:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: HUGO
PERSBERICHT: HUGO
Bron: Universal - Datum: 2012-04-16 - Geplaatst door: Werner
HUGO

Welkom in een magische wereld vol spectaculaire avonturen! Wanneer de gewiekste en vindingrijke Hugo een geheim ontdekt dat hem werd nagelaten door zijn vader, probeert hij het mysterie te ontrafelen en begint hij aan een zoektocht die iedereen rondom hem zal transformeren. Zijn reis zal hem naar een veilige en geborgen plaats leiden die hij eindelijk zijn thuis kan noemen. De Oscar-winnende cineast Martin Scorsese (Beste Regisseur, The Departed, 2006) nodigt je uit om een adembenemende en onvergetelijke droomreis te ervaren.

Hugo zal verkrijgbaar zijn in drie versies: een 3-disc combo met Blu-ray 3D/Blu-ray/DVD, een 2-disc combo met Blu-ray/DVD en een gewone single-disc DVD-editie. De combo’s bevatten bijna een uur aan bonusmateriaal, waaronder een verhelderende making-of featurette, een terugblik op het buitengewone genie van cineast Georges Méliès, een blik op de mechanische man die centraal staat in Hugo, alsook interviews met cast en crew en nog heel wat meer.

Hugo Blu-ray/DVD Combo Pack
De Blu-ray van Hugo pakt uit met hogedefinitiebeeld in 1080p en o.m. de volgende klanksporen: Engels 7.1 DTS-HD Master Audio, Duits 5.1 Dolby Digital en Engelse Beschrijvende Audio. Ondertitels: Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits e.a. Het widescreenbeeld van de dvd in de two-disc combo pack is speciaal aangepast voor breedbeeld-tv’s met als klankspoor: Engels 5.1 Dolby Digital. Ondertitels: Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits…

Deze inhoud vindt u op de discs terug:

Blu-ray
• Speelfilm in hoge definitie
• Shoot the Moon (The Making of van Hugo)
• The Cinemagician, Georges Méliès
• The Mechanical Man at the Heart of Hugo
• Big Effects, Small Scale
• Sacha Baron Cohen: Role of a Lifetime

DVD
• Speelfilm in standaard definitie

Hugo Blu-ray 3D/Blu-ray/DVD Combo Pack
De Hugo Blu-ray 3D/Blu-ray/DVD combo bevat het bovenstaande alsook een Blu-ray 3D in 3D en 1080p hoge definitie.

HUGO Single-Disc DVD
Het widescreenbeeld van de dvd is speciaal aangepast voor breedbeeld-tv’s met als klankspoor: Engels 5.1 Dolby Digital. Ondertitels: Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits… De disc bevat de speelfilm in standaard definitie en als extra Shoot The Moon (The Making Of Hugo).