:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2012
PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2012
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2012-05-31 - Geplaatst door: Werner
THE WOMAN IN BLACK

De legendarische Hammer Filmstudio (Frankenstein, Dracula) is terug met deze bloedstollende haunted house film. In zijn eerste rol na het Harry Potter avontuur speelt Daniel Radcliffe Arthur Kipps, een jonge advocaat die naar het dorpje Crythin Gifford gestuurd wordt om een erfenis te regelen. Aan de rand van het dorp aan de drassige Britse oostkust moet hij de papieren van de overleden Alice Drablow doorspitten. Terwijl hij in volledige afzondering werkt, ontdekt hij het tragische geheim van de vrouw. Een geheim dat nog altijd de rillingen over de ruggen van de dorpelingen laat lopen. Wat de rondwarende vrouw in het zwart er mee te maken heeft wil niemand hem vertellen, maar haar verschijning brengt iedereen, ook Arthur, tot absolute doodsangst... The Woman In Black is gebaseerd op de spannende gelijknamige roman van Susan Hill.

DVD + Slipcase & Blu-ray + DVD Combopack + Slipcase
Cast: Daniel Radcliffe (Harry Potter, December Boys)
Regie: James Watkins (Eden Lake, The Descent: Part 2)
Genre: Thriller, horror
Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Speelduur: 96 Minuten
Kijkwijzer: 16 jaar, angst, grof taalgebruik
Releasedatum: 26 juni 2012

Extra's:
• Inside The Perfect Thriller: Making Woman in Black
• No Fear: Daniel Radcliffe as Arthur Kipps


LIKE DANDELION DUST aka LAAT MIJ NIET LOS

Like Dandelion Dust is het verhaal van het ene gezin dat vastbesloten is hun zoon te behouden, en van het andere gezin dat van plan is een nieuw leven te beginnen, een leven waar ze altijd van gedroomd hebben. Joey’s toekomst ligt in hun handen en iemand moet een moedige beslissing nemen. Met Oscar-winnares Mira Sorvino als Wendy en Barry Pepper als Rip. De film won vele prijzen waaronder de prijs voor beste film in Las Vegas en Heartland. Naar de bestseller van Karen Kingsbury.

DVD + Slipcase & Blu-ray
Cast: Mira Sorvino (Angels Crest), Barry Pepper (True Grit, Saving Private Ryan)
Regie: Jon Gunn (My Date With Drew)
Genre: Drama
Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Speelduur: 100 Minuten
Kijkwijzer: 12 jaar, geweld, angst
Releasedatum: 26 juni 2012


MOBY DICK

De klassieke roman van Herman Melville opnieuw verfilmd met een sterrencast en superieure special effects! Oscarwinnaar William Hurt speelt Kapitein Ahab, de walvisvaarder die geobsedeerd is door de gigantische witte potvis Moby Dick. In een eerder gevecht met deze agressieve walvis verloor Ahab zijn been. Gedreven door haat en wraakzucht besluit Ahab om Moby Dick op te jagen en te doden. Zijn bemanning steunt hem door dik en dun. De enige die inziet dat Ahabs obsessie hen allen het leven kan kosten is Starbuck. Terwijl de walvisvaarders Moby Dick achtervolgen over de wereldzeeën, probeert Starbuck de kapitein ervan te overtuigen dat zijn wraakzuchtige plan zinloos is. Wanneer de harpoeniers een van Moby Dicks metgezellen doden, ervaart de bemanning de ontzaglijke woede en kracht van hun tegenstander...

2-disc DVD clamshell & 1-disc Blu-ray clamshell
Cast: Ethan Hawke (Before Sunset, Training Day), William Hurt (Into The Wild, Robin Hood)
Regie: Mike Barker (Shattered)
Genre: Miniserie, avontuur, drama
Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Speelduur: 190 minuten
Kijkwijzer: 12 jaar, geweld, angst
Releasedatum: 12 juni 2012


SHERLOCK SEIZOEN 2

De prijswinnende topreeks is terug met Sherlock en John Watson, die de ultieme test aangaan in drie van hun meest spraakmakende zaken: De Vrouw, De Hond en de Waterval. Sherlock raakt verwikkeld in de complexe plannen van de even gevaarlijke als verleidelijke Irene Adler en zal al zijn bijzondere gaven nodig hebben om te overleven. Een uitnodiging vanuit het hart van de wildernis van Dartmoor brengt onze doodsbange helden oog in oog met het bovennatuurlijke. Tegelijkertijd is James Moriarty, afwachtend in het duister, nog steeds vastberaden om Sherlock ten val te brengen – tegen iedere prijs. Met heerlijke vertolkingen, geestige verhalen en enkele van de meest intrigerende karakters ooit bedacht, is het geen wonder dat Sherlock nog steeds bewijst een wereldwijd succes te zijn.

DVD 2 amaray + Slipcase & Blu-Ray 1 amaray + Slipcase
Cast: Benedict Cumberbatch (Tinker Tailor Soldier Spy, War Horse), Martin Freeman (The Hitchhiker’s Guide To The Galaxy)
Regie: Paul McGuigan (Lucky Number Slevin)
Genre: TV-serie, misdaad
Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Speelduur: 267 Minuten
Kijkwijzer: 12 jaar, geweld, angst, grof taalgebruik
Releasedatum: 12 juni 2012UIT HET ARCHIEF