:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> E1 Entertainment Benelux >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2012
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2012
Bron: E1 Entertainment Benelux - Datum: 2012-10-04 - Geplaatst door: Werner
SAFE 
 

Een lekkere over-the-top actiefilm met gangsters, killers en Jason Statham. Van de regisseur van Remember The Titans. Verkrijgbaar op dvd en blu-ray

 

Jason Statham speelt in deze spannende actiethriller voormalig politieagent Luke Wright. Wanneer een jong Chinees meisje hulp nodig heeft, reikt Wright de helpende hand. Zij wordt gezocht door de maffia, omdat ze in bezit blijkt te zijn van een code die toegang verschaft tot een belangrijke kluis. Wat volgt is een bloedstollende achtervolging, waarbij Wright alle risico's neemt om het meisje uit handen te houden van de criminelen.

 
Regie: Boaz Yakin
Cast: Jason Statham, Anson Mount, Chris Sarandon

Speelduur: 95 minuten

Kijkwijzer: 16, geweld, grof taalgebruik

Releasedatum: 24 oktober 2012

 

HELLRAISER: REVELATIONS
 

Het negende deel uit de succesvolle Hellraiser serie. Van de producer van Piranha 3DD. Verkrijgbaar op blu-ray en dvd

 

Pinhead is terug in zijn kamer van zielloze lekkernijen. Hij dacht dat hij twee bereidwillige deelnemers had gevonden in Nico en Steven. Maar Nico wil er uit stappen en besluit dat een familielid van Steven als een goede ruilhandel kan fungeren.

 

Regie: Víctor García

Cast: Nick Eversman, Steven Brand, Jay Gillespie

Speelduur: 75 minuten

Kijkwijzer: 16, geweld, angst

Releasedatum: 10 oktober 2012

 

EDEN
 

Aangrijpende film geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Chong Kim. Eden is een prijswinnende film op diverse festivals. Verkrijgbaar op blu-ray en dvd

 

In 1994 gaat de Koreaans-Amerikaanse tiener Hyun Jae naar een bar in New Mexico waar een knappe jongeman, die zich voordoet als brandweerman, haar een lift naar huis aanbiedt. Hierna wordt ze ontvoerd en naar Las Vegas gesmokkeld waar ze wordt opgesloten en voor twee jaar als seksslavin wordt ingezet. Tijdens haar gevangenschap weet Hyun Jae (door haar ontvoerders ook wel Eden genoemd) te overleven door gestaag macht en invloed af te dwingen binnen de organisatie van haar ontvoerders. Geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Chong Kim.

 
Regie: Megan Griffiths

Cast: Beau Bridges, Scott Mechlowicz, Jamie Chung

Speelduur: 98 minuten

Kijkwijzer: 16, geweld, grof taalgebruik

Release: 31 oktober 2012