:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2013
PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2013
Bron: Universal - Datum: 2012-12-04 - Geplaatst door: Werner
MAANMAN JIM VOLUME 2 & 3
 

Manendam lijkt precies op de plaats waar jij woont, alleen: Het is op de maan! Elke dag is een nieuw avontuur, wanneer Jim in één van zijn maantastische ruimteschepen de maan ontdekt. Ga mee met Jim en zijn vrienden en ontdek een nieuwe wereld, waarin het onverwachte en spannende altijd gebeurt. Tweemaal 10 afleveringen voor het eerst op DVD!

 
Technische fiche

Speelduur: 100 minuten, 10 afleveringen (per volume)

Beeldformaat: 4:3

Geluid: Dolby Surround 2.0: Nederlands

Releasedatum dvd: 2 januari 2013

 

THE BOURNE LEGACY
 

Tony Gilroy, de architect achter het verhaal van de Bourne-films, breidt het universum van de saga uit met een gloednieuw, superspannend hoofdstuk. In The Bourne Legacy verwelkomen we voor het eerst een nieuwe held, Aaron Cross (Jeremy Renner). Zijn leven bengelt door de gebeurtenissen in de eerste drie films plots aan een zijden draadje. Naast Renner maken we ook kennis met nieuwkomers Rachel Weisz en Edward Norton en met Bourne-veteranen Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn en Scott Glenn, die allemaal hun rollen hernemen. De Blu-ray is beperkte tijd beschikbaar in een steelbook versie Limited Edition, met de dvd als extraatje. Daarna komt de film als gewone Blu-ray uit.

 
Technische fiche Blu-ray:

Speelduur: 135 minuten

Beeld: 2.40:1 – 1080p

Geluid: DTS-HD MA 5.1: Engels; DTS Surround 5.1: Frans, Ïtaliaans, Spaans, Duits, ...; Dolby Surround 2.0: commentaren

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels CC, Duits, Spaans...

Releasedatum Blu-ray: 9 januari 2013
 
Extra's:

• Deleted scenes: Pennsylvania Highway, NRAG Research Room, Washington, D.C.

• Featurettes
- Re-Bourne (6:09)
- Enter Aaron Cross (7:10)

- Crossing Continents: Legacy on Location (8:20)

- Man vs. Wolf (4:34)
- Wolf Sequence Test (1:38)
- Moving Targets: Aaron and Marta (6:09)
- Capturing Chaos: The Motorbike Chase (7:47)
 
Technische fiche DVD:

Speelduur: 130 minuten

Beeld: 2.40:1

Geluid: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans

Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels CC

Releasedatum dvd: 9 januari 2013
 

THE BOURNE COLLECTION

 

Zet je schrap voor nonstop actie, bloedstollende spanning en ijzingwekkende achtervolgingsscènes met 's werelds populairste sluipmoordenaar in The Bourne Collection! Matt Damon speelt Jason Bourne, een elite-regeringsagent die vastbesloten is om het geheim van zijn mysterieuze verleden te ontsluieren. Om dat doel te bereiken laat de gewiekste vechtmachine zich door niets of niemand afschrikken. Als een eenmansleger ontrafelt hij het dodelijke complot dat hem zijn identiteit en grote liefde ontnam. Samen vormen The Bourne Identity, The Bourne Supremacy en The Bourne Ultimatum een spectaculaire actietrilogie. Daar komt nu een vierde luik bij met The Bourne Legacy, waarin Jeremy Renner – een andere agent, uit een ander, gelijkaardig programma – zijn leven door de gebeurtenissen in de eerste drie films bedreigd ziet. Samen met uren explosieve extra's staat deze box (dvd of Blu-ray) garant voor de meeste complete Bourne-filmervaring ooit!

 
THE BOURNE IDENTITY

Nadat hij werd opgevist met twee kogels in zijn rug, ontdekt Jason Bourne dat hij over onvermoede, levensgevaarlijke talenten beschikt. Zijn gewelddadige verleden is echter een groot zwart gat. In een race tegen de tijd om het geheim van zijn identiteit te achterhalen, stuit hij op de dodelijke waarheid. Hij is een geheim regeringsagent, een op hol geslagen wapen van 30 miljoen dollar, dat dringend uit de weg moet geruimd worden. Maar zijn ex-opdrachtgevers vergeten één zaak: hun doelwit is niet van plan zich zonder slag of stoot over te geven. Een spetterende actiethriller met verbluffende vechtscènes, naar de bestseller van Robert Ludlum.

 
THE BOURNE SUPREMACY

In deze intelligente actiethriller herneemt Oscarwinnaar Matt Damon zijn rol als Jason Bourne, de onnavolgbare ex-huurdoder van de CIA. Na zijn geheugenverlies heeft Bourne definitief met zijn gewelddadige verleden gebroken. Hij leidt een rustig leventje met zijn vriendin, Marie. Maar die idylle wordt ruw verstoord wanneer hij ternauwernood aan een moordaanslag ontsnapt. Opgejaagd door zijn onbekende belagers, besluit Bourne de rollen om te keren. Hij werpt zonder aarzelen zijn dodelijke intellect, vindingrijkheid en vaardigheden in de strijd. Met zijn verbluffende actiescènes en spectaculaire autoachtervolgingen ontpopte The Bourne Supremacy zich tot één van de intelligentste en spannendste actieklassiekers van de laatste jaren.

 
THE BOURNE ULTIMATUM

Oscarwinnaar Matt Damon speelt de ervaren huurmoordenaar Jason Bourne. Wanneer hij, na zijn geheugen, ook de liefde van zijn leven verliest, kan geen kogelregen hem meer deren. Tussen Bourne, die zijn ware identiteit wil achterhalen, en een nieuwe generatie elitemoordenaars, die geen middel onbenut zal laten om hem dat te verhinderen, ontstaat een adembenemend kat-en-muisspel. The Bourne Ultimatum is een spectaculaire achtervolgingsthriller, met bloedstollende stunts en vertolkingen op het scherp van het mes. Kortom, "De beste actiefilm van de laatste decennia". – Maxim

 
THE BOURNE LEGACY

Tony Gilroy, de architect achter het verhaal van de Bourne-films, breidt het universum van de saga uit met een gloednieuw, superspannend hoofdstuk. In The Bourne Legacy verwelkomen we voor het eerst een nieuwe held, Aaron Cross (Jeremy Renner). Zijn leven bengelt door de gebeurtenissen in de eerste drie films plots aan een zijden draadje. Naast Renner maken we ook kennis met nieuwkomers Rachel Weisz en Edward Norton en met Bourne-veteranen Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn en Scott Glenn, die allemaal hun rollen hernemen.

 
Releasedatum dvd en Blu-ray: 9 januari 2013
 

VICTORIOUS SEASON 2

 

Releasedatum dvd: 16 januari 2013


ICARLY: IK HOU VAN JE

Releasedatum dvd: 16 januari 2013