:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: LUCK SEIZOEN 1 EN TREME SEIZOEN 2
PERSBERICHT: LUCK SEIZOEN 1 EN TREME SEIZOEN 2
Bron: Warner - Datum: 2012-11-03 - Geplaatst door: Werner
LUCK SEIZOEN 1
 

Luck werd onverwacht stopgezet na één seizoen onder druk van dierenrechtenorganisaties omdat drie paarden de dood vonden bij de opnames. Dit maakte de serie in één klap tot een culthit. Doodjammer dat we hier niet meer van te zien zullen krijgen, want het eerste seizoen is ronduit verbluffende televisie die probleemloos het niveau van andere HBO series als Boardwalk Empire en Game Of Thrones haalt.

 

Regisseur Michael Mann (Miami Vice, Heat,...) en producent David Milch (Deadwood) werpen een provocerende blik achter de schermen van het paardenrennen. Zoals gewoonlijk gaat HBO voor de volledigheid en krijgen we zowel de eigenaars, de gokkers, de jockeys, de trainers als de bookmakers voor de lens. Het centrale personage is zestiger Chester Bernstein (Oscarwinnaar Dustin Hoffman), een gewiekste autodidact die er net een gevangenisstraf van meer dan drie jaar heeft opzitten. Hij is vastbesloten om zijn rol als spilfiguur in het gokcircuit terug op te nemen, al wil hij dit keer geen steken laten vallen. Zijn terugkeer veroorzaakt heel wat opschudding op en naast de racetrack...

 
Extra's Luck S1:

• Uitnodiging op de set: een blik achter de schermen en op de "making of" met de cast- en crewleden.

• Een dag op de racebaan: De castleden bespreken de serie en de paardensport tijdens een dagje op de Santa Anita renbaan.

• Het leven op de renbaan: Een blik op het reilen en zeilen op een racebaan aan de hand van interviews met de castleden.

• Audio commentaren: met Michael Mann, David Milch en Dustin Hoffman

 
TREME SEIZOEN 2
 

Treme houdt het niveau hoog, ook tijdens het tweede seizoen waar we de draad oppikken één jaar na de verwoestende doortocht van Katrina. De inwoners hebben het nog altijd moeilijk om hun leven opnieuw op te bouwen en om vast te houden aan hun unieke culturele identiteit. Sommigen zijn naar New York getrokken, anderen waren gedwongen hun huis te verkopen aan ontwikkelaars. Misdaad en drugs zijn schering en inslag en het geld dat bedoeld was voor de heropbouw gaat naar corruptie en omkoperij. Dus waarom nog blijven? Omdat het New Orleans is. En New Orleans moet blijven doorgaan.

 
Extra's Treme S2:

• De muziek van Treme

• Audio commentaren

• Muziek commentaren

 
Recent nieuws van dezelfde bron