:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: GOSSIP GIRL SEIZOEN 5 EN ONE TREE HILL SEIZOEN 9
PERSBERICHT: GOSSIP GIRL SEIZOEN 5 EN ONE TREE HILL SEIZOEN 9
Bron: Warner - Datum: 2012-12-04 - Geplaatst door: Werner
Vanaf 5 december zijn Gossip Girl seizoen 5 en One Tree Hill seizoen 9 verkrijgbaar op dvd. Tegelijk ligt ook de boxset met de eerste 5 seizoenen van Gossip Girl en de volledige One Tree Hill boxset (9 seizoenen) in de winkel.

GOSSIP GIRL SEIZOEN 5

In het vijfde seizoen van Gossip Girl volgen de schandalen elkaar opnieuw in sneltempo op bij de beau monde van de Upper East Side. Serena is verhuisd naar Los Angeles, Blair kan nog steeds niet kiezen tussen Prince Louis en Chuck en de onverwachte terugkeer van Serena's nicht zorgt voor heel wat opschudding... Gossip Girl lijkt elk seizoen beter te worden en spreekt een steeds breder publiek aan. De box met de 5 eerste seizoenen is het ideale Kerst- of Sintcadeau voor elke fan.

Synopsis Gossip Girl Seizoen 5
Aan het begin van deze reeks heeft de zongebruinde Serena de perfecte zomerbaan gevonden in Los Angeles, waar Chuck en Nate haar bezoeken. In de Upper East Side worstelt Blair nog steeds met de onmogelijke keuze tussen Prince Louis en Chuck, terwijl de wereld van Dan plotseling op zijn kop staat als hij ontdekt dat iemand stiekem een van zijn verhalen anoniem heeft gepubliceerd. Ten slotte dreigt de verrassende terugkeer van Serena’s nicht Charlie de familie Van der Woodsen van binnenuit te verscheuren. Let op, Upper East Siders! Tijdens dit seizoen is niemand veilig en krijgt iedereen klappen!

Extra's:
• Gossip Girl wordt 100!
• 5 jaar iconische styling
• Gag Reel
• Onuitgezonden Scenes


ONE TREE HILL SEIZOEN 9

Ook het negende - en laatste - seizoen van One Tree Hill is veslavende televisie. In 13 adembenemende afleveringen stevenen we af op een aangrijpende maar ook verlossende ontknoping. De volledige boxset bevat alle 9 seizoenen van deze serie die sinds 2003 een enorme fanbase opbouwde die mee groeide met de personages.

Synopsis One Tree Hill Seizoen 9
De kersverse ouders Brooke en Julian moeten hun tijd verdelen tussen hun tweeling en hun carrières. Haley krijgt een spoedcursus crisismanagement wanneer Nathans zakenreis naar Europa een vernietigende wending neemt. Quinn en Clay, Millie en Mouth, en Alex en Chase zijn ondertussen verwikkeld in allerlei amoureuze verwikkelingen. Vaders keren terug, oude vrienden bundelen hun krachten en een vijand wordt verslagen. De toekomst ziet er somber uit, maar redding en verlossing zijn nabij in de ontknoping van One Tree Hill.

Extra's:
• Een avond met One Tree Hill
• Het verhaal van One Tree Hill
• De fans van One Tree Hill
• Commentaar op het seizoen en de seizoensfinale
• Gag Reel
• Onuitgezonden Scenes
Recent nieuws van dezelfde bron