiaans, Noors, Fins, Zweeds, Hebreeuws,

 
COLLATERAL 2004

Vincent (Tom Cruise) is een koele, berekenende huurmoordenaar en Max (Jamie Foxx) is een onfortuinlijke taxichauffeur met grote dromen en weinig succes. Het toeval wil dat Vincent in de taxi van Max stapt. Max moet Vincent van opdracht naar opdracht rijden – één nacht, vijf stops, vijf moorden en dan pas is Vincent klaar. Na deze noodlottige avond zal geen van beiden nog dezelfde zijn. Vannacht wordt alles anders...

 

Beeld: 2.35:1 Anamorphic Widescreen

Speelduur: 120 min

Audio: Engels DTS-HD MA 5.1; Frans, Duits, Spaans Italiaans Dolby Digital 5.1; Commentaar Dolby Surround 2.0

Ondertitels: Engels, Engels CC, Nederlands, Frans, Spaans, Deens, Duits, Italiaans, Noors, Fins, Zweeds

 
THE FIRM 1993

Tom Cruise speelt de sterren van de hemel in deze meeslepende film gebaseerd op een internationale bestseller. Cruise speelt Mitch McDeere, een briljante en ambitieuze jurist die net van Harvard komt. Mitch brandt van verlangen om zich aan zijn eenvoudige komaf te ontworstelen en gaat werken voor een klein, welvarend kantoor in Memphis, waar Mitch zoveel gaat verdienen dat hij en zijn vrouw (Jeanne Tripplehorn) in weelde kunnen baden. Als agenten van de FBI hem confronteren met bewijzen van corruptie en moord binnen het kantoor, gaat Mitch op zoek naar de waarheid en raakt hij verwikkeld in een dodelijke strijd tussen de FBI, de maffia en een machtige organisatie die nergens voor terugdeinst om haar belangen te beschermen. The Firm, geregisseerd door OSCAR-winnaar Sydney Pollack, is met Oscar-winnaar Gene Hackman en een geweldige cast zeer sterk bezet. The Firm is een film die je gewoon gezien moet hebben.

 

Beeld: 1.78:1 Anamorphic Widescreen

Speelduur: 154 min

Audio: Engels DTS-HD MA 5.1; Frans Dolby Digital 5.1; Duits, Spaans Italiaans, Japans Dolby Surround 2.0; Portugees Mono

Ondertitels: Engels, Engels CC, Nederlands, Frans, Spaans, Deens, Duits, Italiaans, Noors, Fins, Zweeds, Portugees, Japans

 
WAR OF THE WORLDS 2005

In War Of The Worlds, een daverend avontuur dat zowel weet te boeien als te verbazen, werkt superster Tom Cruise opnieuw onder de regie van Academy Award-winnaar Steven Spielberg met als resultaat een van de meest verpletterende filmervaringen aller tijden. Deze sf-thriller naar de klassieker van H.G. Wells vertelt het verhaal van een bijzondere strijd, waarbij de toekomst van de mensheid op het spel staat, gezien door de ogen van één Amerikaans gezin. Op de vlucht voor een buitenaards leger van moordende Driepoten, die alles uitroeien wat hen voor de voeten komt, moet Ray Ferrier (Cruise) zijn gezin zien te beschermen. War of the Worlds is een actierijk avontuur vol spectaculaire special effects.

 

Beeld: 1.85:1 Anamorphic Widescreen

Speelduur: 116 min

Audio: Engels DTS-HD MA 5.1; Frans, Spaans, Duits, Italiaans Dolby Digital 5.1

Ondertitels: Engels, Engels CC, Nederlands, Frans, Spaans, Deens, Duits, Italiaans, Noors, Fins, Zweeds

 
DAYS OF THUNDER 1990

Vol brullende motoren en doortrokken van de kolkende spanning van het professionele autoracen is Days Of Thunder een spectaculaire race-actie film. Tom Cruise speelt autocoureur Cole Trickle, wiens talent en ambitie alleen worden overtroffen door zijn allesverterende wil om te winnen. Cole wordt ontdekt door zakenman Tim Daland (Randy Quaid) en gekoppeld aan de legendarische teambaas en automonteur Harry Hogge (Academy Award-winnaar Robert Duvall) om te gaan racen om de Winston Cup bij de Daytona 500. Na een gruwelijke crash, die bijna het einde van zijn carrière betekent, zoekt Cole noodgedwongen steun bij een mooie dokter (Nicole Kidman) om uiteindelijk de ware moed te vinden die nodig is om te racen, te winnen en te leven.

 

Beeld: 2.40:1 Anamorphic Widescreen

Speelduur: 107 min

Audio: Engels DTS-HD MA 5.1; Frans, Spaans, Duits, Italiaans Dolby Digital 5.1

Ondertitels: Engels, Engels CC, Nederlands, Frans, Spaans, Deens, Duits, Italiaans, Noors, Fins, Zweeds

 

Releasedatum: 9 mei 2012

 

THE CHANGE-UP

 

Als kinderen waren Mitch (Ryan Reynolds) en Dave (Jason Bateman) onafscheidelijke tegenpolen. Boezemvrienden voor het leven. Als volwassenen zijn ze langzaam uit elkaar gegroeid. Nu is Mitch jaloers op Dave, met zijn mooie vrouw en zijn vetbetaalde baan. En Dave hunkert naar het luilekkerleventje van Mitch, zonder verantwoordelijkheden of verplichtingen. Dan belanden ze, door een speling van het lot, plots in elkaars lichaam. Is het gras altijd groener aan de overkant? Kunnen ze hun oude leventje terugvinden voor ze dat van hun vriend compleet om zeep helpen? Van de regisseur van Wedding Crashers en de schrijvers van The Hangover.

 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 73 minuten

Beeld: 2.40:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans

Ondertitels: Nederlands, Engels, Frans

Releasedatum: 16 mei 2012

 

Extra's DVD:

• Hilarische, geknipte vechtscène

• Gag Reel

 
Technische fiche Blu-ray:

Speelduur: 73 minuten

Beeld: 2.40:1 – 1080p

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Engels; DTS 5.1 Surround: Frans, Italiaans, Duits, Spaans,...

Ondertitels: Nederlands, Engels, Frans...

Releasedatum: 16 mei 2012
 

Extra's Blu-ray:

Exclusief voor de Blu-ray

• Pocket-BLU
• Fist Fight Deleted Scene
• Gag Reel
• Time for a change
• Family Matter
• Feature Commentary with Director David Dobkin
 

INTRUDERS
 

Twee kinderen uit verschillende landen krijgen elke nacht een gezichtsloze indringer over de vloer, een angstaanjagende entiteit die hen in zijn macht wil krijgen. De spanning stijgt ten top wanneer ook hun ouders getuige zijn van de verschijningen. Intruders, van de visionaire regisseur Juan Carlos Fresnadillo (28 Weeks Later), is een bloedstollende thriller met Clive Owen (Children Of Men) en Carice Van Houten (Zwartboek), waar werkelijkheid en inbeelding in elkaar overvloeien.

 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 95 minuten

Beeld: 16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans

Ondertitels: Nederlands, Engels, Frans

Releasedatum: 16 mei 2012
 
Extra's:
• Deleted Scenes
• Interviews

• Making Of

 
Technische fiche Blu-ray:

Speelduur: 100 minuten

Beeld: 2.35:1 – 1080p

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Engels; DTS Surround 5.1 Frans, Italiaans, Duits, Spaans,

Ondertitels: Nederlands, Engels, Frans...

Releasedatum: 16 mei 2012

 
Extra's Blu-ray:
• Deleted Scenes
• Interviews
• Making Of
 

FUNNY FACE

 

In deze voor een Academy Award genomineerde klassieker zijn Audrey Hepburn en Fred Astaire zij aan zij te zien in deze stijlvolle musical over de wereld van haute couture en fotografie in een stad vol modellen en liefde, Parijs. Ze maken de tijdloze musical nog mooier met hun zing- en danstalent. De hoofdredactrice van een modetijdschrift en haar fotograaf Dick Avery (Astaire) gaan in een boekenwinkel op zoek naar een model voor hun volgende fotosessie. Daar ontdekt Dick het unieke gezicht van boekenverkoopster en amateur-filosofe Jo Stockton (Hepburn). Jo gaat mee naar Parijs en ontpopt zich al snel tot een succesvol supermodel. En bovendien wordt ze verliefd op de fotograaf die als eerste haar vrolijke, grappige gezicht zag. Nooit was de Eiffeltoren zo mooi en klonken de liedjes van Gershwin zo zoet!

 
Technische fiche Blu-ray:

Speelduur: 103 minuten

Beeld: Full frame – 1080p

Geluid: Dolby TrueHD 5.1: Engels; Dolby Digital Mono: Frans, Spaans, Duits, Italiaans

Ondertitels: Nederlands, Engels, Frans...

Releasedatum: 16 mei 2012

 

TO CATCH A THIEF
 

De Franse Rivièra, twee schitterende sterren (Grace Kelly, Cary Grant) en de 'Master of Suspense' Alfred Hitchcock achter de camera: de som van deze elementen is een romantische, spannende thriller die voor het eerst uitkomt op Blu-ray. Grant speelt John Robie, een voormalige juwelendief die ook wel "The Cat" werd genoemd. Hij trekt de aandacht van Frances Stevens (Kelly), een verwende erfgename die vakantie viert. Als er een reeks juwelendiefstallen wordt gepleegd in de chique hotels aan de Franse kust, wijst alles erop dat "The Cat" weer op jacht is. Is Robie wel echt op het rechte pad? Of gebruikt hij Frances om toegang te krijgen tot de spectaculaire juwelenverzameling van haar moeder (Jessie Royce Landis)? De romantische vonken springen over en de spanning stijgt in deze schitterende Hitchcock-klassieker die een Oscar heeft gekregen voor Beste Cinematografie.*

 
Technische fiche Blu-ray:

Speelduur: 106 minuten

Beeld: 1.78:1 – 1080p

Geluid: Dolby TrueHD Stereo: Engels; Dolby Digital Mono: Frans, Spaans, Duits, Italiaans

Ondertitels: Nederlands, Engels, Frans...

Releasedatum: 16 mei 2012
 

FAILURE TO LAUNCH

 

Matthew McConaughey is de 35-jarige Tripp, die nog steeds bij zijn ouders woont, maar kun je hem dat kwalijk nemen? Hij woont er gratis, hij heeft een mooie kamer en zijn moeder (Kathy Bates) doet de was voor hem. Om hem toch het huis uit te krijgen, hebben zijn ouders een knappe vrouw ingehuurd, Paula (Sarah Jessica Parker), om hem net dat extra zetje te geven. Ze hadden alleen niet verwacht dat Tripp zou tegenwerken! Zooey Deschanel (500 Days Of Summer) en Bradley Cooper (The Hangover), hebben een gastrol in deze romantische komedie. Ook nu blijkt: Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens.

 
Technische fiche Blu-ray:

Speelduur: 96 minuten

Beeld: 2.35:1 – 1080p

Geluid: DTS HD-MA 5.1: Engels; Dolby Digital 5.1: Frans, Spaans, Duits, Italiaans...

Ondertitels: Nederlands, Engels, Frans...

Releasedatum: 16 mei 2012

 

DORA'S BETOVERDE BOS
 

Verken het Betoverde Bos met Dora, Boots en koning Unicornio in deze drie avonturen, met tot slot een betoverende dubbele afevering!

 

Het Verhaal Van De Eenhoornkoning

Unicornio is gekozen als koning van het Betoverde Bos, maar Dora, Boots en jij moeten hem ervan overtuigen dat hij aardig, slim, dapper en sterk genoeg is om te regeren!

 
Het Geheim Van Atlantis

Dora, Boots en King Unicornio verlaten het bos om samen met Diego een eind te maken aan een eeuwenoude strijd tussen eenhoorns en draken, zodat het verloren continent Atlantis weer boven water komt!

 
Dora Redt Koning Unicornio

Dora en Boots gaan terug naar het Betoverde Bos om het van Uil te redden, die zichzelf tot koning heeft uitgeroepen en vogelverschrikkers, kabouters en elfjes uit het bos heeft verbannen! Het Betoverde Bos is voor iedereen! Dora, Boots en hun vriendjes uit het bos hebben jouw hulp nodig om Unicornio weer op de troon te krijgen als rechtvaardige heerser!

 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 91 minuten – 3 afleveringen

Beeld: 16:9

Geluid: Stereo: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Spaans,

Releasedatum: 16 mei 2012
 
Extra's DVD:
• Bonusaflevering Go Diego Go! Diego De Held
 

FANBOY & CHUM CHUM: VOLUME 1

 

Trek snel je cape en je strakke onderbroek aan en bereid je voor op nieuwe absurde avonturen met Fanboy en Chum Chum!

 
Tovertijd

Fanboy en Chum Chum willen tovenaartje spelen met Kyle, de nieuwe jongen op school. Maar Kyle is een echte tovenaar die weggestuurd is van de Melkwit Academie voor Tovenaars.

 
De Concierge Slaat Terug

Als de kauwgum van Fanboy en Chum Chum tot leven komt, moeten ze hun vriend beschermen tegen de kwaadaardige conciërge Poopatine die alle kauwgum in het schooldistrict van Galaxy Hills wil vernietigen!

 
Dollar Dag

Als Chum Chum Fanboy's enige dollar in een videospelletje gooit, moeten de twee vrienden een andere dollar zien te vinden om hun Frosty Freezy Freeze te kunnen kopen.

 
Ruildag

Fanboy ruilt op een onbewaakt moment Chum Chum voor Yo's geweldige Mechatech speelgoed. En het is nog niet makkelijk om zijn beste vriendje terug te krijgen!

 
Chimp Stomp Stumpers

Als Fanboy en Chum Chum de laatste drie kaartjes voor Chimp Stomp: de Film kopen, moet pestkop Boog alles doen wat ze zeggen om met ze mee te mogen naar de film.

 
Fanboy In De Plastic Ballon

Fanboy en Chum Chum kopen Boog's oude plastic ballon, maar Boog krijgt daar al snel spijt van als blijkt dat ze nu immuun zijn voor zijn pesterijen.

 
Fan Tegen Wild

Fanboy, Chum Chum en Kyle gaan kamperen op de Grote Frosty-Berg, beter bekend als het dak van de Frosty Mart.

 
Vriestik

Fanboy, Chum Chum en hun vriendjes nodigen Man-Arctica uit voor een vriendschappelijk potje vriestik, maar hij gaat wel erg ver met de koude oorlog...

 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 95 minuten – 6 afleveringen

Beeld: 16:9

Geluid: Stereo: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans; Mono: Spaans,

Releasedatum: 16 mei 2012

 

Extra's DVD:

• Bonusaflevering Spongebob "Krab Borg"

 

iCARLY: iPARTY WITH VICTORIOUS

 

Carly Shay's nieuwe vriendje Steven lijkt de perfecte jongen, maar... hij gaat vreemd met Tori Vega van Hollywood Arts! Beide meiden weten van niets, maar wanneer Carly iets begint te vermoeden, gaan zij en de iCarly-crew (vermomd en wel) op een roadtrip naar Hollywood! Hun plan? Binnenvallen op het feest van Kenan Thompson, waar Steven ook zal zijn, en die vuile bedrieger op heterdaad betrappen! Op het feest vindt Carly het bewijs dat ze zoekt, sluit ze vriendschap met Tori, en smeden de dames samen een plan om hun achterbakse vriendje LIVE in iCarly te ontmaskeren!

 

• iParty met Victorious

• Vurige verjaardag

• Het jawoord

• Ik verkoop T-shirts

 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 4 afleveringen – 135 minuten

Beeld: 16:9

Geluid: Dolby Digital: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans

Ondertitels: geen

Releasedatum: 16 mei 2012

 
Extra's

• Bonusaflevering van Victorious – "Toneelgevechten"

 

CHINATOWN
 

In Chinatown schittert drievoudig Oscarwinnaar Jack Nicholson in de rol van privédetective Jake Gittes. Op een dag wordt hij door een mysterieuze vrouw ingehuurd om onderzoek te doen naar ene Hollis Mulwray, waarbij zijn pad kruist met dat van Mulwrays echtgenote (Oscarwinnares Faye Dunaway), een oogverblindende vrouw uit de jetset die zelf ook het een en ander te verbergen heeft... Regisseur Roman Polanski is erin geslaagd om van Chinatown een filmnoirmysterie te maken waarbij je de sfeer van de jaren '30 als het ware kunt opsnuiven. De film is uitgegroeid tot een heuse hedendaagse klassieker. Oscar Towne legt in zijn script op onvergetelijke en schitterende wijze een verloren tijdperk vast van bedrog, corruptie en verraad en sleepte hiermee dan ook de Oscar voor beste scenario in de wacht.

 
Technische fiche Blu-ray:

Speelduur: 130 minuten

Beeld: 2.35:1 – 1080p

Geluid: Dolby TrueHD 5.1: Engels; Mono: Frans, Spaans, Duits, Italiaans

Ondertitels: Nederlands, Engels, Frans...

Releasedatum: 16 mei 2012

 

THE TEN COMMANDMENTS
 

De Hollywoodklassieker The Ten Commandments vertelt het onvergetelijke verhaal van Mozes (Charlon Heston). Mozes leidt de slaven weg van de tirannie van de Egyptische farao naar de woestijn, waar hij van God de Tien Geboden krijgt. Deze indrukwekkende film, geproduceerd door Cecil B. DeMille, is bekroond met een Oscar voor beste regisseur* alsmede voor de special effects. The Ten Commandments is een historisch meesterwerk en is gerestaureerd voor een ongekende beeld- en geluidskwaliteit.

 
Technische fiche Blu-ray:

Speelduur: 230 minuten

Beeld: 1.78:1 – 1080p

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Engels; Dolby Digital Mono: Frans, Spaans, Duits, Italiaans...

Ondertitels: Nederlands, Engels, Duits, Frans...
Releasedatum: 16 mei 2012
 

HARD BOILED SWEETS

 

Ex-gedetineerde Johnny (Scot Williams, The Crew) wordt gedwongen om mee te doen met een kraak waarmee hij niets te maken wil hebben. Gangsterbaas 'Shrewd' Eddie (Paul Freeman, Raiders Of The Lost Ark, Hot Fuzz) heeft in zijn huis een miljoen aan gestolen cash rondslingeren, smekend om gejat te worden. Wat Johnny echter niet weet, is dat nog zeven andere gevaarlijke criminelen op dezelfde buit azen...

Technische fiche DVD
Speelduur: 81 minuten

Beeld: 2.35:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels

Ondertitels: Nederlands, Engels, Frans

Releasedatum: 30 mei 2012

 
Extra's:

• A Girl And A Gun – de originele kortfilm die als inspiratie diende voor 'Hard Boiled Sweets'

• A Girl And A Sweet – korte documentaire met Ian Hart en Paul Freeman

• Pick 'N' Mix (35 mins) – Making of van 'Hard Boiled Sweets'

• 5 deleted scenes

 
Technische fiche Blu-ray:

Speelduur: 85 minuten

Beeld: 2.35:1 – 1080p

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Engels

Ondertitels: Nederlands, Engels, Frans...

Releasedatum: 30 mei 2012
 
Extra's Blu-ray:

• A Girl And A Gun – de originele kortfilm die als inspiratie diende voor 'Hard Boiled Sweets'

• A Girl And A Sweet – korte documentaire met Ian Hart en Paul Freeman

• Pick 'N' Mix (35 mins) – Making of van 'Hard Boiled Sweets'
• 5 deleted scenes
 

LAW AND ORDER: CRIMINAL INTENT – SEIZOEN 8

Law And Order: Criminal Intent is, naast de originele tv-serie en Law And Order: Special Victims Unit, de derde tak aan de populaire misdaadfranchise van de legendarische producer Dick Wolf. In Criminal Intent moeten de speurders van de Afdeling Zware Criminaliteit in New York City de meest ingewikkelde en schokkende misdaden proberen op te lossen. Onder toezicht van kapitein Danny Ross (Eric Bogosian) verrichten twee teams – die elkaar om de aflevering afwisselen – speurwerk naar de meest geslepen criminelen van NYC. Het eerste duo bestaat uit Robert Goren (Vincent D'Onofrio) en Alexandra Eames (Kathryn Erbe), van oudsher het kloppende hart van de serie. De tweede tandem wordt gevormd door Megan Wheeler (Julianne Nicholson, die meedoet sinds Seizoen 6) en Det. Zach Nichols (de wereldberoemde filmacteur Jeff Goldblum, die Chris Noth vervangt en hiermee een triomfantelijke terugkeer naar zijn tv-roots maakt). In de zestien afleveringen van het achtste seizoen leveren deze rechercheurs, elk op hun eigen manier, een slopende mentale strijd tegen het brein achter de misdaad. In de haute cuisine en de haute finance, in de wandelgangen van de gemeentepolitiek, tussen het Olympische Selectiecomité, in het artistieke milieu en de modellenwereld... de misdaad tiert altijd en overal.

 
Afleveringen:
1. Playing Dead
2. Rock Star
3. Identity Crisis
4. In Treatment
5. Faithfully

6. Astoria Helen

7. Folie À Deux
8. The Glory That Was...
9. Family Values
10. Salome In Manhattan
11. Lady's Man
12. Passion
13. All In
14. Major Case
15. Alpha Dog
16. Revolution
 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 16 afleveringen – ca. 11 uur

Beeld: 16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1: Frans; Dolby Surround 2.0: Engels

Ondertitels: Nederlands, Frans

Releasedatum: 30 mei 2012

 


UIT HET ARCHIEF