:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: GAME OF THRONES SEIZOEN 2
PERSBERICHT: GAME OF THRONES SEIZOEN 2
Bron: Warner - Datum: 2012-11-22 - Geplaatst door: Werner
GAME OF THRONES SEIZOEN 2

Het tweede seizoen van Game Of Thrones is vanaf 6 maart verkrijgbaar op 5-disc DVD set en in een exclusief verpakte 5-disc Blu-ray boxset met tonnen bonusmateriaal! Slijp de zwaarden, zadel de draken en houd vrouw en kinderen binnen, want het langverwachte tweede seizoen van de topreeks Game Of Thrones ligt vanaf 6 maart 2013 in de winkel op Blu-ray en op DVD.

Het eerste seizoen van Game Of Thrones, gebaseerd op George R.R. Martin’s boekenreeks A Song Of Ice And Fire werd de best verkochte home entertainment titel in 2012. Het werd bovendien de snelst verkopende TV serie op Blu-ray aller tijden! Het complete tweede seizoen van Game Of Thrones verschijnt als standaard DVD (5-disc set), maar ook als 5-disc Blu-ray set in een exclusieve verpakking. Deze boxset bevat een overdosis bonusmateriaal en interactieve extra's die fans van de serie en Game Of Thrones newbies zullen doen watertanden! Het tweede seizoen werd genomineerd voor maar liefst 11 Emmy awards in 2012 (waaronder "Outstanding Drama Series") en won er 6.

In het tweede seizoen, neemt de wrede Joffrey Baratheon plaats op de begeerde troon, bijgestaan door zijn moeder Cersei en door zijn oom Tyrion, die "Hand of the King" is geworden. De troon die de Lannister's veroverden wordt echter op verschillende fronten bedreigd. Robb Stark wil autonomie voor het Noorden en houdt Cersei's broer gegijzeld. Daenerys Targaryen wil met behulp van haar 3 pasgeboren draken haar macht in het Oosten verstevigen. Stannis Baratheon weigert Joffrey te erkennen en plant een paleisrevolutie, terwijl zijn broer Renly ook de troon claimt sinds zijn vlucht uit King’s Landing. Ten Noorden van de muur staat een nieuwe leider op tussen de "Wildlingen" wat een nieuw gevaar betekent voor Jon Snow en de Nachtwacht...

Bonus Materiaal
DVD:
• Creating the Battle of Blackwater Bay – Beleef hoe de epische strijd om Blackwater werd gecreëerd in deze exclusieve, diepgaande acher-de-schermen inkijk van deze episode.Deze 30 minuten durende special bevat nooit eerder vertoonde interviews met de cast en crew.
• Game of Thrones: Inner Circle – De acteurs Emilia Clarke, Kit Harington, Lena Headey, Michelle Fairley en Liam Cunningham praten over hun ervaringen tijdens het filmen van dit tweede seizoen tijdens dit rondetafelgesprek dat wordt gemodereerd door de producers David Benioff en D.B. Weiss.
• The Religions of Westeros – Auteur George R.R. Martin en de producers David Benioff en D.B. Weiss bespreken de verschillende religies in de serie en de invloed die deze hebben op alle personages.
• Character Profiles – Karakterprofielen van 7 personages gebracht door de acteurs die hen spelen met onder meer Renly Baratheon, Stannis Baratheon, Robb Stark en Theon Greyjoy.
• Audio Commentaries – 12 audiocommentaren met cast en crew, met onder meer David Benioff, D.B. Weiss, George R.R. Martin, Emilia Clarke, Peter Dinklage en Kit Harington.

Blu-ray– alle extra's van de DVD plus:
• War of the Five Kings – Ga dieper in op de oorzaken, de strategieën en de hoofdrolspelers die betrokken zijn bij de strijd om de Ijzeren Troon in deze interactieve gids die de bewegingen van de verschillende legers en hun overwinningen en verliezen illustreert.
• Histories & Lore – 19 geanimeerde verhalen die de mythology van Westeros en Essos belichten, verteld vanuit het standpunt van de verschillende personages uit de serie en met illustraties van Will Simpson (storyboard artist).
• In-Episode Guide – Scherm-in-scherm extra met achtergrond informatie over de personages, verhalen en locaties.
• Hidden Dragon Eggs – Vind de verborgen draken eieren om nog meer exclusieve content te onthullen!UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron