:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2013
PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2013
Bron: Paradiso - Datum: 2012-11-09 - Geplaatst door: Werner

A LITTLE BIT OF HEAVEN

 
Synopsis:

A Little Bit Of Heaven is een romantische komedie waarin Marley Corbett (Kate Hudson) het perfecte leventje leidt: leuke vrienden, succesvolle job en een fantastisch seksleven. Wanneer ze echter op consultatie gaat bij de dokter, komt haar hele wereld om zijn kop te staan, maar gelukkig is er nog de knappe dokter Julian Goldstein (Gael Garcia Bernal)...

 

Cast: Kate Hudson (Something Borrowed, Bride Wars), Gael García Bernal (También La Lluvia, Letters To Juliet), Kathy Bates (Midnight in Paris, Valentine's Day), Lucy Punch (Dinner for Schmucks, Bad Teacher)

Regie: Nicole Kassell (The Killing, The Woodsman)
Genre: Comedy, Drama, Romance
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/DTS 5.1
Ondertitels: Nederlands
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 24 januari 2012
 

SILENT HOUSE

 
Synopsis:

Silent House vertelt het verhaal van Sarah (Elizabeth Olsen), die samen met haar vader en oom naar hun afgelegen zomerhuisje afreizen om het op te knappen.Al snel ontdekt Sarah dat er merkwaardige dingen gebeuren. Ze hoort vreemde geluiden en haar vermoeden wordt bevestigd wanneer plotseling haar vader verdwijnt. Ze slaat op de vlucht om hulp te zoeken maar ontdekt echter dat het huis gruwelijke geheimen verbergt.

Cast: Elizabeth Olsen (Martha Marcy May Marlene, Red Lights), Adam Trese (40 Days And 40 Nights , 30 Rock), Eric Sheffer Stevens (Greta, Julie & Julia), Julia Taylor Ross (Rookie Blue, Pan Am)

Regie: Chris Kentis & Laura Lau (Open Water, Grind)
Genre: Drama, Horror, Thriller
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/DTS 5.1
Ondertitels: Nederlands
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 24 januari 2012
 

THE MAGIC OF BELLE ISLE

 

Synopsis:

In The Magic Of Belle Isle speelt Morgan Freeman de rol van een bekende auteur met een alcoholverslaving, die zijn passie voor het schrijven en wil om te leven is kwijtgeraakt. Zijn neef Henry (Kenan Thompson) overtuigt hem ervan de zomer door te brengen in het prachtige stadje 'Belle Isle'. Hier leert hij zijn buurvrouw, een aantrekkelijke alleenstaande moeder (Virginia Madsen), en haar 3 dochters kennen. Kunnen zij hem helpen zijn inspiratie terug te vinden?

 

Cast: Morgan Freeman (The Dark Knight Rises, RED), Virginia Madsen (Red Riding Hood, The Number 23), Madeline Carroll (Flipped, Mr. Popper's Pinguins), Kenan Thompson (The Smurfs, Stan Helsing)

Regie: Rob Reiner (Flipped, The Bucket List)
Genre: Comedy, Drama
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/DTS 5.1
Ondertitels: Nederlands
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 24 januari 2012
 

HOW I SPENT MY SUMMER VACATION

 
Synopsis:

Driver (Mel Gibson) heeft een slechte dag achter de rug. Zijn plan om met een paar gestolen miljoenen lekker op vakantie te gaan, loopt uit de hand wanneer hij tijdens een achtervolging aan de verkeerde kant van de grens (Mexico) terechtkomt. Daar wordt hij door de autoriteiten in een gevangenis gegooid vol zware criminelen. Driver is radeloos, maar dan komt er plotseling hulp uit een onverwachte hoek.

 

Cast: Mel Gibson (Edge Of Darkness, Signs), Kevin Hernandez (My Name Is Earl, The Sitter), Daniel Giménez Cacho (Y Tu Mamá También, Bad Education), Dolores Heredia (Vantage Points, Little Saints)

Regie: Adrian Grunberg (Wall Street: Money Never Sleeps, Apocalypto)

Genre: Action, Drama, Crime

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/DTS 5.1 (DVD), Engels DTS-MA 5.1 (Blu-ray)

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 24 januari 2012

 

INBRED

Synopsis:

Vier jeugddelinquenten uit de grote stad moeten als onderdeel van hun taakstraf een weekend op het platteland doorbrengen. Samen met hun begeleiders belanden ze in Mortlake, een bizar, afgelegen dorpje in Yorkshire, waar de bewoners prat gaan op hun excentrieke "eigenheid". Een bezoekje aan "The Dirty Hole", de plaatselijke pub die als delicatesse uitgebakken – en verdacht harige – zwoerdjes serveert, laat er geen twijfel over bestaan... er zijn beslist betere vakantiebestemmingen! Dan escaleert een akkefietje met enkele lokale inteeltjongeren plots in een waanzinnig geschifte nachtmerrie. De vraag is niet alleen wié de slachting zal overleven, maar wát er van de slachtoffers zal overblijven...  Inbred ontpopt zich tot een hilarisch gruwelijk gorefest met spetterende special effects, die op diverse festivals bekroond werden. Een must voor fijnproevers van eigen kweek en lekker gebakken spekzwoerdjes

Cast: Jo Hartley (The Young Victoria, When The Lights Went Out), James Doherty (In The Loop), Seamus O'Neill (War Horse, Sightseers), James Burrows (Robin Hood, Eden Lake)

Regie: Alex Chandon (Cradle Of Fear)

Genre: Horror

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/DTS 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 24 januari 2012
 

KNOCK OUT
 
Synopsis:

Dan Barnes heeft zijn tumultueuze bestaan als bokser vaarwel gezegd en gaat aan de slag als conciërge in een middelbare school. Daar knoopt hij een speciale vriendschap aan met Matthew Miller, een nieuweling die het doelwit is van pesterijen. De pestkoppen worden aangevoerd door de arrogante Hector Torres, regerend bokskampioen van de school. Barnes, die het niet langer kan aanzien, besluit zijn pupil te trainen voor het nakende kampioenschap. Gaandeweg brengt hij hem een belangrijke levensles bij: wie je bent, en wat je kunt, bepaal je uiteindelijk allemaal zelf! Knockout combineert elementen van Rocky en The Karate Kid tot een feelgood actiefilm met spetterende boksscènes. De hoofdrollen zijn voor worstellegende "Stone Cold" Steve Austin als Barnes en Daniel Magder (bekend van de Disney-serie "Life with Derek") als Matthew.

Cast: Steve Austin (The Expendables, Tactical Force), Daniel Magder (X-Men, Angel Eyes), Janet Kidder (The Killing, Bride Of Chucky), Emma Grabinsky (Supernatural)

Regie: Anne Wheeler (The Guard, Endgame)
Genre: Action, Family
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/DTS 5.1
Ondertitels: Nederlands
Beeld: Widescreen 16:9
Releasedatum: 24 januari 2012
 

THE STRANGER

Synopsis:

Hij kent zijn eigen naam niet, koestert geen herinneringen en heeft absoluut niets meer te verliezen. Maar wanneer zowel de FBI als de Russische maffia hem op de hielen zitten, besluit The Stranger terug te slaan, geheugenverlies of niet. Geen bedreiging maakt hem bang, geen marteling krijgt hem klein. Want elk pak rammel, elke kogel en elk verraad onthult een nieuw puzzelstukje van de gruwel die hem zijn carrière, zijn familie en zijn identiteit ontnam. En nu de puzzel bijna volledig is, zal deze vreemdeling zijn verleden terugvinden, ten koste van heel wat toekomsten. Een explosieve actiethriller over bijkomende schade, ijskoude wraak en een bedrogen moord-machine die enkel bekend staat als... The Stranger. Naast worstellegende "Stone Cold" Steve Austin, herkent u in de bijrollen ook Erica Cerra (Eureka) en Adam Beach (Flags Of Our Fathers)

Cast: Steve Austin (The Expendables, Knockout), Erica Cerra (Percy Jackson & the Olympians), Adam Beach (A Warrior's Heart, Cowboys & Aliens), Ron Lea (The Recruit, Saw IV)

Regie: Robert Lieberman (The Tortured, Nikita TV series)

Genre: Actie, Thriller

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/DTS 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 24 januari 2012